Yeni Bir yola çıkıyorum instagram

caner1992

Kayıtlı Üye
Merhaba Forum Ailem Belki geç kaldık ama bir yerinden tutmam lazım 1 haftada 460 takipçiye ulasabildim geri gitmemeleri icin onlara geri takip yaptım.
Bana bu yolda Ücretsiz Yardımcı olabilecek varsa bir mesaj uzaktayım
@yuvakurmak
Evlilik hazirlıkları hakkında begendigim seyleri paylaşıyorum ilerleyen zamanlarda Kar ortaklıgı veya direk el emegi satışlar yapmayı planlıyorum :) destek istiyorum sizlerden

https://www.instagram.com/yuvakurmak/?hl=tr

Son düzenleme:
Instagram'daki kazanç YT'dekinden çok daha kolay bir şekilde kazanılıyor ve derdi, tasası yok. Daha öncesinde 150 binlik bir söz sayfası yönettim. Çağrı Taner'de vs. sayfamın reklamını verdirtmiştim. Çağrı o zamanlar tek 1 saatlik reklama 700 TL alıyordu. Şimdi halen orada olan bu mecrada olan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla 850 TL'e reklam alıyormuş. Reklam vs. işiniz varsa Çağrı'yla bir çok kez ticaretim olmuştu tanırım. Sadece çağrı değil söz mühendisinin sahibi hasan abi, sebepsen'in sahibi murat vs. hepsiyle iletişimim var. Reklam konusunda ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz. Bu arada insta'da gördüğünüz bir çok sayfanın sahibi Çağrı'dır. Mesela; ''Pelinsu, öğrencilerdenseçmeler mi ne vardı, çoğu 1M üstü takipçili sayfaların hepsi onun yani.'' Enin sonunda onun eline düşersiniz :D

150 200 binlik sayfalar instada değersizdir. Sayfanızın en az 300 bin üzeri takipçisi hatta 500 bin takipçisi olması gerekiyor para kazanabilmeniz için. Ben kendi 150 binlik sayfamı 4000 liradan satmıştım şuanda daha da pahalı. Yani şöyle diyeyim; Çağrı Taner gibi kişiler şuanda insta zengini ve 2 gün içerisinde 7 8 bin TL para alıyorlar. Bu kademeye ulaşmak gerçekten bir başarı. 500 binlik sayfanın ederide 15 bin 20 bin TL arası değişir.

Hayırlısı olsun, inşAllah başarırsınız.

Son düzenleme:
[MENTION=60277]BarackObama[/MENTION] insallah hocam bakalım bir yerden başladım ilerleyen zamanlarda reklam verebilirim şu sıra bir bütçe ayırmadım ama şimdiden paylaştıgım şeylere yorum olarak veya özel mesajla fiyat bilgisi almak isteyenler cıkıyor hayırlısı

hedefiniz büyükse instagram aracı programlarına ihtiyacınız olacaktır diye düşünüyorum
iyi bir coder arkadaş bulup onunla çalışabilirsiniz veya hali hazırda piyasadaki programlardan faydalanabilirsiniz

hedefiniz büyükse instagram aracı programlarına ihtiyacınız olacaktır diye düşünüyorum
iyi bir coder arkadaş bulup onunla çalışabilirsiniz veya hali hazırda piyasadaki programlardan faydalanabilirsiniz

Aklinızda tavsiye edeceginiz program varsa hocam hemen edineyim suan belli bir butce ayirmadim ilerleyen zamanlarda var dusuncem

ben takibe takip kasarak 9000 takipçi yaptım 3 ayda mesela :D ağır gidiyor ama işe yarıyor benim görüşüm. Zamanım var dersen zamanla takipçi toplarsın ama öbür türlü reklam şartı

ben takibe takip kasarak 9000 takipçi yaptım 3 ayda mesela :D ağır gidiyor ama işe yarıyor benim görüşüm. Zamanım var dersen zamanla takipçi toplarsın ama öbür türlü reklam şartı

Zamanım var ve sabırsız degilim hocam kesinlikle belirli Aralıklarla paylaşım yapiyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri