yeni başlicam ins. google kullanıyorum ama default bir şekilde

velizrsln

Kayıtlı Üye
arkadaşlar kusura bakmayın yazdım sordum ama ben uzun ve anlaşılması zor yazarım konuşurum özür diliyorum yardım bekliyorum

mesela blogspot, youtube falan fazlasıyla kullanırım ama extra özelliklerini falan hiç bilmiyorum, bana yardımcı olucak varmı biraz soru sormam gerekiyor, öncelikle ana kanal alt kanal falan ne demek benim aklımda 3-5 kanal projem var her kanal için ayrı google hesabımı açsam? yoksa 1 google hesabında bütün kanalları barındırımmi? birde çoklu google hesabı yaparak kanal yaparsam spamdan ban falan yermiyim ceza alırmıyım? birde bu kanallarımızı neden 1 adsense hesabına yönlendiriyoruz birine bişey olsa neden adsense etkilenmiyorki? asıl aracımız o, birde arkadaşlar ben 2013 ocakta bir kanal açmıştım 60-70 video yükledim bıraktım yani 14 ay falan olmuş adsensede 57 tl birikmiş, ama o videolar ilk attıgım zamanlar bakmıştım otomatik olarak 3-5-10 tane falan yakalanmıştı kaldırmıştım onları ondan sonra uzun bir süre girmedim 2-3 ayda bir girdim her girdigimde otomatik yakalanan videolar oluyordu otomatik yakalanma dedigim şu video yöneticisinde videonun yanında yazı yazıyorya "Eşleşen üçüncü taraf içeriği." falan filan işte neden ilk başta yükledigimde direk yakalamıyorda aylar sonra anca yakalıyo? şimdi yeni giriyorum bakıyorum 5 video gene "Eşleşen üçüncü taraf içeriği." yazıyor 1 tanesi kaldırılmış, 1 taneside telif hakkı ihtarı almış kaldırılmış bu konularda beni aydınlatırmısınız neden otomatik youtube ilk başta yakalamıyorda daha sonra zaman geçtikce yakalıyo?

hocam video yoneticisine gelin yukarda sag kosede " en yeni " butonu var oraya tıklayın " para kazanmayan " sekmesine tıklayın size tüm para kazanmayan videolarınızı (eşleşen,dünya engeli , telif vs.) hepsi çıkar onlar toplu bir şekilde silersiniz ,, 1 den fazla kanalı neden tek adsenseye baglıyorsunuz ?? bunun cevabı ise soyle ;; burda herkezin 2 3 tane banka hesabı vs. yok bu birincisi ,, ipden korkutugumuz için 2 veya fazla adsense kullanmıyorum (kendim) , 1den fazla kanalı rahatlıkla baglayın ama kanallar arası geçerken çerezleri silin ve modeme reset atın bunu adsenseye girerkende uygulayın iyi forumlar

hocam video yoneticisine gelin yukarda sag kosede " en yeni " butonu var oraya tıklayın " para kazanmayan " sekmesine tıklayın size tüm para kazanmayan videolarınızı (eşleşen,dünya engeli , telif vs.) hepsi çıkar onlar toplu bir şekilde silersiniz ,, 1 den fazla kanalı neden tek adsenseye baglıyorsunuz ?? bunun cevabı ise soyle ;; burda herkezin 2 3 tane banka hesabı vs. yok bu birincisi ,, ipden korkutugumuz için 2 veya fazla adsense kullanmıyorum (kendim) , 1den fazla kanalı rahatlıkla baglayın ama kanallar arası geçerken çerezleri silin ve modeme reset atın bunu adsenseye girerkende uygulayın iyi forumlar

h0cam adam sıfır daha bişe anladımı merak ediyorum valla :):)

mesela blogspot, youtube falan fazlasıyla kullanırım ama extra özelliklerini falan hiç bilmiyorum, bana yardımcı olucak varmı biraz soru sormam gerekiyor, öncelikle ana kanal alt kanal falan ne demek benim aklımda 3-5 kanal projem var her kanal için ayrı google hesabımı açsam?

alt kanal işine girme bir gmailden birden fazla kanal açılıyor ama para kazanmaların gidince para kazanmayı tekrar açamıyorsun. hiç karıştırma kafanı bir gmail hesabına bir kanal aç.

birde çoklu google hesabı yaparak kanal yaparsam spamdan ban falan yermiyim ceza alırmıyım?

400 gmail hesabı olanda var 40 tane olanda 4 tane olanda.. sen şimdilik 2 kanal aç daha sonra kanal açmaya devam edersin. ban yemenin sebepleri farklı çok hesabı olup ban yemeyende var 2 hesabı olup ban yiyende var. futbol müzik klipleri bazı flimler acun videoları gibi videolardan uzak dur bir şey olmas dikkatli ol.

birde bu kanallarımızı neden 1 adsense hesabına yönlendiriyoruz birine bişey olsa neden adsense etkilenmiyorki?

aynı ipden pcden birden fazla adsense açmak ban sebebi.. adsensein etkilenmemesi bize bir kıyak olsa gerek.

asıl aracımız o, birde arkadaşlar ben 2013 ocakta bir kanal açmıştım 60-70 video yükledim bıraktım yani 14 ay falan olmuş adsensede 57 tl birikmiş, ama o videolar ilk attıgım zamanlar bakmıştım otomatik olarak 3-5-10 tane falan yakalanmıştı kaldırmıştım onları ondan sonra uzun bir süre girmedim 2-3 ayda bir girdim her girdigimde otomatik yakalanan videolar oluyordu otomatik yakalanma dedigim şu video yöneticisinde videonun yanında yazı yazıyorya "Eşleşen üçüncü taraf içeriği." falan filan işte neden ilk başta yükledigimde direk yakalamıyorda aylar sonra anca yakalıyo? şimdi yeni giriyorum bakıyorum 5 video gene "Eşleşen üçüncü taraf içeriği." yazıyor 1 tanesi kaldırılmış, 1 taneside telif hakkı ihtarı almış kaldırılmış bu konularda beni aydınlatırmısınız neden otomatik youtube ilk başta yakalamıyorda daha sonra zaman geçtikce yakalıyo?

eşleşen içeriğinin ne zaman geleceği belli olmaz sonradanda çıkıyor anındada çıkıyor. genelde ya birden bire patlamış videolarda kısa süre sonra çıkıyor. bunuda ışığı görüntü efetleri ile falan oynayarak (bazen) atlatabiliyoruz.

birer cümle ile yeter sanırım :p

vayy be foruma bak ilgiye bak ne güzel yere gelmişim :D gözlerim yaşardı çok teşekkürler daha okumadım yanlız

forumu hatim etmen gerekli önce hocam üzgünüm :)
hocam onu deme ya :D bu forumda ne biçim akım var binlerce konu milyonlarca yorum var
çok teşekkür ediyorum öncelikle, google hesabı değiştirirken çerez ip falan işe yaricagını sanmıyorum küçük online oyun firmalarının güvenlik programları bile pc yi altı üst ediyor hileyi yakalıyor google gibi dünyanın en iyi program firması bence bu konuyu halletmiştir, ama ben bildiğim kadarıyla çoklu google hesabı yasak değil diye biliyorum.
h0cam adam sıfır daha bişe anladımı merak ediyorum valla :):)
anladım hocam anladım sıfırım sayılır ama 1 yıl önce bir göz atmıştım bir adsense youtube falan açıp atmıştım 60-70 video sanırım 14 ay falan olmuş 57 tl birikmiş, birde bilgisayar ile internetten para kazanma işleriyle aram iyidir eskiden uploaderlik yaptım ondan sonra online oyunlarla ilgileniyorum arada blog falan yazıyorum işte öyle bir dedicated serverim var proxy server için kullanıyorum aylık 750 tl ödüyorum kazandıgımı harcıyorum ne lazımsa onu alıyorum yaşıyp gidiyorum bir birikim falan yapamıyorum işte neden yazdıgımı bende bilmiyorum :D
mesela blogspot, youtube falan fazlasıyla kullanırım ama extra özelliklerini falan hiç bilmiyorum, bana yardımcı olucak varmı biraz soru sormam gerekiyor, öncelikle ana kanal alt kanal falan ne demek benim aklımda 3-5 kanal projem var her kanal için ayrı google hesabımı açsam?

alt kanal işine girme bir gmailden birden fazla kanal açılıyor ama para kazanmaların gidince para kazanmayı tekrar açamıyorsun. hiç karıştırma kafanı bir gmail hesabına bir kanal aç.

birde çoklu google hesabı yaparak kanal yaparsam spamdan ban falan yermiyim ceza alırmıyım?

400 gmail hesabı olanda var 40 tane olanda 4 tane olanda.. sen şimdilik 2 kanal aç daha sonra kanal açmaya devam edersin. ban yemenin sebepleri farklı çok hesabı olup ban yemeyende var 2 hesabı olup ban yiyende var. futbol müzik klipleri bazı flimler acun videoları gibi videolardan uzak dur bir şey olmas dikkatli ol.

birde bu kanallarımızı neden 1 adsense hesabına yönlendiriyoruz birine bişey olsa neden adsense etkilenmiyorki?

aynı ipden pcden birden fazla adsense açmak ban sebebi.. adsensein etkilenmemesi bize bir kıyak olsa gerek.

asıl aracımız o, birde arkadaşlar ben 2013 ocakta bir kanal açmıştım 60-70 video yükledim bıraktım yani 14 ay falan olmuş adsensede 57 tl birikmiş, ama o videolar ilk attıgım zamanlar bakmıştım otomatik olarak 3-5-10 tane falan yakalanmıştı kaldırmıştım onları ondan sonra uzun bir süre girmedim 2-3 ayda bir girdim her girdigimde otomatik yakalanan videolar oluyordu otomatik yakalanma dedigim şu video yöneticisinde videonun yanında yazı yazıyorya "Eşleşen üçüncü taraf içeriği." falan filan işte neden ilk başta yükledigimde direk yakalamıyorda aylar sonra anca yakalıyo? şimdi yeni giriyorum bakıyorum 5 video gene "Eşleşen üçüncü taraf içeriği." yazıyor 1 tanesi kaldırılmış, 1 taneside telif hakkı ihtarı almış kaldırılmış bu konularda beni aydınlatırmısınız neden otomatik youtube ilk başta yakalamıyorda daha sonra zaman geçtikce yakalıyo?

eşleşen içeriğinin ne zaman geleceği belli olmaz sonradanda çıkıyor anındada çıkıyor. genelde ya birden bire patlamış videolarda kısa süre sonra çıkıyor. bunuda ışığı görüntü efetleri ile falan oynayarak (bazen) atlatabiliyoruz.

birer cümle ile yeter sanırım :p

çok teşşekkür ederim google in adsense kıyagı banların çeşitleri vs. çok iyi aydınlattın beni çok teşekkür ediyorum, google çoklu google hesabı kullanmak yasak diyormu acaba demiyor diye biliyorum çünkü zaten giriştede çoklu kullanıcı kayıt etme ekranı var, ama benim genede imkanım var çoklu bilgisayar ip imkanım var tabi spam falanda yapmicağım için gerek görmüyorum amatör kullanıcı gibi görsün beni google hangi hesap açıksa o hesapdan youtubede falanda takılırım zaten yorum falanda atarım 3-5 youtube hesabı başlangıç için yeter bana 1-2 tanesini aklımdaki projeler için kullanıcam, hatta bir projem var izledigim filmlerden komik yerleri kesicem replikleri falan atıcam sanırım bununda yasak bir tarafı yoktur film atmicaz sonucda, fragmanlarında telifi yok zaten fragman sayılır, birde hocam 1 kanalı otomatik yakalama testi için kullanmayı düşünüyorum yani o kanala ilk videolarımı atıcam bişey yakalamazsa 1 hafta içinde falan asıl atıcagım kanala atıcam o videoyu yakalarsa ona göre o yakaladıgı şeyi çıkarıcam veya düzenlicem videoyu bişeyler yapıcam, ama bu test kanalı bana bir zarar verir mi, en basitinden ilk o kanal yüklicek daha sonraki yüklenicek kanal onu kopyalamış spam yapmış gibi görmesin google beni, yoksa test kanalından sildikten sonra atarsam sorun olmazmı bu konuda bilgi istiyorum hocam
herşey için şimdiden teşekkürler, bende elimden geleni yapmak isterim serverimden vps falan açıp verebilirim veya proxy flan iyi kazançlar

hocam aklına takılan olursa yardımcı oluruz bildiğimiz kadarı ile başarılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri