Yeni Bir Proje

• Kullanıcı maho17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar

maho17

Yasaklanmış
Arkadaşlar php bot yazıyorum biliyorsunuz .Çok yakında android yt kanal takip uygulmasınıda forumda yayınlıcam inşallah .
Şimdi asıl konumuza gelelim ,
Youtube spammercılara haberim var kategorilere özel bot yazmayı düşünüyorum tüm kategorileri tek sitede toplucam ve orda kendi kategorisine girip video listesi oluşturup onları tek seferde pc ye indirebilecek .

örneğin kategoriniz haber haberle ilgili sizden bir kaç site isticem bu sitelerin botlarını yazıcam .
bu botları aylık ücret karşılığında tek site üzerinden kullanabileceksiniz.
bu tarz botlar var forumda ancak benim botum uygun fiyata bol kategorili ,sizin seçtiğiniz sitelerin olacağı bir sistem olucak .

sizce böyle bir site yazayımmı yoksa forumdaki botlar yeterlimi.
(Botlar derken benim hedefim sadece video indirtmek .benim yazacağım botun tek özelliği olucak sadece video indirme)

valla fiyat olarak ne düşündün bilmyiorumda sen farklı kaynak videoları bize tek listede toplıcaksın baskada bir görevi olmıcak botun sanırım buna rahatna düşşkün biri olarak en fazla 10 liraysa ben alırım yoksa almam ama piyasaki up down botu çok var zaten seninki biraz lükse kaçar sanmıyorum çok satılacagını genede başarılar dilerim

Forumda ki botlar kadar profesyonel olmayacaksa fiyatı oldukça dengede tutman lazım ki satabilesin. Denemekte fayda var...

bi dizinin tutup tutmayacağı baştan belli olur. sert bi yorum gibi gelebilir ama tutmaz.

10 tl değilde aylık 5 tl den düşünüyorum ama fiyat konusunu bilemem dediğim gibi güncel kategorili bot olucak yani güzel bi sistem toplu indirme .

örneğin haber kategorisine girdin
istediğin videoları seçiceksin daha sonra bu videoları toplu indirebileceksin.

Bende liveleak botu yazdım , ilk önce sistemde indiriyorum sonra youtube'a yükleme işlemi gerçekleştiriyorum , kendimce kullanıyorum lokalde :D

aslında çok basit gibi duruyor bu proje belki ama bu sistemin içinde bir çok sitenin botu olucak arkadaşlar önemli olan nokta bu . :D yoksa herkess gidip videoyu siteden indirebilir zaten :)

Android takip ne zaman geliyor, fiyat da uygunsa güzel olabilir :)

android takip 5-6 gün içinde hocam inşallah :D fiyat aylık 5 tl den sisteme uygulamasepeti.net den kayıt olarak ön başvuru yapıyorsunuz daha sonra ödeme yaptıktan sonra ödeme bildirimi gönderiyorsunuz bende kontrol ettikten sonra sürenizi aktif ediyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri