Yeni arayüzlü adsense de e posta adresini değiştirme(2014)

ummankara

Kayıtlı Üye
Problem Şu: Mesela adsense hesabınızda kullandığınız e postanıza bağlı ANA KANALINIZ fesh edilirse, hem adsenseye girdiğiniz hemde youtube girdiğiniz e postanız artık riskli bir durumdadır.. Zaten Bu e postaya bağlı youtube ANA KANAL fesh olduysa youtube girmeniz imkansız.. Adsensenizinde tehlikeye girmemesi için bu e posta dışında ikinci bir e posta tanımlamalısınız.. bu nasıl yapılıyor?

CEVAP: e postanla adsenseye gir.
ekranın sağ üst köşesinde girdiğinizde e postanız yazar . Tam orada yuvarlak ÇARK simgesi var onu tıkla
Daha sonra AYARLAR ı tıkla
Açılan yeni sayfasının sol tarafında ERİŞİM VE YETKİLENDİRME yi tıkla
daha sonra KULLANICI YÖNETİMİ ni tıkla
açılan yere kullanmak istediğin her hangi bir adsense hesaba bağlı olmayan YENİ E POSTANI yaz
daha sonra yeni e posta gelen kutuna gelen maili ONAYLA
daha sonra YENİ E POSTANLA adsenseye gir... bu kadar...

eğer eski e postana bağlı alt kanalların varsa onlara ulaşamıyorsan öncewden yazdıgım şu linki oku http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...-kapaninca-alt-kanallari-kurtarma-islemi.html

bir teşekkuru hak ettiysek ne mutlu bize...
helal olsun bu bilgi size, çünkü bu ülkenin evlatları her şeye layık

[MENTION=2204]ummankara[/MENTION]

Hocam bu değişikliği yaptığımızda google bunu anlamaz mı yani risk devam etmez mi?

[MENTION=2204]ummankara[/MENTION]

Hocam bu değişikliği yaptığımızda google bunu anlamaz mı yani risk devam etmez mi?

Ya canım kardeşim adamlar bu özelliği koymuş sen bunu yap diye. Zaten o açıklamada ikinci bir link verdim ya işte o hakkıda google bize zaten veriyor...No problem

---------- Mesaj saat 22:18:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:17:22 civarında gönderildi. ----------

pek anlamadım , tık sayılmaması görüntülenmeme sayılmamasıyla bi alakası varmı

Kardeşim bende seni anlamadım..bu konuyla alakalı bir soru değil bu sordugun... sorunu da anlamadım zaten :-)

bu konuyu sabitlerseniz iyi olur kanısındayım sevgili admin.... kaybolup gitmesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri