Yeni domainim nasıl :)

TolgaDemo

Kayıtlı Üye
modahaberleri.net :) sizce guzel bi proje olurmu :D yoksa aldıgım gibi satıyım mı

bu domaını zamanında alıcaktım, uğraşmam diye bıraktım.

O kötü demedim hocam , sadece .com daha iyidir dedim ;)

Domainin ismi , yapılan seo hersey çok önemli belki cok hereksiz bir ismi bile yükseltebilirsin ama nereye gidersen , kime sorarsan değer ve önem konusunda dediğim gibi .com 1-0 öndedir :)

peki bu domain iyi iyi bi proje cıkarmı yoksa satıyım gitsin mi :)

peki bu domain iyi iyi bi proje cıkarmı yoksa satıyım gitsin mi :)

Türkçe de site olayları nasıl bilmiyorum. İçerik olarak belli bir kitleye hitap ediyo , modayı takip eden bir kitle yani bir HABER domaini gibi değil :)

Moda nın ve moda ile alakalı emsal siteleri bir arastır hitleeini degerlerini durumlarını degerlendir. Bana kalırsa ben uğrasmazdım. En azındam TR dil ile uğrasmazdım.

Türkçe de site olayları nasıl bilmiyorum. İçerik olarak belli bir kitleye hitap ediyo , modayı takip eden bir kitle yani bir HABER domaini gibi değil :)

Moda nın ve moda ile alakalı emsal siteleri bir arastır hitleeini degerlerini durumlarını degerlendir. Bana kalırsa ben uğrasmazdım. En azındam TR dil ile uğrasmazdım.

satarım :D bugun yarın ozman ssuan derslerim yogun zaten ugrascak vaktım bile yok ya kalır yada satarım :D

modahaberleri.net kesinlikle çok iyi domain.. modahaberlerim.com dan daha iyi. Evet com kesinlikle daha iyi ama keyword olarak bakacaksak "haberleri" olması daha iyi. Ayrıca olay seoada bitiyor. Org domainle bile süper paralar kazananlar var..

modahaberleri.net kesinlikle çok iyi domain.. modahaberlerim.com dan daha iyi. Evet com kesinlikle daha iyi ama keyword olarak bakacaksak "haberleri" olması daha iyi. Ayrıca olay seoada bitiyor. Org domainle bile süper paralar kazananlar var..

hocam peki şu domain nasıl ?
bakimmakyaj.com

Üstadım nasil bi proje yapabilirim acaba site icin veya satsam fiyat nasil olur bunlarim hakkında bilgi alabilirmiyim sizden bide elimde haberxx.com var alınmadı daha bosa bunuda liyim mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri