Yeni Furya Adsense Ban Anket

Adsense ban yeme sebeleri araştırma.

• Kullanılan toplam oy
    21

sessizlikiyi

Kayıtlı Üye
Son andense ban sebebi olarak şüpelendigim noktalalr var. Bu konu hakkında ankette görüşlerinizi bildiriseniz. Büyük ihtimal bir sonuca ulaşagaımız görüşündeyim.

İnşallah hayırlısı olur. Herkese bol kazançlar.

Birden fazla seçenege oy kullana bilirisiniz.

örnek benim durumum:
Adsense alacaklı adını degiştirdim. Ban Yedim.
Adsenseye baglı Çok sayıda kanalım spama düşmüş idi ve Ban yedim.

Son düzenleme:
Mevcut anketler var

Benim şüpelendigim bu iki soru hakkında anket yok.

hocam bunlara kazanç ve sayfa to arasındaki dalgalanmaları da ekleyebilir misin.

ustam sayfa to etkili oldugunu sanmıyorum çok syaıda adsensem var nerdeyse hepsınde to dalglanmalı mevcut.

Kapanan 3 adsensemde ortak nokta bu ankette yazdıgım konulardı.

İlk anket cvp veren ben idim: Ne hikmetse ikisinede ters cvp vermişim.

Benim durumum bu

Son düzenleme:
...

Benim durumum bu

benim iki adsense var. biri vdste biri kendi pcmde fazlasını gerek duymuyorum.
kendi adsensem eski ve pin eve kadar geldi doğruladım 2 yıldırda ödeme alıyorum, gerek çek olsun gerek banka havalesi olsun.
diğer adsenseyi de pinli bir şekilde arkadaştan aldım ve isimleri banka hesabını değiştirdim.

şimdi inşallah gitmez ama giderse dediğin yötemden gider çünkü genelde spama felan düşmem ve dünya engeli çok az yerim

benim iki adsense var. biri vdste biri kendi pcmde fazlasını gerek duymuyorum.
kendi adsensem eski ve pin eve kadar geldi doğruladım 2 yıldırda ödeme alıyorum, gerek çek olsun gerek banka havalesi olsun.
diğer adsenseyi de pinli bir şekilde arkadaştan aldım ve isimleri banka hesabını değiştirdim.

şimdi inşallah gitmez ama giderse dediğin yötemden gider çünkü genelde spama felan düşmem ve dünya engeli çok az yerim

ustam üst mesajdada belirtigim gibi 3adsensem gitti bu furyada. ya adsense baglı çok sayıda kanal spama düştügü için yada alacaklı adı degiştigi için adsenseler ban yedi için gitti ortak nokta bu ikisi banlanan adsenselerimde. kazançlarını soracak olursanız çok düşük olanda vardı çok yuksek olanda vardı.

Muhtaelen ve %90 düşüncem bu ikisebden biri yada ikisebebim tam kendisi. oylayanların sayısına bakarak hep beraber karar verecegiz duruma.

bu sorularla banlanmalarla ilgili değil sonuç en ufak bir tez bile elde edilemez.

zaten hali hazırda bir anket konusu var. herkez tez'lerini orayada yazdı. ama bir sonuç elde edilemedi.

banlanan adsenseleri unutun. bu şekilde bir sonuca varılmayacak çünkü.

en basitinden 2008de açılmış tek 1 kanalım bulunan adsense hesabım, ki 2012 temmuzdan beri ödeme aldığım hesaptır. geçen ay işleme girmedi ve ilk furdaya banlandı.

hiç bir spam, telif vs olmamıştır. hep tek kanal tek kategori çalıştım ama banlandım.

kısacası çözümü yok. gerçek özgün olunmadığı sürece bu banlar devam edecek. bugün beni yarın seni vuracak.

bu sorularla banlanmalarla ilgili değil sonuç en ufak bir tez bile elde edilemez.

zaten hali hazırda bir anket konusu var. herkez tez'lerini orayada yazdı. ama bir sonuç elde edilemedi.

banlanan adsenseleri unutun. bu şekilde bir sonuca varılmayacak çünkü.

en basitinden 2008de açılmış tek 1 kanalım bulunan adsense hesabım, ki 2012 temmuzdan beri ödeme aldığım hesaptır. geçen ay işleme girmedi ve ilk furdaya banlandı.

hiç bir spam, telif vs olmamıştır. hep tek kanal tek kategori çalıştım ama banlandım.

kısacası çözümü yok. gerçek özgün olunmadığı sürece bu banlar devam edecek. bugün beni yarın seni vuracak.

Arkadaşım neyin peşindesin. banlanan adsenseleri unutun demişsin unutuk zaten . 3 adsensem gitti bu ilk degilde 5ay önce 6 adsesem gitti.

bu şekilde bir sonuca varılmayacak demişsin emin ol herkes kendine bir pay çıkaracak ve daha tertipli çalışacak.

özgünmü dedin; Şahsım adıma cvp: Özgün çalısırsam ...

Google sıcdıksıra ben batıracam.

Tek çare ne biliyormusun...

Hükümüt youtubeyi engelemiştiya; Youtube kendisi Türkiyede erişimi engellemek olacak.

Burdan o guuuukle çalısanlarına, ajanlarına duyurulur...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri