Yeni başladım yardımcı olacak üstat arıyorum

Strafor

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar.
Öncelikle kendimden kısa bir özet geçeyim. Üniversite öğrencisiyim okuldan arta kalan vaktimde part time işte çalışıyorum ancak yeterli gelmiyor, youtube'dan kazanma konusunda çok hevesliyim ancak sıfır bilgi düzeyindeyim. Diğer bir siteden ücretli olarak kanal açtırıp video attırdım yalnız spam kanal olmuş sanırım.

Şimdi aklımda olan bir yoldan bahsetmek istiyorum,yardımcı olacak arkadaşa bende gönülden yardımcı olmaya çalışacağım. Şimdi bu arkadaştan neler istiyorum ? Öncelikle yeni açtırdığım bu kanalı arkadaşın kontrolüne bırakacağım içerisinde 200 den fazla spor videosu var ancak kategoriyi değiştirmek istiyorum. İçindeki videoları tek bir kategoride toplayıp ek kategori açarsa ve "niche" çalışması, etiket girmeleri, kaynak bulma ve video yükleme konularını bana öğretirse günlük beraber video atmayı düşünüyorum.

Sonrasında tek kanalda mı yoksa birden çok kanalda mı çalışacağız, bunu kararlaştırdıktan sonra kanal paylaşımı yapabilir ve birlikte devam edebiliriz yada ilk ay için bana yardımcı olursa bu arkadaş, kanaldan gelecek ilk hatrı sayılır mebladan kendisine yine hatrı sayılır bir mebla ödeyeceğime söz veriyorum. Aklımda ki şu arkadaşlar. Bir kategori bulalım ben iyice işi kapayım, kanal ilk ay için 200 tl civarı bişeyler getirsin ancak sonraki aylar içinde asgari ve üstüne çıkabilecek potansiyeli kazansın yeter.Bu tek kanal içinde olur bir çok kanal içinde olur. Sizden iş öğrenmek istiyorum, bilgi öğrenmek istiyorum çünkü okulun masrafları gerçekten arttı ve çok ucu ucuna geçinmek zorunda kalıyorum.

Herkese çok teşekkür ederim.Bu arada pek vaktim olmuyor ve yarın vizelerim başlıyor, öğleden sonra kontrol etmeye çalışacağım uygun biriyle tanışa bilirsem çok sevinirim :)

Yardımcı Olacak birileri mutlaka çıkacaktır Allah Yolunu Açık Eder İnşallah Kardeşim ;)

Bunu yapabilen biri ortak olmaz diye düşünüyorum. Umarım bir yardımsever bulursun.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

En azından ufak bir yol gösteren biri olsa yine kafi, kendim bir şekilde sistemi oturmaya çalışırım.Şuan isteğim sadece bilgi :)
Daha fazlasına yardımcı olan olursa da mükemmel olur.

En azından ufak bir yol gösteren biri olsa yine kafi, kendim bir şekilde sistemi oturmaya çalışırım.Şuan isteğim sadece bilgi :)
Daha fazlasına yardımcı olan olursa da mükemmel olur.

o bilgileri öğrenmek için aylardır uykusuz geziyoruz zombi gibi :)

o bilgileri öğrenmek için aylardır uykusuz geziyoruz zombi gibi :)

Emekten olmadan yemek olmaz misali hocam :)

Buraya yazmam doğru mu bilmiyorum ama, kanalda nasıl kategori oluşturabilirim. Şuan yüklü olan videoları tek bir başlık/kategori altında toplamak ve yeni kategoriler açmak istiyorum yada daha açık sorayım şuan kanal spor kategorisinde ama ben komedi videolarına çevirmek istiyorum, içinde ki videoları silsem mi yoksa öylece bırakıp yeni kategori mi açsam :) bu arada 350'den fazla gösterim olmasına rağmen ne adsense de nede kanal analizlerinde para da en ufak bir oynama yok sizce nedeni nedir ?

Son olarak "niche"'ydi sanırım yanlış yazmıyorsam, o çalışmayı nasıl yapabilirim. Kanal adına mı giriliyor yoksa etiket veya açıklama bölümüne mi ?

Emekten olmadan yemek olmaz misali hocam :)

Buraya yazmam doğru mu bilmiyorum ama, kanalda nasıl kategori oluşturabilirim. Şuan yüklü olan videoları tek bir başlık/kategori altında toplamak ve yeni kategoriler açmak istiyorum yada daha açık sorayım şuan kanal spor kategorisinde ama ben komedi videolarına çevirmek istiyorum, içinde ki videoları silsem mi yoksa öylece bırakıp yeni kategori mi açsam :) bu arada 350'den fazla gösterim olmasına rağmen ne adsense de nede kanal analizlerinde para da en ufak bir oynama yok sizce nedeni nedir ?

Son olarak "niche"'ydi sanırım yanlış yazmıyorsam, o çalışmayı nasıl yapabilirim. Kanal adına mı giriliyor yoksa etiket veya açıklama bölümüne mi ?

bu sorularının hepsi forumda mevcut..

o kanal kalsın yeni bir gmail ile bir kanal daha oluştur yeni videolarını oraya at. iki kategoriyi aynı yere koyma verim alamazsın. en az 1k izlenim olmasını bekle ve kanalın analitik kısmında 2 gün sonra yansır. yani bugün kazandığını 2 gün sonra görürsün. adsenseden bakmayı dene

bu sorularının hepsi forumda mevcut..

o kanal kalsın yeni bir gmail ile bir kanal daha oluştur yeni videolarını oraya at. iki kategoriyi aynı yere koyma verim alamazsın. en az 1k izlenim olmasını bekle ve kanalın analitik kısmında 2 gün sonra yansır. yani bugün kazandığını 2 gün sonra görürsün. adsenseden bakmayı dene

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam, forumda araştırcam sorularımı ve yeni kanalı açmaya başlıyorum hemen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri