Yeni Başlayanlar için Hızlı izlenim alan Kategoriler

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Merhaba arkadaşlar, yeni başlayanlar veya uğraşıp izlenim alamayan arkadaşlar için tamamen kendi tecrübem hızlı izlenim alan birkaç kategori ve yöntem anlatıcam. Aramızda yeni katılan, bu işe nereden başlayacağını bilemeyen, ordan buradan video koyan fakat onlara da izlenim alamayan arkadaşlar olduğunu varsayıyorum ve heveslerinin kırılmasını istemiyorum, çünkü adsense de 1 dolar da olsa para görmek, insana adeta doping etkisi yapıyor, ben de yaşadım, günlerce haftalarca adsense ekranına bakıp durdum, ve sonunda forum ve forumdaki yardımsever arkadaşlar, abiler sayesinde bu işi öğrendim. Burada bilgi paylaşmak, başkalarına az da olsa kazandırmak vefa borcudur. Düşüncelerimi uzun uzun yazdım ki bidahaki konularda yer kaplamasın :)

Şimdi başlayabiliriz.

Arkadaşlar benim en hızlı izlenim aldığım kategorilerden birisi League of Legends Gameplay videoları'dır. Belki forumda daha önce kimse bahsetmedi bu kategoriden. Fakat şuan dünya'da en popüler oyunlar listesinde başlarda ve hatrı sayılır bir oyuncu kitlesi olmasının yanında Youtube izleyici sayısı da çok fazla. Bunu normal bir online oyun olarak düşünmeyin, Mesela Knight OnLine, Metin2, Silkroad v.s gibi oyunlarda da oyuncu kitlesi bir zamanlar aşırı fazlaydı fakat sadece oyuncu vardı, youtube de bunla ilgili fazla video olmazdı. Büyük oyuncular PK videolarını çeker atardı :) Fakat League of Legends adeta farklı bir dünya izlenimlerimden bakarak, Forumlar, Videolar, Fragmanlar, Karakterler için özel Sinematik Videolar vs. vs. ve Bunu kazanca çevirmek te çok kolay. Ayrıyeten Youtube'da da inanılmaz derecede video bolluğu var bu kategoride. Şöyle diyebilirim nerdeyse oynayan her 100 kişiden 2 yada 3 kişinin bir youtube kanalı var, oynadığı oyunları, karakter tanıtımlarını yapıyor, eğer bu alanda istikrarlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz sağlam bir kanal ortaya çıkabilir. Fakat şöyle bir olumsuz yanını da keşfettim; yüklediğimiz bu gameplay videoları hızlı izlenim alır fakat AZ izlenim alır. Bu 10 videodan 6 7 si için geçerlidir. yani ilk gün 30 40 izlenim alır TÜM VİDEOLAR, fakat sonraki hafta bi bakmışsın o videolar 50 olmuş, burada bir hayal kırıklığı yaratabilir fakat elbette içlerinde 300 500 bulan birçok video oluyor, ve hızlı izlenim alması ve bu alanda ki video bolluğu sayesinde günlük belirli sayıda video atarak başlangıç için sizi tatmin edici seviyede istatistiklere ulaşabilirsiniz. Şimdi geçelim nereden veya nasıl buluruz bu videoları.

Youtube'a giriyoruz, Arama kısmına League of Legends yazıyoruz. Arama kutusunun hemen altında Filtreler diye bir seçenek var, onu açıp içerisinden Yükleme Tarihi bölümü altında ki seçeneklerden Bugün'ü seçiyoruz. Karşımıza birsürü video çıkar muhtemelen. Burada, video başlığında gameplay, epsiode vs. gibi başlıklı videolardan birine girin. ( DİKKAT: Arkadaşlar günlük arama yaptığımız için aramalar da çok sayıda League of Legends oyun hilesi videoları da çıkmakta, generator, cheat, hack vs. gibi kelime olan başlıkı videolara bakmayın. ) Buradaki amacımız bol videolu sağlam bir kanal bulmak :) Muhtemelen videolar günlük olduğu için 0 - 100 arası olur genelde izlenimler, o videolardan birinin bulunduğu kanala girebilirsiniz. Eğer +301 olmuşsa video kanal muhtemelen +50 k aboneli dir. Ben hiç bu kanallara bulaşmazdım telif atar bişe olur vs. Bu yüzden benim önerim Max. 20 k aboneli kanallardan videoları çekin. Böyle bir kanal bulduktan sonra, ister botla ister manuel olarak videoları indirip, başlık açıklama vs. değiştirmeden Direk açtığınız kanala yükleyebilirsiniz. Fakat bot kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü bottaki ÖZGÜNLEŞTİR seçenekleri o anki kullanıcı aramasına göre etiket ve açıklama eklediğinden videolarınızın daha çok hit almasını sağlar. Benim tavsiyem Videoyap botudur. Kolay arayüzü ile sorunsuz kullanabilirsiniz.
Bu şekilde ister bir kanala günlük farklı videolar atarak, isterse her gün yeni 1 kanal açarak farklı farklı kanallardan videolar çekip, hızlıca izlenim alıp kazanmaya başlayabilirsiniz.

Diğer bir kategori de VINE videolarıdır arkadaşlar, fakat vine videoları 7 sn. olduğu için şöyle birşey yapıyoruz, toplu vine videoları yüklüyoruz, yani örneğin 15 vine birleştirilmiş video, yaklaşık 1,5 dakika ediyor. Bunları nasıl yapayım derseniz bunun da kolayı var :) Kullanıcılar şu sıra böyle toplu vine videoları izlemeyi tek tek izlemektense tercih ediyor. Ordan orya gideceğini tüm vineları toplu bir şekilde izlemek daha cazip geliyor, bu da kanal sahiplerini harekete geçiriyor ve ortaya Vine Compilation diye bir kategori çıkıyor. Bu kategori de inanılmaz derecede video var. Yukarıda anlattığım yöntemle yani bu videolardan, kanallardan bulup hızlı izlenim alabilirsiniz. Vine videoları da çok hızlı izlenim alan videolardır. Mesela ben bi kanal açmıştım 2 3 ay önce içine bir kaç günde yaklaşık 300 tane vine videosu attım, compilation bile değil, 1 hafta önce bi bakayım dedim, bi baktım 800 abone olmuş :) Bu kategori de insanlar sürekli yenilik istediği için kanallara da deli gibi abone oluyorlar. İster bir kanaldan ister birçok kanaldan burada da işi götürebilrsiniz. Unutmayın Youtube'da önemli olan İSTİKRAR. Bu benim kendi deneyimlerimimden çıkarımımdır. Zaman ilerledikçe birçok şeyi denemiş ve kendi yolunuzu bulmuş olacaksınız.. Ve gördüğüm bir başka şey de, Youtube' da herkesin kendi yolu vardır :)

Yararlı olduysa ne mutlu bana, bir teşekkür yeter.
Selametle...

Gameplay videolarını almayı tavsiye etmiyorum emek hırsızlığından başka bir şey değil.

Ne çabuk okudun hocam :) Teşekkürler.

Lol veya dota videosu atmak yüksek video düzenleme bilgisi ister yeni başlayacakların yöneleceği alanlar değil bunlar. Ha çalın diyorsun tamamen emek hırsızlığı. Öyle gelecek para gelmesin daha iyi. Zaten pek bir şey gelmez. Çaldığına değecek videolar değil onlar.

Lol veya dota videosu atmak yüksek video düzenleme bilgisi ister yeni başlayacakların yöneleceği alanlar değil bunlar. Ha çalın diyorsun tamamen emek hırsızlığı. Öyle gelecek para gelmesin daha iyi. Zaten pek bir şey gelmez. Çaldığına değecek videolar değil onlar.

Hocam ilk defa böyle bir mesaj atıyorum kusura bakmada mesaj imza ile çelişmiş :)

Gameplay videolarını almayı tavsiye etmiyorum emek hırsızlığından başka bir şey değil.

Lol veya dota videosu atmak yüksek video düzenleme bilgisi ister yeni başlayacakların yöneleceği alanlar değil bunlar. Ha çalın diyorsun tamamen emek hırsızlığı. Öyle gelecek para gelmesin daha iyi.

Hocam haklısınız işin o boyutu da var fakat forumdaki herkes böyle düşünmüyor. Böyle düşünürsek Videoyap'ın 3k+ kullanıcısı olması biraz manidar. Ayrıyeten SPAM ile de uğraşan bir sürü insan var, evet bunlar hak'tır. Yapan kullanıcılar bu kul hakkından sorumludur fakat ben böyle başladım ve kendi yöntemimi anlatmayı uygun gördüm yenilere yardımcı olur diye. Takdir sizin..

Hocam ilk defa böyle bir mesaj atıyorum kusura bakmada mesaj imza ile çelişmiş :)

Dostum o oyun videoları yapanlar sen ben gibileri ya. Ben unutulmuş dizileri atıyorum ) Çocuklar duymasını yüklüyorum 2002 de çıkan. Yüklesem ne yüklemesem ne ) Ha medceziri atsam ne fark eder. Benim attığım ona etki etmez )
Hocam haklısınız işin o boyutu da var fakat forumdaki herkes böyle düşünmüyor. Böyle düşünürsek Videoyap'ın 3k+ kullanıcısı olması biraz manidar. Ayrıyeten SPAM ile de uğraşan bir sürü insan var, evet bunlar hak'tır. Yapan kullanıcılar bu kul hakkından sorumludur fakat ben böyle başladım ve kendi yöntemimi anlatmayı uygun gördüm yenilere yardımcı olur diye. Takdir sizin..

Yok sen haklısın da. Hani değmez dedim ben. Kendin oyna çek daha bir güzel olur. Bilmiyorum adamın dota videosunu çalıp yükleyince ne kadar izlenim elde edebilirsin ki ?

Dostum o oyun videoları yapanlar sen ben gibileri ya. Ben unutulmuş dizileri atıyorum ) Çocuklar duymasını yüklüyorum 2002 de çıkan. Yüklesem ne yüklemesem ne ) Ha medceziri atsam ne fark eder. Benim attığım ona etki etmez )

Sonuçta aynı hesap aynı kitap hocam 2 side emek hırsızlığı değilmidir.O dizi için kaç milyarlar harcanıyor. :)

bi kul hakkıdır gidiyor forumda hayırlısı bakalım. Herkes sütten çıkmış ak kaşık sanki. Dürüst olun biraz sırf yeni başlayanları caydırmak için yazıyorsunuz bu mesajları. yoksa %100 özgün çalışan bir kişi yoktur şu forumda. adım gibi eminim.

Sonuçta aynı hesap aynı kitap hocam 2 side emek hırsızlığı değilmidir.O dizi için kaç milyarlar harcanıyor. :)

Hocam uzatmayalım, ben yeni başlayan arkadaşlar için yararlı olur diye kendi yöntemlerimi anlattım, bunu takdir etmeyenler de olacaktır, düşüncelere saygımız sonsuzdur.

Yok sen haklısın da. Hani değmez dedim ben. Kendin oyna çek daha bir güzel olur. Bilmiyorum adamın dota videosunu çalıp yükleyince ne kadar izlenim elde edebilirsin ki ?

niye kardeş senın attıgın diziler izlenmıyor mu ? öyle düşün birde 2002 diyorsun birde ohoo söylediklerin hiç mantıklı gelmıyor

niye kardeş senın attıgın diziler izlenmıyor mu ? öyle düşün birde 2002 diyorsun birde ohoo söylediklerin hiç mantıklı gelmıyor

Benim 6k ya yakın abonem var. 3k birinde. O videoları at bak bakalım kim izleyecek. Ben çocuklar duymasın yükleyerek bu aboneleri kazanmadım. O yüzden diyorum. Yeni başlayan arkadaşın kaç abonesi olacak ki. Benim videolarımı abonelerim izliyor belli bir izlenimden sonra ise üst sıralara çıkıyor.

0 Abonesi olan yeni başlayacak arkadaşlar oyundan çok güncel ile ilgilensin. Güncel haberler. Komedi türevi programlar. Bunlar ile hızlanırlar. Ya da benim gibi bir yolda ilerlesinler. Benim ki bir nebi özgün sayılır. Her video ile ayrı oynuyorum. Mükemmel bir düzen kurmaya çalışıyorum kanalda. Diziyi ben çekmesem bile her video ile uğraşıyoruz. Ama orada ki arkadaş kanaldan kopyalayıp yükleyecek. Böyle kim ne kadar kazanır bilemiyorum. Hani piyango vurmaz da bu videolarda. Bir haber videosu degil. Anlatabiliyor muyum ?

O yüzden çalmaya değecek videolar değil diyorum. Piyango vurabilecek türden videolar çalarsanız sizin için daha iyi olur.

Hocam ben denediğim, uyguladığım yöntemleri anlatıyorum. İzleniyor ki buraya yazmışım..

Ne kadar izlenebilir ki ? Ayrıca dikkat edin telif yemeyin

Hocam ben denediğim, uyguladığım yöntemleri anlatıyorum. İzleniyor ki buraya yazmışım..

Benim 6k ya yakın abonem var. 3k birinde. O videoları at bak bakalım kim izleyecek. Ben çocuklar duymasın yükleyerek bu aboneleri kazanmadım. O yüzden diyorum. Yeni başlayan arkadaşın kaç abonesi olacak ki. Benim videolarımı abonelerim izliyor belli bir izlenimden sonra ise üst sıralara çıkıyor.

0 Abonesi olan yeni başlayacak arkadaşlar oyundan çok güncel ile ilgilensin. Güncel haberler. Komedi türevi programlar. Bunlar ile hızlanırlar. Ya da benim gibi bir yolda ilerlesinler. Benim ki bir nebi özgün sayılır. Her video ile ayrı oynuyorum. Mükemmel bir düzen kurmaya çalışıyorum kanalda. Diziyi ben çekmesem bile her video ile uğraşıyoruz. Ama orada ki arkadaş kanaldan kopyalayıp yükleyecek. Böyle kim ne kadar kazanır bilemiyorum. Hani piyango vurmaz da bu videolarda. Bir haber videosu degil. Anlatabiliyor muyum ?

O yüzden çalmaya değecek videolar değil diyorum. Piyango vurabilecek türden videolar çalarsanız sizin için daha iyi olur.

şöyle düşünmek lazım eğer ilk youtube işinse hic tecrüben olmaz bu durumdada direk spam a yönelirsin bu arkadaşın anlattığıda spam zaten tabi ben spamla başlamadım ama arkadaşın dediğide zaten sürekli güncel birşey tabi tek hedef belirlerse kötü farklı şeyler deneyip bir yerde kitleyi bulmak önemli ben 2 aydır bu işteyim daha yeni 400 abonem oldu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri