Yeni Basliyan arkadaslar icin reklam gelirlerini arttirma yöntemleri

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
Selamlar.
yeni basliyan arkadaslar icin videolardan kazanclari %200 e kadar arttirma yöntemlerinden biriside video icinde 3-4 stream gösterimidir.
asagida resimde gördügünüz gibi video ortasi bölümüne süreleri girmek ve aralarina (,) koymak olacaktir
yani etkisinin ne kadar büyük oldugunu anlamaniz icin yeni kanalimin adsensesinide paylasiyorum umarim isinize yarar iyi calismalar.

not : 10 dk üzeri videolar icin gecerlidir.

Ekli dosyayı görüntüle 783

Ekli dosyayı görüntüle 784

Eyvallah hocam sağolasın

Bilgiler için teşekkürler. Gösterim öncesi de işaretlense ne olur?

teşekkürler bilgi için peki videolar kaç dakikalık kanalınızda ?

3 tane film yabanci 100 tl verip satin aldim güzelde gidiyor bakalim kanal :)

---------- Mesaj saat 21:46:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:45:32 civarında gönderildi. ----------

Bilgiler için teşekkürler. Gösterim öncesi de işaretlense ne olur?

gösterim önü ve sonunu isaretlemekde bi sakinca yok basta ve sonda reklamlar cikar
ortalardada cikmasini istiyorsan dedigim gibi ayarliyacaksin. aralari min. 12 dk olsun

Peki bu reklamları eklemek için partner olmak lazim mi yoksa 10dk lik koyunca otomatik coklu ekleme ozelligi geliyor mu

Peki bu reklamları eklemek için partner olmak lazim mi yoksa 10dk lik koyunca otomatik coklu ekleme ozelligi geliyor mu

partner olmana gerek yok kisinin kendisi zaten bir partnerdir hem bana kalirsa partner isi spam'cilarin isi ben kullanmiyorum partner
evet video 9 dk gibi bi süreden uzun olursa otomatik geliyor video ortasi arkasi

ben nezaman bunları açsam reklam hiç çıkmıyor. buzamana kadar çıkmadı hiç. reklam komple kalktı.

hahahhah sana bi giciklari var sanirim dostum :D

hatta bitane 2 gün önce açtım bekliyorum daha ellemiyorum bakalım 1 aya açılacakmı :)

---------- Mesaj saat 02:02:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:00:09 civarında gönderildi. ----------

Edit : tam bir sazanmışım biraz önce bunu anladım. Yurt dışı sunucudan girince reklamlar çıktı :D

ama bazen index almak yani etiket ve basliklarin islemesi 3-5 gün sürüyor o sorun herkezde var kardesim

Selamlar.
yeni basliyan arkadaslar icin videolardan kazanclari %200 e kadar arttirma yöntemlerinden biriside video icinde 3-4 stream gösterimidir.
asagida resimde gördügünüz gibi video ortasi bölümüne süreleri girmek ve aralarina (,) koymak olacaktir
yani etkisinin ne kadar büyük oldugunu anlamaniz icin yeni kanalimin adsensesinide paylasiyorum umarim isinize yarar iyi calismalar.

not : 10 dk üzeri videolar icin gecerlidir.

Ekli dosyayı görüntüle 783

Ekli dosyayı görüntüle 784
teşekkürler hocam..Ah nerdeee öyle uzun videolar yüklemek ne haddimize hemen eşleşen telif geliyo yeni başladım bir ayda en az 200 video attım ne aklına gelirse hiç eşleşensiz denk gelmedi kafayı bozacam daha 1 tl kazanmadım inancınız olsun kısa makale slayt yapıyom onada reklam koymuyolar

Bu uzun videoları açtım bende bi hevesle işte 5 k gösterime 0.36 verdi bence hiç bulaşmayın.

Teşekkürler hocam yararlı bir konu bu düzenlemeyi toplu olarak yapamıyoruz değil mi ? Ayrıca ne tür videolar yüklüyorsunuz?

To yükseltmek için birebir etkili yöntem arkadaşlar.
Video ortası açmadan 100k video 100 $ bırakır.Video ortası açın 20k video 100 $ bırakır.
izleyiciler biraz rahatsız olur,abone kaybedebilirsiniz o kadar.Ee ben 2 saatlik video yüklüyosam o da 2-3 tane fazladan reklam izlesin di mi? ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri