Yeni Başlayanlar ve Kendini Geliştirmek İsteyenler İçin YTBeginner E-Book Ücretsiz!

• Kullanıcı Alhambra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alhambra

Yasaklanmış
KİTAP LİNKİ : http://www.ytpara.com/youtube-kazan...ook-cok-istediniz-sonunda-cikti-ucretsiz.html

9jwt.jpg

Youtube'a başlamak isteyip de zaman ayıramayanlar, yeni başlayanlar, başlayıp da istediğini bulamayanlar için YTBeginner ilaç gibi gelecek!

Youtube E-Kitap serimin ilk kitabı olan YTBeginner, ağırlıklı olarak Youtube'a yeni başlayan ve başlamak isteyenlerin en çok sorduğu sorular derlenerek yazılmıştır.Kitapta Youtube'un esasında bulunan ve bu işle uğraşan pek çok kişinin bilmediği pek çok ipucunu ve taktikleri barındırmaktadır. Size belirli ücretlerle satılan kitaplardaki gibi yüksek kazanç vaadi veremiyorum, fakat kitaptaki taktikleri düzenli olarak uygularsanız emeğinizin karşılığını alacaksınız. Kitapta sizlere balığın kendisini tutmayı değil, balığı tutacak oltayı toplamayı öğreteceğim.

Kitabın oluşum sürecinde başta OpenSlate olmak üzere pek çok istatistik sisteminden faydalandım. Bunu kitabın içerisinde homojen şekilde yayılmış grafikler olarak göreceksiniz.Kitabın içinde bizzat kendi çekimim ve İngilizce'den çeviri olan videolar da bulunmaktadır.

ANA BAŞLIKLAR

Youtube AdSense nedir?
Youtube İş Ortağı kapsamında çıkan reklam türleri
Bir Youtube hesabı nasıl açılır?
Youtube hesabına nasıl logo ve banner eklenir?
Youtube İş Ortağı başvurusu nasıl yapılır?
Özgün içerik ve Youtube
Özgün içerik yaratma yöntemleri
Bir Webmaster Kabusu : BAN!
Youtube’da tık alabilmek için en verimli sektörler
“Video İmleme” nedir?
Video imlemenin faydaları nelerdir?
Video imleme yöntemleri nelerdir? Nasıl video imleriz?
Youtube ve SEO
Youtube’da Niche
Nasıl niche kelimeler yaratabiliriz?
Videolar için en kaliteli başlık, açıklama ve etiketler nasıl oluşturulur?
Telif ihtarı nedir?
Sahte telif ve önlem yöntemleri
Telif ihtarı geldiğinde yapılması gerekenler nelerdir?
Organik hit almanın faydaları ve yöntemleri
Sizden Gelenler & Detaylı Cevapları

DEMO GÖRÜNTÜLER

pgy6.jpg

p96x.jpg

4pta.jpg

KİTABIMIZ VE SATIŞ SONRASI DESTEKLER TAMAMEN ÜCRETSİZDİR. İLERİDE YAZMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM YTIntermediate ve YTPro KİTAPLARINI DA HİÇBİR ÜCRET ALMADAN PAYLAŞACAĞIM.

Herkese iyi kazançlar..[/CENTER]

şimdiden teşekkürler...

Şimdiden Teşekkürler Merakla Bekliyorum .

ekitap olayı bu ara arttı sanırım biraz yeni başlayanlar için demişsin biraz yardım için neden ücret talep ediyorsunz zaten aldıklarınız yetmiyor mu .tamam ortada bi emek var ama herşeyide paraya dökmeyin .

sadece kişisel görüşüm.

hayırlı işler ;)

Konuyu düzgün olarak okumadınız sanırım kitap ÜCRETSİZ! Yargısız infaz yapmadan önce bir daha okumanızı öneririm. İyi forumlar..

Sabırsızlıkla bekliyorum, şimdiden teşekkürler

yukarda "Satış" yazısını görünce tutamadım kendimi :D

bu ara youtubeye bende yeni başladım bişey tutturamayınca saldırdım valla ne yalan söylüyüm sinirlerim bozuldu ha.

Yok hocam sözüm meclisten dışarı bazı arkadaşlar bu e-book işini hakkıyla yapıyor ama ben başkalarından öğrendiğim bilgiyi parayla sat(a)mam. İlk hedefim bu işi yapmayı heves etmiş kişileri ve günlük max. 1$'ın altında kazanıp bu işten kâr edemeyen insanlara kazandırmak. Zamanla daha profesyonel bilgileri de yine e-booklar halinde paylaşacağım ama bu hizmetleri paralı bir şekilde paylaşmak istemiyorum. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]'nın izinde yürüyoruz sonuçta bu bilgilerin bir kısmını da ondan öğredik az emeği olmadı bizim üzerimizde :D

hocam bende edinebilirmiyim teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri