Yaklaşık 7 ay önce bir arkadaşımın Youtube hesabına Alt Kanal olarak açtım arkadaşlar. Kendisi sonra bu işi bıraktı...
O zamanlar içine 7-8 tane video atmıştım. Bir daha hiç ilgilenmedim. Arkadaşımda hiç ilgilenmeyince öyle kalmış kanal.
(Bu akşam video izlerken sağ tarafta çıkan ''benzer videolar'' bölümünde görünce aklıma geldi kanal
)
O günden bugüne biraz canlanmış kanal. Eğer alan kişi biraz üzerine düşerse yıldızı parlayabilir. Yüksek Potansiyele sahip bir kanal olduğunu düşünüyorum. Doğru ellere giderse tabi...
Kategori: Spor + Sinema
Kanal Dili: İngilizce
Video Sayısı: 7
Oluşturulma Tarihi: 5 Mart 2014
Abone Sayısı: 45
İzlenim Sayısı: 37.000 +
İhtar vs. Yoktur.

Kanala Son video 6 ay öne atılmıştır. Eğer Kanala 7-8 video daha atıp güncel hale getirmeye zamanım olsa kendi Adsense hesabıma bağlayacaktım.
Ama ilgilenecek vaktim yok şu an.
Kanal Fiyatı: 120 tl
Ödeme Yöntemi: İş Bankası, Neteller, Ecopayz
O zamanlar içine 7-8 tane video atmıştım. Bir daha hiç ilgilenmedim. Arkadaşımda hiç ilgilenmeyince öyle kalmış kanal.
(Bu akşam video izlerken sağ tarafta çıkan ''benzer videolar'' bölümünde görünce aklıma geldi kanal
O günden bugüne biraz canlanmış kanal. Eğer alan kişi biraz üzerine düşerse yıldızı parlayabilir. Yüksek Potansiyele sahip bir kanal olduğunu düşünüyorum. Doğru ellere giderse tabi...
Kategori: Spor + Sinema
Kanal Dili: İngilizce
Video Sayısı: 7
Oluşturulma Tarihi: 5 Mart 2014
Abone Sayısı: 45
İzlenim Sayısı: 37.000 +
İhtar vs. Yoktur.

Kanala Son video 6 ay öne atılmıştır. Eğer Kanala 7-8 video daha atıp güncel hale getirmeye zamanım olsa kendi Adsense hesabıma bağlayacaktım.
Ama ilgilenecek vaktim yok şu an.
Kanal Fiyatı: 120 tl
Ödeme Yöntemi: İş Bankası, Neteller, Ecopayz