Yeni başladık bakalım hayırlısı

• Kullanıcı wTndx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

wTndx

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar
adsense işine yeni başladım.forumda bir çok konuya hatta neredeyse hepsine baktım.ancak sizlerden bazı tavsiyeler istiyorum.

1-tek kanalla nasıl çok kazanılır ?

2-hangi kategori seçilmeli ?

3-çok tık almak ve izlenme almak için ne yapmak gerekir ?

4-ben hesabımı adsense ile ilişkilendirdim.ancak benden banka hesabı falan istemedi.banka hesabını falan para çekerken mi vericez ?

5-soru işaretini nasıl gideririz ? bir çok taktiği denedim olmadı

Videoları da upload edelim mi senin yerine? :)

Forumdaki konuları okuduysan zaten bu söylediklerinle ilgili neler yapman gerektiğini öğrenmişsindir. Birinin şunu şunu yap demesiyle değil de deneme yanılmayla kazanabileceğin şeyi öğrenmen gerekiyor. Birinin sürekli kazandığı kategoride sen de kazanacaksın diye bir şey yok. Kendi yöntemini bulman gerekiyor.

1-) Özgün çalışırsan kazanırsın
2-)Kendin kategoriyi belirlersin.Ben a kategorisinde 10000 kazanırım sen 10 kazanırsın,sen b kategorisinden 100000 kazanırsın ben 1 kazanırım.onu kendin keşfedeceksin.
3-)video uzunluğuna göre ara reklamlar olacak,yine ilgi çekici konular olmalı ve tıklama artık şans
4-)sonradan yazacaksın onları araştırısan adsensede bulrusun
5-)konular var araştır yine olmazsa sil gitsin her soru işareti açılacak diye birşey yok

Videoları da upload edelim mi senin yerine? :)

Forumdaki konuları okuduysan zaten bu söylediklerinle ilgili neler yapman gerektiğini öğrenmişsindir. Birinin şunu şunu yap demesiyle değil de deneme yanılmayla kazanabileceğin şeyi öğrenmen gerekiyor. Birinin sürekli kazandığı kategoride sen de kazanacaksın diye bir şey yok. Kendi yöntemini bulman gerekiyor.

seninde anlayabileceğin gibi fazla zamanım yok :) kısa zamanda çok iş yapmak istiyorum

kısa zamanda çok iş fazla zamanım yok.öyle bi kazanç yolu varsa bunca insan niye uğraşıyor ?

kısa zamanda çok iş fazla zamanım yok.öyle bi kazanç yolu varsa bunca insan niye uğraşıyor ?

herkes boşa uğraşıyo demiyorum zaten bende.demek istediğim boşa çırpınmaktansa en azından faydalı bişeyler yapıp 3-5 dolar bişey kazanalım bizde.hiç kazanamamaktan iyi

allahtan forumu okumuşsun okumasan ne olurdu bilemem:D

şaka bir yana;bir yerden başla...başlamadıktan sonra yolunu bulamazsın.olmayacak başka yola sapacaksın,her seferinde bir önceki yanlışını göreceksin...

yeni başladıysan tek kanal olmaz.özgün yapmıycaksın sanırım sana önerim

videoyap.com botu al 2-3 kanal aç her kanala bi katagori belirle ve onunla ilgili videolar at bot'la kısa zamanda bundan fazla kazanamassın

Kimse açtığın bu konuya sayfalarca cevap yazmaz. Forumda tüm sorduğun soruların cevabı varken sen onları okuyacak kadar vakit bulamıyorsan emin ol kimsede senin tüm sorularına cevap verecek kadar vakti olmayacaktır. Ayrıca kimse tüm bildiklerini paylaşmaz. Herkes küçük bir ipucu paylaşır sende o ipuçlarını toplar kendince en doğru olanı yaparsın.

Umarım başarılı olursun.

hocam bence biraz daha karıştırın forumu ben de her gün yeni bişe keşfediyorum forumda gözlerim kan çanağına bile dönüyo bazen :D .. eğer fazla zamanınızda yoksa bot kullanın..

allahtan forumu okumuşsun okumasan ne olurdu bilemem:D

şaka bir yana;bir yerden başla...başlamadıktan sonra yolunu bulamazsın.olmayacak başka yola sapacaksın,her seferinde bir önceki yanlışını göreceksin...

hocam forumu hatim ettimde açıkcası pek iç açıcı değildi.konular resmi gibi sanki biraz :D devlete dilekçe verir gibi.onun yerine kısa ve öz olsa güzel olacak

Hocam sana tavsiyem biraz daha sabırlı olman.. Çünkü buradaki herkes kendi yöntemini bulmaya çalışıyor. Konularda da bu deneyimlerini paylaşıyor zaten.

hocam forumu hatim ettimde açıkcası pek iç açıcı değildi.konular resmi gibi sanki biraz :D devlete dilekçe verir gibi.onun yerine kısa ve öz olsa güzel olacak

bu işler okadar kolay değil malesef :) ben 1 ay boyunca forumdaki konuları okudum özellikle muslerenın konularını hala okumaya devam ediyorum.Kimse al şu kaynağı al şu botu yükleyip para kazan demez.

bu işler okadar kolay değil malesef :) ben 1 ay boyunca forumdaki konuları okudum özellikle muslerenın konularını hala okumaya devam ediyorum.Kimse al şu kaynağı al şu botu yükleyip para kazan demez.

öyle bişey beklemiyorum zaten.

forumda gördüğüm konuya göre en fazla müzik ve oyun tıklama vs. getiriyor.müzik müyap sayesinde para kazanılamaz halde.ama oyun boşta.

peki ben oyun videoları yüklesem 2. bi kanala nasıl olur sizce ?
mesela lolde falan bir sürü team fight videosu fail videosu var.atayım kanala.nasıl bi sonuç getirir sizce ?

öyle bişey beklemiyorum zaten.

forumda gördüğüm konuya göre en fazla müzik ve oyun tıklama vs. getiriyor.müzik müyap sayesinde para kazanılamaz halde.ama oyun boşta.

peki ben oyun videoları yüklesem 2. bi kanala nasıl olur sizce ?
mesela lolde falan bir sürü team fight videosu fail videosu var.atayım kanala.nasıl bi sonuç getirir sizce ?

bunu deneyip görebilirsin ama her video illa kazandırır benim 10 kanalım ve hepsi ayrı ayrı kategoride

bunu deneyip görebilirsin ama her video illa kazandırır benim 10 kanalım ve hepsi ayrı ayrı kategoride

peki hocam tasarım hakkında ne dersin ? ben açtığım bi kanala tasarım yaparken kendim yaparım hep.buda sıkıyor tabi insanı.hiç profil fotoğrafı falan koymasam bişey değişir mi ? birde yeni açacağım kanalı farklı bi e postadan mı açayım yoksa aynı kanalın alt kanalı olarak mı ?

peki hocam tasarım hakkında ne dersin ? ben açtığım bi kanala tasarım yaparken kendim yaparım hep.buda sıkıyor tabi insanı.hiç profil fotoğrafı falan koymasam bişey değişir mi ? birde yeni açacağım kanalı farklı bi e postadan mı açayım yoksa aynı kanalın alt kanalı olarak mı ?

alt kanal açabilirsin birşey olmaz profile googleden bul birşey okadar iyi olmasına gerek yok

alt kanal açabilirsin birşey olmaz profile googleden bul birşey okadar iyi olmasına gerek yok

yeni kanal açtığımızda (alt kanal olarak) adsense ile ilişkilendirmeye gerek var mı yoksa ilişkilendiriyormu kendisi ?

ayrıca ben adsense ilişkilendirirken benden banka hesabı falan istemedi onu parayı çekerkenmi verecez ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri