Yeni Forum Sitemiz İçin Ekip Arkadaşları Arıyoruz...

ArchangeL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bitturktorrent.com
Forum Sitemizde çalışacak gönüllü forum yöneticisi ekip arkadaşları aranıyor.
Aktif şekilde her gün site ile ilgilenecek ve yeni konular açıp paylaşımda bulunacak arkadaşlar arıyoruz.

Aşağıdaki gibi özelden başvurabilirsiniz.

isim soyad :
yöneticilik yapmak istediği bölümler :
tecrübesi :

Sitemize Buradan Ulaşabilirsiniz

Torrent siteleri pek tutmuyor artık hocam ama umarım başarılı olursunuz . Pek tutmuyor deme sebebim çok sayıda torrent sitesi oldu piyasada belli başlı yerlerden indiriyor indirecekler .
Başarılar

:) konuyu ben açınca her şeyi üstüme alındım :D

---------- Mesaj saat 23:27:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:21:37 civarında gönderildi. ----------

uzmantorrent.com bak mesela bizim :D şuan 5 aydır uğraşmıyoruz ama günlük 800 Hit var :D

üstat sitenin amacı çok para kazanmak değil çok paylaşım yapmak isteyen gelir isteyen gelmez ona bisey diyemem :) lütfen içimdeki isteği söndürmeyin yıkıcı değil yapıcı olalım :(

Uydu ile ilgili site açsan yardım ederdim ama torrent anlamam zamundadan anlarım o kadar :)

bu zamundayin da nekadar cok kulanicisi varmis yaa... :D

uzmantorrent.com bak mesela bizim :D şuan 5 aydır uğraşmıyoruz ama günlük 800 Hit var :D
arkadaşlar şu telefon onaysız gmail açmayı bi öğrenebilsem ben çok istiyorum böyle işler almayı gerçekten işsizim paraya ihtiyacım da inanın ki ço kama yeniyim bu işte gmail adresini zar zor alsamda yuotube de doğrulama yada ülke değiştirmede sorun oluyo bu numara işi bi kolayını bilen varsa burdan yazabilirmi öğrenirsem sizlerede iş konusunda yardımcı olurum en azından boş işsiz gezmektense bişeyler kazanırım hastalığım nedeni ile çalışamıyorum yanlış anlamayın sakın herkese hayırlı çalışmalar,,,
bu konularda yeniyim ama meraklı ve lgiliyim bana uygun bi programınız varsa akşam gece saatlerinde boşum çalışmak isterim gerçekten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri