Yeni Bilgisayar Aldım Çok Yavaş Neden ?

FierFactor

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar lenovo b50-70 pc aldım özellikler şu şekilde fakat chromede bile gezerken kasıyor bu nedir ya?

Hani oyunda falan kasar neysede chromede bile takılma oluyor anlamadım

İ3 1.7ghz çok normal.bende 7 senelik core to Quad var 2.5 ghz bu makineler eline su dokemiyor (bende de i3 Laptop var aynı işlemcili)

mobil mesaj

Eğer imkanın varsa windowsu tekrar yükleyin derim(format atıp) uyumsuzluk oluşmuş olabilir.

ne kadar 4. nesil bir işlemci olsa da işlemcinin hızı çok düşük.

işlemci hızı düşük yani ayrıca 4 gb ram nedir arkadaş. o sistemle 64 bit işletim sistemi her zaman kasar.

Güncellemeleri yapın ondan dolayıdır.

Arkadaşlar lenovo b50-70 pc aldım özellikler şu şekilde fakat chromede bile gezerken kasıyor bu nedir ya?

Hocam bende Dell marka aldım aynı işlemci ram var,2GB ekran kartlı hiç takılma sorun yok.Doğru Driverleri kurman lazım.Win 7 Pro,ultimate ve ubuntu 11 ile denedim bu fiyatlara gayet iyi cihaz.Eski oyunlar vardı elimde onlardan kurup denedim fena değil,Nfs carbon& shift.

2.el laptop almıştım asus 4 gb ram i3 işlemci ama acayip kasıyordu google chromede video bile izleyemiyordum ilk önce speed fan yükledim işlemci 80 derece ve ekran kartı 80 derecedeydi hemen kapatıp fanın tozunu temizledim bide format attım 6 aydır hiç sorunsuz kullanıyorum her 2 haftada bir format atarım alışkanlık oldu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

işlemci hızı düşük yani ayrıca 4 gb ram nedir arkadaş. o sistemle 64 bit işletim sistemi her zaman kasar.

Yanlışın var hocam.Bu işlemciye 16GB ram taksanda aynı performansı alırsın.
Günlük kullanım bir makine için 4 ram gayet iyi.Oyun PC veya başka işler için alıyorsan zaten İ3 1.7 tercih edilmez.İşletim sistemini 64bit yapıp ram in tamamını kullanabilir ve güncel driverle daha iyi performans alabilirsin.

Arkadaşlar siz dalgamı geçiyorsunuz ? :D adam size ne diyor chrome da bile gezerken yavas dıyor dimi? adamda i3 işlemcı var işlemcın dusuk dıyor sız hıç kullanmayan pc falan gercekten bende var 4gb ram celeron işlemcı 1.40ghz ama işimi goruyor

Hocam al şurdan bı speedtest yap pıng up down soyle bana burdan

Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:01 ----------

vede bu pcnın işlemcı ram ekran kartı sıcaklık vs nerden ogrenıyouz hangı programla?

bende hiç kasmıyor demekki işlemciden kaynaklanıyor kaç para verdin o laptopa ben 1.5k ya almıştım lenovo

Ram le felan alakali oldugunu sanmiyorum benim laptopun özellikleri bundan kat kat düsük oyun haric kasma cok olmaz.Sistemi ve driverları bastan yükleyin derim

SSD takmanı öneririm bende normal HDD varken MSI GT60 Gaming Notebook bile chrome da gezerken kasma yapıyordu

Arkadaşlar siz dalgamı geçiyorsunuz ? :D adam size ne diyor chrome da bile gezerken yavas dıyor dimi? adamda i3 işlemcı var işlemcın dusuk dıyor sız hıç kullanmayan pc falan gercekten bende var 4gb ram celeron işlemcı 1.40ghz ama işimi goruyor

Hocam al şurdan bı speedtest yap pıng up down soyle bana burdan

Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:01 ----------

vede bu pcnın işlemcı ram ekran kartı sıcaklık vs nerden ogrenıyouz hangı programla?
speed fan,cpu temp

Valla bende i5 aldım. 64lukte 32li w var.format atacağım. Sende format at bence.

1000 tl 'e 2 yıl önce Dell laptop aldım taş gibi valla . Sürekli renderda daha birşey olmadı :D

durumu anlatan resim Firefox kullanın
aYpB9QN_700b_v1.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri