Yeni Bot Hakkında Bilgi

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
arkadaşlar Abim Kendisi php konusunda iyidir bilgisayarlık üzeirne okudu her neyse bir bot yapmaya başladı ilk baş diyor masaüstü video editleme programı yapcak daha sonra normal bot diyor Şimdi soruma geldi
Bu Masaüstü botunda Normal botlarda olan özelliklerinden bir kaçı tutarmı yoksa Direk normal Bot yapıp Hİç masaüstü Bot yapmasınmı ? Fİkirlerinizi bekliyorum

Masaüstü bot pek önermiyorum hocam, ben misal günde 10 tane pc değiştiriyorum nereden girdiğim belli olmuyor yükleme çart curt yapmasam bile kanallara vs işlemlere bakma gereği duyurum. Web üzerinden bot tavsiyemdir..

masa ustu su an piyasada mevcut bi ara almıstım ben 1 haftalik adı su an aklımda degil hem benim internet kotamı kullanıyordu hem yuklemeleri yavas yapıyordu. kullanıcı olarak masa ustu botu onermem almamda.

arkadaşlar Abim Kendisi php konusunda iyidir bilgisayarlık üzeirne okudu her neyse bir bot yapmaya başladı ilk baş diyor masaüstü video editleme programı yapcak daha sonra normal bot diyor Şimdi soruma geldi
Bu Masaüstü botunda Normal botlarda olan özelliklerinden bir kaçı tutarmı yoksa Direk normal Bot yapıp Hİç masaüstü Bot yapmasınmı ? Fİkirlerinizi bekliyorum

direk bot yapsın hocam masaüstü yapmayla hiç zaman kaybetmesin gitmez

render bot yapsın videonti 3 aydır ses güncellemesi gelecek ;) arkadaşın işi varmış yapamıyor biri yapsa bari bir bot.

Aynen render programı yapın güzelce hızlı işlemciyi full kullanan . Diğer türlü çok uğraştırıcı olacağından eminim

[MENTION=11282]bkrmyss[/MENTION] sonradan işlemci çok ısınmaya başlar :D herkese bi işlemci macunu gerekir hepsini kullanırsa

Acaba Yutubum Gibi bişey olsa Tutulurmu Bu konuda biraz tereddütlüyüzde Up/download video çekme bilgilerini felan çoğunu yaptıda

şahsım adına konuşuyum bi alır denerim memnun kalırsam devam ederim işimi ne kadar kolaylaştırırsa o derecede tercih sebebi olur benim için

KOlaylaştırmak derken mesela yeni özellikler yada mevcut botta olmayan özelliklermi yada kolay bir botmu Otomatik Api key felan

zaten piyasda olan özelikkler olmassa olmaz hocam onun üstüne kanım tanımlamayı daha seri hale getirecek özellikler botun içine bi program eklene bilir mesela verdiğimiz mail şifreleri oto bota tanımlar ip çerez halleder böyle bi özellik olursa 200 tlde olsa alırım

Eğer ki bu işe kalkışıyorsa , rakiplerini iyi analiz etmeli ve onlardan farklı olarak kullanıcıya ne verebilirim diye kendi sormalı.Bunun cevabını bulursa tutunur bulmazsa ciddi rakipleri var arada kaybolup gitme ihtimali yüksek.

Son düzenleme:
Forumda bir kaç program var render olsun kanal takip olsun bot vs. olsun.Bunların hepsini abine göster deki abi bu tür program yazacak kadar bilgin varmı varsa yazsın yazabilirse daha iyisini yazsın ama bu program beni aşar derse hiç bu işe girmesin zamanına yazık olur.

Forumda bir kaç program var render olsun kanal takip olsun bot vs. olsun.Bunların hepsini abine göster deki abi bu tür program yazacak kadar bilgin varmı varsa yazsın yazabilirse daha iyisini yazsın ama bu program beni aşar derse hiç bu işe girmesin zamanına yazık olur.

Yaparım sorun yok renderde felan yaparım dedi basit dedi

---------- Spam Engelliyici 14:59 ---------- Önceki Mesaj 14:58 ----------

Abinize allahtan sabır diliyorum :)

Neden hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri