yeni başladım

• Kullanıcı kaanktk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

kaanktk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar forumu 1 - 2 ay süredir takip ediyorum.Okumaya çalışıyorum sürekli bişeyler kapmaya çalışyorum ama sanki hep birşeyler eksik kalıyormuş gibi kalıyor.Neyse 5 gün önce bir kanal açtım ve görüntülenme sayısı şuan 4kyı geçti ve 8 abonem oldu sizce ve yavaştan para kazanmaya başladım.Sizce nasıl gidiyorum ve neler önerirsiniz teşekkürler şimdiden.

1-2 aydır takip ediyorum diyosun da üyelik tarifi 2014ün 3. ayı be güzel kardeşim.

5 günde 4 k ben alamıyorum kanallarımdan yeri geliyor.ve düşün 1 yıllık üyeyim.gayet iyi.yeterki daha fazla oku araştır kanal aç çalış.3 ayda 4 hganeliye bile ulaşırsın.

5 günde 4 k ben alamıyorum kanallarımdan yeri geliyor.ve düşün 1 yıllık üyeyim.gayet iyi.yeterki daha fazla oku araştır kanal aç çalış.3 ayda 4 hganeliye bile ulaşırsın.
30. günüm nerdeyse eğer böyle giderse 4 haneliye ulaştım gibi görünüyor. Tek sıkıntı nasıl yaptğımı hala çözememiş olmam :D çözemediğim için diğer kanallara uygulayamıyorum :D

30. günüm nerdeyse eğer böyle giderse 4 haneliye ulaştım gibi görünüyor. Tek sıkıntı nasıl yaptğımı hala çözememiş olmam :D çözemediğim için diğer kanallara uygulayamıyorum :D
o tamamen şanstır.emek edip 3-5 kanal açmışsın.biri tutmuş.belki 20 50 kanal.hep diyorum.diyeceğim.çalışıpta kazanamayan adam yoktur.2 kanal açanlar çalışmış olmuyor.devam edin bulamadıysnız başka deneyin.yeni yollar bulup 4 haneliye bi 4 haneli ekleyin :)

Okumaya va araştırmaya devam edin, sürekli içerik bulup deneyin, zamanla her şey rayına oturur. Tabi sabırlıysanız

o tamamen şanstır.emek edip 3-5 kanal açmışsın.biri tutmuş.belki 20 50 kanal.hep diyorum.diyeceğim.çalışıpta kazanamayan adam yoktur.2 kanal açanlar çalışmış olmuyor.devam edin bulamadıysnız başka deneyin.yeni yollar bulup 4 haneliye bi 4 haneli ekleyin :)
aynen hocam şuanda excelde forumdaki 5 6 taktiği topluyorum param bitti kenarda 20 tane kanalım var 5 e bölüp her taktiği 4 kanalda deneyeceğim bakalım neler olacak konu açarım ilerleyen günlerde :)

gayet güzel tavsiyem videoların türkçe ise yabancıyada yönelmeye başla...

aynen hocam şuanda excelde forumdaki 5 6 taktiği topluyorum param bitti kenarda 20 tane kanalım var 5 e bölüp her taktiği 4 kanalda deneyeceğim bakalım neler olacak konu açarım ilerleyen günlerde :)
forumda olmayıp takıldığınız biryer olursa mesaj atarsınız.çalışmanızı sevdim ve çalışıp uğraşıp biryerlere gelmeye çalışanlara hiçbir zaman yardımıı esirgemem :)

gayet güzel tavsiyem videoların türkçe ise yabancıyada yönelmeye başla...

eyvallah hocam teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 22:33 ---------- Önceki Mesaj 22:31 ----------

1-2 aydır takip ediyorum diyosun da üyelik tarifi 2014ün 3. ayı be güzel kardeşim.

kardeşim açık aramak yerine tavsiye versen daha iyi olabilir düşüncesindeyim

---------- Spam Engelliyici 22:34 ---------- Önceki Mesaj 22:33 ----------

Adam kullanıcı hesabını geleceğe yatırım olarak almış :D

Bu arada 5 güne göre gayet güzel yeni başlayan biri olarak süper hatta bence [MENTION=14202]kaanktk[/MENTION]

eyvallah hocam çok teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 22:34 ---------- Önceki Mesaj 22:34 ----------

eyvallah çok teşekkürler

forumda olmayıp takıldığınız biryer olursa mesaj atarsınız.çalışmanızı sevdim ve çalışıp uğraşıp biryerlere gelmeye çalışanlara hiçbir zaman yardımıı esirgemem :)
Allah razı olsun hocam ben uğraşmaktan kaçınmam hiç bir zaman :) pek birşey bilmiyorum ama yeni birşeyler öğrendiğimde çalışan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ben de elimden geldiğince :) Allah razı olsun şimdiden :)

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

eyvallah hocam teşekkürler
Hocam ilk kazancınız bölümünde bir konum var. Dilim döndüğünce birşeyler yazdım. Bir bakmanı tavsiye ederim ;)

Kardeş adam o zaman üyelik almış olup yeni başlamış olabilir çok doğal böyle şeyler.

duygularıma tercüman olmuşsun eyvallah :)

---------- Spam Engelliyici 22:39 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

Allah razı olsun hocam ben uğraşmaktan kaçınmam hiç bir zaman :) pek birşey bilmiyorum ama yeni birşeyler öğrendiğimde çalışan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ben de elimden geldiğince :) Allah razı olsun şimdiden :)

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

Hocam ilk kazancınız bölümünde bir konum var. Dilim döndüğünce birşeyler yazdım. Bir bakmanı tavsiye ederim ;)

tamamdır hocam bakıyorum hemen ;)

duygularıma tercüman olmuşsun eyvallah :)

---------- Spam Engelliyici 22:39 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

tamamdır hocam bakıyorum hemen ;)
dostum sanada aynı şeyi söylüyorum.olur olmaz konu açmak yerine özelden kafana gerçekten takıldığın şeyleri bana sor.boş vakitlerimde yardım ederim.o sırda forumu aç tara.ben ilk zamanlar bıkmıştım 1 haftada 20 kuruş kazandım diye.günde 15 saat çalışıp 20 kuruş kazanmak çok koymuştusabrettim didindim uğraştım emek ettim hiç yılmadım.şükür 3-5 kazanıyoruz.sadece emek verin gerçekten sabırla kazanırsınız.o kazanamdığınız günleri hatırlayıp1 yıl sonra insanlara bu tavsiyeleri vermeey başlayacaksınız :)

dostum sanada aynı şeyi söylüyorum.olur olmaz konu açmak yerine özelden kafana gerçekten takıldığın şeyleri bana sor.boş vakitlerimde yardım ederim.o sırda forumu aç tara.ben ilk zamanlar bıkmıştım 1 haftada 20 kuruş kazandım diye.günde 15 saat çalışıp 20 kuruş kazanmak çok koymuştusabrettim didindim uğraştım emek ettim hiç yılmadım.şükür 3-5 kazanıyoruz.sadece emek verin gerçekten sabırla kazanırsınız.o kazanamdığınız günleri hatırlayıp1 yıl sonra insanlara bu tavsiyeleri vermeey başlayacaksınız :)

eyvallah hocam gerçekten çok teşekkürler böyle yorumlar aldıkça insanın daha iyi şeyler yapası geliyor ve büyük bir moral olmuş oluyor.Sorum olursa büyük bir içtenlikle soracağıma emin olabilirsiniz

Öncelikle hosgeldin hocam, benden sana bir tavsiye; bu iste en önemli 3 silahin 1)sabir, 2)emek, 3)pes etme. Iyi calismalar dilerim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri