Yeni Bir Video Yükle Para Kazan Sistemi Daha OMNİA3 :)

• Kullanıcı batuhannoyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

batuhannoyan

Kayıtlı Üye
Merhaba

Daha önceki konumuz sosyal medya ve sitelerde video paylaşarak 1000 izlenime en az 5 dolar veren bir sistemdi.. Şimdiki de bir nevi ona benziyor açıkçası tam denemedim üye oldum. Baktım görünüşte güzel kazanan insanlar var. Sizlerle de paylaşmak istedim. OMNİA diye bir partner gibim birşey vardı bunlar onlarla alakalı mı bilmiyorum. Başka formlarda kazançların yatırıldığına dair paypal görüntüleri paylaşılmış ee zaten bizim işimizde bu belki denemek istersiniz.

1-Site daha yeni sanırım biraz eksikleri var.
2-Aynı yt sisteminde olduğu gibi uzun videoların daha çok kazandırdığı biliniyor.
3-Bu da diğer sistemde olduğu gibi sosyal ağda ve sitelerinizde paylaşırsanız iyi gelir elde edeceğinizi düşünüyorum. Şahsen diğer anlattığım konudaki sistemde bir izlenme dahi alsanız kazanç kuruşta olsa yansıyordu.
Ama benim güçlü bir sosyal ağ ve sitem olmadığı için şimdilik kazanç konusunda ölüyüm diye biliriz :)
4- Ayrıca refli üyeleriniz üzerinden yüzde 15 pay elde ediyorsunuz.
5- Burada EURO üzerinden kazanç sağlıyorsunuz.
6- Ödeme alt limiti 10 EURO PAYPAL

Please register into account the same email of Paypal Account for enable payout.
Minimal request would be 10 €

Artık deneyecek arkadaşlar benim linkimden üye olma nezaketini gösterirsiniz umarım.

REFLİ Link :http://server.omnia3.com/portal/register/?ref=234131
Refsiz : omnia3.com

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri