Yeni başlayanlar.

Yalnız Kurt

Yasaklanmış
yeni başlayan biri vds vps yok hangü tür videolara çalışmalıyız bot yok haber felan uğraşmaya değmez sizler ilk ne ile ilgilendiniz vds veya botunuz yokken ?

Tşk.

Yanlız Kurt Yenilmemeli :) İlk Önce Vine Videolar Yükle Ben Öle Başladım Dünya Çapında Takıl Biraz Kavra Olayı Ondan Sonra Gerisi Gelıor Zaten :)

imzamdan selam olsn :=)

Benim parça :D

---------- Mesaj saat 19:57:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:54:41 civarında gönderildi. ----------

Yanlız Kurt Yenilmemeli :) İlk Önce Vine Videolar Yükle Ben Öle Başladım Dünya Çapında Takıl Biraz Kavra Olayı Ondan Sonra Gerisi Gelıor Zaten :)

Vine o kadar çok varkş millet bot ile paylaşıyor ben izlenim alamam bence başka bi önerin var mı ?

Benim parça :D

---------- Mesaj saat 19:57:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:54:41 civarında gönderildi. ----------

Vine o kadar çok varkş millet bot ile paylaşıyor ben izlenim alamam bence başka bi önerin var mı ?

mesela şöle diyim talk show :)

Oyle bot ile atiliyor diye illa ki cok izlenim alacak diye birsey yok hocam. Youtube uzerinde biraz tecrube sahibi olmadan da bot kullanilmasi bence yanlis. Siz bence biraz tecrube kazanin, deneme yanilma yontemiyle kendinize uygun kategorileri belirleyin, 1 ay boyunca test edin sonrasinda bot alin. Bot sizin isinizi kolaylastirir sadece. Diger hersey sizin parmaklarinizin ucunda..

özgün çalışda ne olursa olsun 100 kanal aç biri yanlış yaptı diye hepsi GÜMM sorada benim gibi adsenseyi f5 yaparsın bu bie rüyamı diye :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri