Yeni başlayanlar mutlaka okusun

astalawista

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin diyorum.. Forumda bazı üstadlarımız gibi olmasamda bende sizler gibi çok çok yeniyim.. Hatta bu işin üstadları karşısında sıfırım bile diyebilirim.. Daha yeni yeni olayı çözmeye başladım allah ayrdımcınız olsun kolay bir iş değil.
Öncelikle yazıma başlamadan önce sizlere şunu söylemeliyim. Hepimiz biliyoruz ki herkes bu işi para için yapıyor. Hiçkimse saatlerce uğraşıp o kadar kafa yorum beyin patlatıp zevk için yapmaz bu işi. Kimisi ev geçindiriyor kimisi hayatını bu işten kazandıgı parayla hayatını devam ettiriyor. Bu işe başlarken yani 2 ay önce pcyle aram çok iyiydi fakat yt konusunda sıfırdım. Ve Ben bu gün itibari ile 2 aylık geçmişe sahip oldum....
ilk başlarda bende sürekli bir arayış içindeydim. Ama kendim değil sürekli konularda acaba hangi kategori çalışsam acaba ne tür video koysam nasıl yapsam diye aradım durdum... Burada fikir veren arakdaşlara pek rastlamadım ama fikirden daha iyi faydalı oldular bana .... NEDEN Mİ ?
Şunu unutmayın ki hayatta bir gerçek vardır !!! Bedavadan hayat sürülmez.. Herkes hayatını kazanmak için bir şekilde çaba sarfediyor. İşsiz de kaldım ben günlerce iş aradyıp bulamadıgımı biliyorum..Buradaki arkadaşlarımızda aynen o şekilde. Ev geçindirenler var... Sizlere Tavsiyem Burası Sizin Fikir Ufkunuz Olsun Hazır para Kazanacıgınız bir platform değil. Burada üstadlarım serkanın musleranın konularını kendinizi youtube konusunda nasıl geliştirirsiniz nasıl para kazanabilirsiniz gibi yöntemlerinizi keşfetmek için kullanın...
Kimse Size al bak bu konu videolarını koy al bu kategori çok izlenir gibi şeyler söylemez .. Ben olsam bende söylemem.... Onlar günlerce aylarca yıllarca uğraşıp belli seviylere gelmiş... Belkide para kazanmanın yöntemini bulana kadar neler çekmiş !!!
Eee size al hazır konu al hazır kayegori al hazır fikir para kazan dermi ? DEMEZ
Ben olsam bende demem.... bende bu işte çok acemiyim... Ama bugünlerde farkına vardım ki ASIL fikir benim ! Asıl kategori Benim Asıl Para kazanma yöntemi benim !!!
Ben ne kadar Fikir üretirsem okadar izlenim alırım !!!
Ben ne kadar kafa yorarsam o kadar para kazanırım !!!
Ben ne kadar çalışırsam o kadar yükselirim !!!!
Bu tavsiyelerimi içimden gelerek yeni başlayacak ve kategori fikir arayan arkadaşlara yazmak geldi içimden ... BU FORUMUN KURUCULARINA BURADA FİKİRLERİNİ PAYLAŞAN İNSANLARA YOL GÖSTEREN TÜM YARDIMSEVER ARKADAŞLARA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..... KALIN SAĞLICAKLA...

HELAL OLSUN! Sonunda beni anlayan birileri çıktı. İşte sen dostum, bu işin sırrını çözmüşsün, inşallah kendi fikirlerini üretip başkalarından farklı çalışırsın inşallah büyük paralar kazanırsın. Bu yazıları herkes okumalı. yeniden helal olsun. kal sağlıcakla..

HELAL OLSUN! Sonunda beni anlayan birileri çıktı. İşte sen dostum, bu işin sırrını çözmüşsün, inşallah kendi fikirlerini üretip başkalarından farklı çalışırsın inşallah büyük paralar kazanırsın. Bu yazıları herkes okumalı. yeniden helal olsun. kal sağlıcakla..

teşekkür ederim hocam

kesinlikle katılıyorum çok güzel bir yazı olmuş emek vermeden uğraş vermeden kazanmak hayatın heryerinde imkansızdır

yeni uye olanlari kimse sevmez sebebi belli nasil para kazancam neyi yukleyeyim vs. ilk kez yeni uye olan bir kisiden boyle konu gormek guzel ins birilri bunu gorupte hayat dersi almistir

eline sağlık yazın için.Bende 1 aydır içindeyim ban yedim 1 lira 20 kuruş hatta 1 hafta boyunca sadece 21 kuruş alarak sabrettim.Ama bende yei yeni farkettim.Asıl mesele kendini geliştirmekte.Spamda bile kendi orjinal fikirlerini kullanarak bunu yapabilirsin.Evetbi kanalı çek oto telifleri kaldırsın evet bunlar yapılabilir.Ama günlük 1.5 tl getiriye bakar.sora telif ve ban.Fakat kendi orjinal fikrimizle birşeyler üretirsek belki o 1.5 bize 15 tl olabilir.Diyeceksiniz sen ne kadar kazanıyorsunki ? Hiç şimdilik.Ama ne yapmam gerektiğini biliyorum ve inanıyorum birgün uğraşlarımızın emeklerimizin karşılığını hepimiz hakkettiğimiz kadar alacağız.sadece SABIR,ÇALIŞMA,AZİM,PES ETMEMEK,GELİŞTİRMEK. ihtiyacımız olan hepsi bu arkadaşlar.

eline sağlık yazın için.Bende 1 aydır içindeyim ban yedim 1 lira 20 kuruş hatta 1 hafta boyunca sadece 21 kuruş alarak sabrettim.Ama bende yei yeni farkettim.Asıl mesele kendini geliştirmekte.Spamda bile kendi orjinal fikirlerini kullanarak bunu yapabilirsin.Evetbi kanalı çek oto telifleri kaldırsın evet bunlar yapılabilir.Ama günlük 1.5 tl getiriye bakar.sora telif ve ban.Fakat kendi orjinal fikrimizle birşeyler üretirsek belki o 1.5 bize 15 tl olabilir.Diyeceksiniz sen ne kadar kazanıyorsunki ? Hiç şimdilik.Ama ne yapmam gerektiğini biliyorum ve inanıyorum birgün uğraşlarımızın emeklerimizin karşılığını hepimiz hakkettiğimiz kadar alacağız.sadece SABIR,ÇALIŞMA,AZİM,PES ETMEMEK,GELİŞTİRMEK. ihtiyacımız olan hepsi bu arkadaşlar.

''Spamda bile kendi orjinal fikirlerini kullanarak bunu yapabilirsin ''
Sende Bu işi Çözmüşsün hocam Tebrikler

ve sonuuç :D
http://www.ytpara.com/konu-disi/67375-ytpara-com-degerini-bilin.html

---------- Spam Engelliyici 19:52 ---------- Önceki Mesaj 19:51 ----------

sağol be üstad :D

Tebrikler hocam kazanmaya başladıysanız ne mutlu size :D

Kimse Size al bak bu konu videolarını koy al bu kategori çok izlenir gibi şeyler söylemez .. Ben olsam bende söylemem.... Onlar günlerce aylarca yıllarca uğraşıp belli seviylere gelmiş... Belkide para kazanmanın yöntemini bulana kadar neler çekmiş !!!
Eee size al hazır konu al hazır kayegori al hazır fikir para kazan dermi ? DEMEZ

Şu bölüme okadar çok katılıyorumki anlatamam...Şu düşünceye keşke her yt başlayan sahip olsa...

Eline sağlık hocam 10 numara 5 yıldız yazmışsın :)

Şu bölüme okadar çok katılıyorumki anlatamam...Şu düşünceye keşke her yt başlayan sahip olsa...

Eline sağlık hocam 10 numara 5 yıldız yazmışsın :)
tarihi kes hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri