Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
modahaberlerim.com nasıl hocam. boşta şuan
bu domaını zamanında alıcaktım, uğraşmam diye bıraktım.
modahaberlerim.com nasıl hocam. boşta şuan
netteiyidir hocam
O kötü demedim hocam , sadece .com daha iyidir dedim![]()
Domainin ismi , yapılan seo hersey çok önemli belki cok hereksiz bir ismi bile yükseltebilirsin ama nereye gidersen , kime sorarsan değer ve önem konusunda dediğim gibi .com 1-0 öndedir![]()
peki bu domain iyi iyi bi proje cıkarmı yoksa satıyım gitsin mi![]()
Türkçe de site olayları nasıl bilmiyorum. İçerik olarak belli bir kitleye hitap ediyo , modayı takip eden bir kitle yani bir HABER domaini gibi değil![]()
Moda nın ve moda ile alakalı emsal siteleri bir arastır hitleeini degerlerini durumlarını degerlendir. Bana kalırsa ben uğrasmazdım. En azındam TR dil ile uğrasmazdım.
modahaberleri.net kesinlikle çok iyi domain.. modahaberlerim.com dan daha iyi. Evet com kesinlikle daha iyi ama keyword olarak bakacaksak "haberleri" olması daha iyi. Ayrıca olay seoada bitiyor. Org domainle bile süper paralar kazananlar var..
yenibir. net var bendede ne kursam acaba![]()
modahaberleri.net kesinlikle çok iyi domain.. modahaberlerim.com dan daha iyi. Evet com kesinlikle daha iyi ama keyword olarak bakacaksak "haberleri" olması daha iyi. Ayrıca olay seoada bitiyor. Org domainle bile süper paralar kazananlar var..
Üstadım nasil bi proje yapabilirim acaba site icin veya satsam fiyat nasil olur bunlarim hakkında bilgi alabilirmiyim sizden bide elimde haberxx.com var alınmadı daha bosa bunuda liyim mi
buradan alınmamış domain adı verme![]()
Zaten vermedim ustad haberxxx dedim yani hsber ile başlıyor inu demek istrdim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.