Yeni Başlayanlar İçin Cevaplarınızı Bekliyoruz Tecrübeliler Bekleniyorsunuz

Hakanleydi

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhabalar, eminim forumda ben ve benim gibi yeni başlamayı düşünen insanlar vardır. Benim ve benim gibi insanların en çok merak ettiği şeyleri soracağım.

1- Tamamen Özgün Enes Batur Orkun Kafalar Deli Mi Ne benzeri içerikte kendi video çekişimizle 100 K aboneye ulaşırsak (tamamen organik) ortalama hatta en düşük gelirimiz sizce ne olur . (NOT : Videolar 10 DK üzeri ve para kazanma açık olarak)

Not : Bu soruya türkiye firmalarından alacağımız ortalama misal mobil oyun reklamı gibi reklamlarıda ayrıca belirtirseniz çok sevinirim.

2- Yine aynı şekilde Enes Orkun Kafalar tarzında ingilizce bir kanal açarsak (yine videolar 10 dk üzeri ve para kazanma açık) 100 K Abone (Organik) ortalama gelirimiz ne olur?

Not : Bu soruya ingilizce olarak yaptığımız bir tanıtımdan ortalama gelirimiz ne olur cevabını alırsak cok seviniriz?

3- Bu tarz kanallarda (herhangi birinin içeriğini ve müziğini kullanmadan) telif yememiz mümkün mü? Yememek için ne yapmamız gerekir

4- Vergilendirme muhabbeti çıktığından bunun için en azından aylık 2 3 bin tl de şirket kurmaya vs. gerek var mı?

Bunları cevaplarsanız gerçekten çok sevinirim :)

1. tamamen değişken
2. tamamen değişken
3. mümkün değil. müzik için youtube müzik kütüphanesi
4. bilmiyorum

kimin ortalama ne kazandığını görmek için social blade bakman daha iyi olur

4) Ödemeyi Türkiye üzerinden alacaksanız evet gerekiyor. Ancak başlangıçta kurmasanız da olur. Yeter ki kazanın kurarsınız başlangıçta çok kafaya takmayın.

şirket kurma işi memuriyette sorunlu, ancak memuriyete zarar vercekse de en azından memur maaşımı ayoutubedan alabildiğim zaman gelsin, bi de ne kadar kazanırız sorularıma cevap verirsen cok memnun olrm

social blace tamamn yanlış diyor herkes doğru mu yanlış mı

Merhabalar aranıza yeni katıldım.
1- öncelikle adım adım yapmam gerekenleri öğrenmek istiyorum.
2- şirketim var yeni bir şirkete kod mu ekletmem gerekiyor.
3- bana yardımcı olacak bir videolu anlatım varsa izlemek isterim.
hemen başlamak istiyorum. teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri