Merhaba arkadaşlar dün yeni bir saadet zincirine şahit oldum.İnternetten iş ilanlarına başvurmuştum cumartesi günü beni arada yarın gel görüşelim dedi.Bende kabul ettim işin ne olduğunu sorunca marka danışmanlığı olduğunu söyledi.Bende kötü bir şey olacağını düşünmedim kabul ettim ve ertesi gün hazırlandım cv mi hazırladım traş oldum gittim.Benim yaşlarımda bir kişi(22) beni karşıladı işi anlatmaya başladı.İşte biz satış yapmıyoruz sadece ürünleri öneriyoruz falan.O onda aklıma bir soru geldi mega holdings ile bir alakanız var mı diye sordum.Beni davet eden kişi kaçamak cevaplar verdi.O an anladım saadet zinciri bir şirket olduğunu.Nezaketen sunuma girdim ilk giren kişi firmanın ürünlerini tanıttı derken bir kişi çıktı ve standart o sunumu yaptı.Büyük miktarda çekler,arabalar,evler.Adam öyle bir konuşuyor ki işte o kadar çaılıyorsunuz bin-2 bin tl maaş alıyorsunuz.İnsanların beyinlerini yıkıyorlar.Birde ters psikoloji yapıyorlar.Sunum direk çıktım beni davet eden kişi koşarak arkamdan geldi ve sorular sordu neden gittin falan bende kaçamak cevaplar verdim ve eve geldim..İnsanların duyguları ile oynuyorlar ve işe giriş için para istiyorlar millet de buna inanıp işe başlıyor çok garip.Yani arkadaşlar dikkatli olun.Artık neye güven olacağı hiç belli değil
Bu arada bu firmanın adı:Forever Living
Bu arada bu firmanın adı:Forever Living