Yeni E-ticaret sitem inceleme

whitefort123

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle merhabalar
Yıllardır yt di amazon du derken e ticarete giriş yapmış bulunmaktayım.
Kendi mobilya üretimimizin dışında diğer tedarikçilerden de aldığım ürünleri sattığım bir site kurdum yaklaşık 3 aylık bir site olduğunu göz önünde bulundurarak sitemi inceleyip olumlu olumsuz görüşlerinizi almak istiyorum bu benim için gerçekten önemli.
''Ayrıca bu zorlu süreçte Paris Kitaplık modelini kısa süreliğine maliyetine satışa çıkardım ilgilenenler için''

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim siteyi şöyle usulca aşağıya bırakıyorum.

http://www.cvzconcept.com

Bülent SÖNMEZ
Saygılarımla

Site çok hoş olmuş. Sattığınız ürünlerde güzel bana göre. Yolunuz açık olsun hocam :)

Site normal satış sitesi gibi n11 hepsiburada vs gibi herşeyi eksiksiz duruyor. Taksit seçenekleri vs de var :)

Çok teşekkürler tekrardan incelemeniz bile mutlu etti öğlenden beri kimse bir şey yazmadı iyi veya kötü kocaman bir aile olduğumuzu düşünüyordum burada ama herkes kendi aleminde sanırım :)

Arkadaşlar öncelikle merhabalar
Yıllardır yt di amazon du derken e ticarete giriş yapmış bulunmaktayım.
Kendi mobilya üretimimizin dışında diğer tedarikçilerden de aldığım ürünleri sattığım bir site kurdum yaklaşık 3 aylık bir site olduğunu göz önünde bulundurarak sitemi inceleyip olumlu olumsuz görüşlerinizi almak istiyorum bu benim için gerçekten önemli.
''Ayrıca bu zorlu süreçte Paris Kitaplık modelini kısa süreliğine maliyetine satışa çıkardım ilgilenenler için''

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim siteyi şöyle usulca aşağıya bırakıyorum.

http://www.cvzconcept.com

Bülent SÖNMEZ
Saygılarımla

Konsept olarak sade ve çok şık duruyor, hayırlı satışlarınız olsun :)

Tasarım gayet hoş. Sitenin maliyeti ne oldu? tema,hosting vs. E-ticareti merak edenlere de bilgi olur.

Hocam şuana kadar yaklaşık 10bin TL ye geldi geliştirmeye devem ediyoruz nihayete ulaştığında ön gördüğümüz 15 bin civarı olacak. Yaklaşık 2-3 aylık bir site şimdiden satışlar gelmeye başladı maliyetini çıkartması uzun sürmez düşüncesindeyim. Teşekkürler yorumunuz için :)

---------- Spam Engelliyici 16:49 ---------- Önceki Mesaj 16:48 ----------

Konsept olarak sade ve çok şık duruyor, hayırlı satışlarınız olsun :)

Çok teşekkürler göz yormasın evinizde hissedin istedik :)

Merhaba güzel site öncelikle sipariş sepete ekleme uyarısı ekranda çıkarsa daha güzel olur sepet üstte ve küçük kalmış ayrıca kasa yerine siparişi tamamla bence daha çok kullanılıyor emsal sitelerde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri