Yeni Başlayanlara Yardım İçin Bedava Partner Kanallar

mixnewss

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar görüyorumki musıcnatıon kanallar 2,5 tlye kadar fiyatları düşmüş durumda oysa musıc nation yüzde 80 ödeme yapan bir network mutlaka ödeme alamayanlarda vardır onlarda bana kızmasınlar ama genel anlamda ben alanların daha çok oldugunu düşünüyorum.

Kendi Kanallarım için kullanıyordum şimdi bedava şekilde size Musıcnatıon partnerli kanal dağıtmaya başlıcam en kısa sürede evet bedava dağıtıcam bedava olmasının sebebi delimi bu adam demeyin sadece herkes bir şekilde birilerine yardım etmesse yol göstermezse bu işten sadece eskiler kazanır diye düşünmemdir.

Çokda Uzatmak istemiyorum ;Musıcanation ödeme yapar yapmaz bu beni baglamıyor zaten ben sadece bir fırsat sunuyorum ama lütfen kanalları gerçekten kullanıcak ve doldurucak arkadaşlar benden kanal istesin ben sırayla sizlere kanalları teslim edicem.

Her Bir kişi Tek seferde en fazla 5 Kanal alabilecek dediğim gibi bu iş sebil kanalını kullanan kişi kanallarımı teslim aldım ve doldurdum dedikden sonra tekrar tekrar buraya yazsın sırayı sadece konudan takip edicem bu konudaki yazan kişilere sırayla vericem

Kanal Teslim Sıralaması
1-@ahzem
2-@zQrrQ
3-ahmetx
4-FaDex
5-mikail9595
6-askbahcesii
7-GriAy
8-kundura
9-Hacker_ByVRO

Son düzenleme:
hocam nasıl bi muhabbet dönüyo bilmiyorum bi mn çılgınlığı gidiyo yanlış anlamayın sizlik bi durum değil

bence bu yanlış.

neden?

çünkü yenileri kolaylığa alıştırıyor.

musicnation boş kanalları dahi kabul eden bi partner. bu işten gerçekten kazanmak isteyen arkadaşlar kendi imkanlarıyla kanallarını açıp partner başvurularını yapıp takibini de sürdürmeli. başkalarından bi şeyler umarak çalıştıkça yerinizde saymaya devam edersiniz, benim düşüncem bu. ne kadar emek o kadar kazanç. senin yaptığın şey vicdanen olumlu bi davranış lakin buna alışırsa insanlar kendileri üretmekten sakınır, sürekli bedava bi yerlerden bi şeyler gelsin diye düşünürler. oysa burada bile ekmek aslanın ağzında. ne kadar kovalarsan o kadar kazanırsın.

ben istiyorum , hepsini doldururum mn ilk defa deniycem

edit : yeniler içinse gönderme

Son düzenleme:
[MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] [MENTION=7973]GaaktuG[/MENTION] konuya bekleniyorsunuz ..

hocam nasıl bi muhabbet dönüyo bilmiyorum bi mn çılgınlığı gidiyo yanlış anlamayın sizlik bi durum değil

Hocam benim bu işi yapmamda iki sebep var biri bunca çabayla açılan network şirketlerinin işine taş koyar gibi 2,5 lria gibi cüzi bir rakama satış yapılmasını bir nebze azaltmak

diğeri ise dedğim gibi durumu olmayan işte yeni olan arkadaslara yardım etmek kendimi bu işe adıyacak değilim elimden geldiğince yardımcı olmuş olucam kiminin duası kimin parası derlerya ben şimdilik dua alayım yeter

elınızde mevcutsa bende alabılırım güzel dusuncenız ıcın tesekkurler

isteyenler yazmaya devam etsin ilk mesajımda liste var o listeye göre dagıtım yapılacaktır ortalama 3 gün içersinde

konuyu görünce aklıma direk heralde kendi recru veya birşekilde ref ile üye olup yeni üyelere verir dedim sonucta mn herkesi kabul ediyor başvuran halada neden satın alıyorlar anlamadım uğraşmamak için heralde tekrar kolay gelsin

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] dostum ..

[MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] ve [MENTION=7973]GaaktuG[/MENTION] bunları listeye ekler misin .. kesinlikle ama kesinlikle alacaklardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri