Yeni Başladım Bazı deneyimlerinizden Öğrenmek istiyorum

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
Hayırlı haftalar - Bol kazançlar..

14 Eylülden itibaren Youtubeye başladım Bazı arkadaşlarım sağolsunlar skype`den yardımcı oluyorlar ama genel anlamda bazı şeyleri daha net öğrenmek için yaşadığınız deneyimlerden faydalanmak isterim..

Yukardada belirttim.. 14 Eylül itibari ile 1 kanal açtım kanalım sanırım sizinn dediğiniz gibi Yar spam - Yarı özgün katagorisine giriyor 15 saniye ile max 3-4 dakikalık her çeşit haberi magazin , spor , ünlüler, ünsüz acemi kameralarla çekilen videoları çeşiti internet araçları kullanarak editliyip veriyordum.. Lady gaga`nın son konserinden konsere gidenler tarafından çekilmiş bir videodan telif aldım kanal yeşilden sarıya düşştü 1 telif yani.. kanalım net kazancı 150 tl olduğunda oldu arkadaşların uyarısıyla kanalı silip gerekli cooike temizliklerini yaparak yeni bir kanal açarak devam ediyorum..
Yeni açtığım kanal 1 hafta oldu başta söylediğim gibi güncel haber magazin tarzı videolar paylaşıyorum haliyle güncel olduğu için ilk anda bir başarı yakalarsa yakalıyor en başarılı video 2 gün sonra bilemedin 3 gün sonra düşüyor.. sorularım burda başlıyor.. Bende yeni kanalda 3-4 gün geçen videoları silmeye başladım Bu yanlış bir yöntemmi yani kanalı etkilermi... Tv programlarından alınmış kısa videolar ilerde sorun çıkartımı? 15, 30, 45, 60 saniye gibi komik yada önemli bir söylemin geçtiği anın alınmış sahnesi diyim bu tüm videolarımda geçerli.. bunlar ilerde telife neden olabilirmi..

sadece konser videosundan telif yemişsin ki bu gibi durumlar arkadaşlarımada geldi diğer söylediklerinden hertürlü yersin yani dm gibi değil hocam önceden senin bu söylediğin yöntemle çalışan bir arkadaşım vardı iyi para kazanıyordu ama kanallarının hepsi ileriki günlerde kapandı. video silmen artık sıkıntılı 5 videonun ismini toplu olarak değiştirsen kanalının kapandığı bir zamandayız ki başıma geldi elimde tutmayan videolar sırf bundan silmiyorum.

diyelim bu dediklerin telif içermiyor biri gelir sırf canı istedi diye sırf aynı kanaldan açmak istedi diye senin kanalına flag atar yada telif atar hocam özgün çalışmadığın her video sorundur yt de ...spam yapıyorsan aldığına bakacaksın . :D kolay gelsin hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri