Yeni bir saadet zinciri Dikkat!

AhmetPolat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar dün yeni bir saadet zincirine şahit oldum.İnternetten iş ilanlarına başvurmuştum cumartesi günü beni arada yarın gel görüşelim dedi.Bende kabul ettim işin ne olduğunu sorunca marka danışmanlığı olduğunu söyledi.Bende kötü bir şey olacağını düşünmedim kabul ettim ve ertesi gün hazırlandım cv mi hazırladım traş oldum gittim.Benim yaşlarımda bir kişi(22) beni karşıladı işi anlatmaya başladı.İşte biz satış yapmıyoruz sadece ürünleri öneriyoruz falan.O onda aklıma bir soru geldi mega holdings ile bir alakanız var mı diye sordum.Beni davet eden kişi kaçamak cevaplar verdi.O an anladım saadet zinciri bir şirket olduğunu.Nezaketen sunuma girdim ilk giren kişi firmanın ürünlerini tanıttı derken bir kişi çıktı ve standart o sunumu yaptı.Büyük miktarda çekler,arabalar,evler.Adam öyle bir konuşuyor ki işte o kadar çaılıyorsunuz bin-2 bin tl maaş alıyorsunuz.İnsanların beyinlerini yıkıyorlar.Birde ters psikoloji yapıyorlar.Sunum direk çıktım beni davet eden kişi koşarak arkamdan geldi ve sorular sordu neden gittin falan bende kaçamak cevaplar verdim ve eve geldim..İnsanların duyguları ile oynuyorlar ve işe giriş için para istiyorlar millet de buna inanıp işe başlıyor çok garip.Yani arkadaşlar dikkatli olun.Artık neye güven olacağı hiç belli değil
Bu arada bu firmanın adı:Forever Living

mega holding in bir değişik versiyonu imiş. dikkat etmek lazım hala devlet bunlara karsı bir yasa cıkarmadı serbestce adam dolandırıyolar

mega holding in bir değişik versiyonu imiş. dikkat etmek lazım hala devlet bunlara karsı bir yasa cıkarmadı serbestce adam dolandırıyolar

Evet hocam gerekli izinleri alıyorlar satış anlamında dediklerine göre ancak işin işleyişine devlet karışamıyor.

Bu firmalar dahada çoğalır bu kadar inanan insan olunca sen iyi kurtulmuşsun.

Tanıdıklarını kandırıp onlarında başkalarını kandırmasını sağlamak, devir ne b.*ktan bi devir ya

Dünde az daha beni tokatlıyacaklardı verılmiş sadakam varmıs Fabrıkalarda dişimden tırnaığımdan arttırdığımla hanı domates kavun karpuz ekerim çeşitli meyva ağaçları ekerim diye tarla almak ıcın anlastım Bu tarla hısselı imiş bende daha once tarla arsa alıp satmadığım ıcın hisseli yerın ne buyuk bır bela olduğunu bılmıyordum Tarla satıcı ıle anlaştık Allahtan kaporo vermedım yanımda para yok dıye Satıcı gıdınce 10 dk sonra bir abinin yanına uradığım bir işim dolaysıyla O abinin köylü arkadaşı geldı tarla alıp satan o beni uyandırdı sonra bir iki kişiye daha sordum internette arastırma yaptım az daha papazı bulacaktık Tarla satıcı kardeşim güzelim sorun olmaz boyle olur şöyle olur herif tam çakal

Tanıdıklarını kandırıp onlarında başkalarını kandırmasını sağlamak, devir ne b.*ktan bi devir ya

Evet hocam sistem aynen böyle işliyor.Milleti kandırıp para kazanmak dün orada şeye üzüldüm hep genç kişiler var işi olmayan para kazanamayan ve cahil insanları kandırıyorlar ve onlar üzerinden para kazanıyorlar.

devlet bunlara karşı yasa çıkardı arkadaşlar. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun 80. Maddesinde açıkça belirtilmiştir bu durum. Bu tarz sistemlere dahil olmayı düşünenlerin bu maddeyi dikkatlice okumasını tavsiye ederim.

Dünde az daha beni tokatlıyacaklardı verılmiş sadakam varmıs Fabrıkalarda dişimden tırnaığımdan arttırdığımla hanı domates kavun karpuz ekerim çeşitli meyva ağaçları ekerim diye tarla almak ıcın anlastım Bu tarla hısselı imiş bende daha once tarla arsa alıp satmadığım ıcın hisseli yerın ne buyuk bır bela olduğunu bılmıyordum Tarla satıcı ıle anlaştık Allahtan kaporo vermedım yanımda para yok dıye Satıcı gıdınce 10 dk sonra bir abinin yanına uradığım bir işim dolaysıyla O abinin köylü arkadaşı geldı tarla alıp satan o beni uyandırdı sonra bir iki kişiye daha sordum internette arastırma yaptım az daha papazı bulacaktık Tarla satıcı kardeşim güzelim sorun olmaz boyle olur şöyle olur herif tam çakal

Paran helal paraymış bu devirde dolandırcılık meslek olmuş.

Evet hocam sistem aynen böyle işliyor.Milleti kandırıp para kazanmak dün orada şeye üzüldüm hep genç kişiler var işi olmayan para kazanamayan ve cahil insanları kandırıyorlar ve onlar üzerinden para kazanıyorlar.

Hocam bunlar kaç para istiyor işe girmek için söylediler mi

---------- Spam Engelliyici 12:31 ---------- Önceki Mesaj 12:31 ----------

Sağol hocam Allah razı olsun

Senden de ALLAH razı olsun.

İnsanlar tutunacak bir dal arıyor. Haliyle bu kişilerde, insanların para kazanma, konusunda zaaflarını kullanarak, onların kendi eliyle, paralarını vermesini sağlıyor. İşin ucunda para,ev,araba refah içinde bir yaşam vaat edilince, insanlar gözleri kapalı yürüyor. Dikkatli olmak lazım, durumu fark etmen güzel, sevindim.

genelde 16-20 yaş arası düşüyo tuzağa çok arkadaşım düştü banada çok davet geldi onlardan ama yemezler :) bi tanesinin hakkını yemiyim e-ticaret sitesi veriyo akraban tanıdık alışveriş yaptıkça sana pay bırakıyo bi o sistem güzel ama tabi onda da altına adam alırsan ondan da komisyon alıyosun o da bi zincir

[MENTION=31520]naprocyn[/MENTION] Dediklerine göre 2 paketleri varmış 300 tl ve 1000 tl lik onları alıp öyle işe başlıyabiliyormuşsun.

3 yıl önce Megacılar bir avuç kadarken İzmir'de nasıl buldularsa benim ortamdan 1 kişiyi bulmuşlar. Daha yeni kurulmuş şirketleri. Palas Otel de 20-25 kişilik bir konferans verdiler. O zaman şu an işin başındaki kolpalar daha baya toylar. Anlattılar da anlattılar. İş modeli kazanç modeli. Adamları tek bir soru ile bitirmiştim o gün...

Şimdi beni zorla oraya götüren arkadaş gayet iyi bir kazanca erişti. Daha organizasyon yeniyken organizasyonun içinde olmak kendisine avantaj sağladı. Fakat başındaki bela bir türlü peşini bırakmadı. Kazalar yaptı, ailecek sağlık problemleri yaşadı, kurduğu işler sürekli battı. Yani biryerden geldi diğer taraftan fazlaca gitti. Çünkü kazandığı paralar "AH" lı para. Hacim daraldıkça en son giren üyelerin bolca beddualarını aldılar.

Şimdi ben girseydim bizim o pısırık arkadaştan 5 kat fazla kazanırdım, ama insanlar beni bu kadar ne sever ne sayardı. G.t korkusuyla hergün ortada dolaşıyor. Bilmem kaçıncı alt üyesi parasını geri istediği için tehditler savuruyor. Birde kalkmış bana şu iş gibi bir iş youtube için kuralım falan diye geçenlerde beni aradı. Neymiş insanları network kurup oraya alıcakmışız, bunun için onlardan para alıcakmışız, onlar da kanallarına video atarak para kazancaklarmış. Ulan dedim ben de 1000 kanal var adam 1 kanalla nasıl yürücek, herif kaypak kaypak sen paraya bak usta falan diyor. Kendisine ettiğim küfürleri şu an buraya yazmıyorum fakat bu herifler öyle bir mal ki, kendi kardeşini kuzenini yiğenini amcasını dayısını kısacası nerde azıcık parası olup biraz ek gelir olsun diyen kim varsa dolandırabilecek karekterlere bürünüyorlar.

Giren insanların kazanma ihtimali yok mu? Tabiki var. Ama ........ öyle kazancı...

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] Evet hocam kazanan yok değil ancak o kazanan kişiler zaten kandırmaya çalışıyolarlar.İşte dekontların fotoğraflarını göstererek.Aldıkları arabaların evlerin,yaptıları tatillerin falan.İnsanlarda buna inanıp işe başlıyorlar ve sonları hüsran oluyor.

3 yıl önce Megacılar bir avuç kadarken İzmir'de nasıl buldularsa benim ortamdan 1 kişiyi bulmuşlar. Daha yeni kurulmuş şirketleri. Palas Otel de 20-25 kişilik bir konferans verdiler. O zaman şu an işin başındaki kolpalar daha baya toylar. Anlattılar da anlattılar. İş modeli kazanç modeli. Adamları tek bir soru ile bitirmiştim o gün...

Şimdi beni zorla oraya götüren arkadaş gayet iyi bir kazanca erişti. Daha organizasyon yeniyken organizasyonun içinde olmak kendisine avantaj sağladı. Fakat başındaki bela bir türlü peşini bırakmadı. Kazalar yaptı, ailecek sağlık problemleri yaşadı, kurduğu işler sürekli battı. Yani biryerden geldi diğer taraftan fazlaca gitti. Çünkü kazandığı paralar "AH" lı para. Hacim daraldıkça en son giren üyelerin bolca beddualarını aldılar.

Şimdi ben girseydim bizim o pısırık arkadaştan 5 kat fazla kazanırdım, ama insanlar beni bu kadar ne sever ne sayardı. G.t korkusuyla hergün ortada dolaşıyor. Bilmem kaçıncı alt üyesi parasını geri istediği için tehditler savuruyor. Birde kalkmış bana şu iş gibi bir iş youtube için kuralım falan diye geçenlerde beni aradı. Neymiş insanları network kurup oraya alıcakmışız, bunun için onlardan para alıcakmışız, onlar da kanallarına video atarak para kazancaklarmış. Ulan dedim ben de 1000 kanal var adam 1 kanalla nasıl yürücek, herif kaypak kaypak sen paraya bak usta falan diyor. Kendisine ettiğim küfürleri şu an buraya yazmıyorum fakat bu herifler öyle bir mal ki, kendi kardeşini kuzenini yiğenini amcasını dayısını kısacası nerde azıcık parası olup biraz ek gelir olsun diyen kim varsa dolandırabilecek karekterlere bürünüyorlar.

Giren insanların kazanma ihtimali yok mu? Tabiki var. Ama ........ öyle kazancı...

Hocam bide adam bizi Mega ya davet ediyor Pc acmasını bilmiyor hakkikaten abartmıyorum benim bu şekilde tanıdıklarım var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri