Yeni gmail açınca tel. onayı soruyor

• Kullanıcı azizacar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

azizacar

Yasaklanmış
Arkadaşlar cache + ip + mac siliyor ve değişiyorum daha sonra herhangi bir mailden 2. eposta eklemek için hesap alıyorum gmaile 2. epostaya giriyorum fakat buna rağmen telefon doğrulaması istiyor yokmudur bunun bir çözümü herkeste bu şekildemi şu an ?

24 saat içinde 2-3 tane gmail alabiliyorsun sanırım. 24 saat sonra istemiycektir veya ip değiştir.

Bence takılmayın numara sorup sormamasına onaylayın geçin hocam . Benim tel no sorduklarıda sormadıklarıda kapanabiliyor.

Konusu bumu bilmem ama bu ip mac cache yetiyormu? Bana kalırsa artık yetmiyor kaç gündür kanal açıp duruyom sürekli kapanıyor sanal pc 3g farklı pc hepsini denedim. Bana kalırsa bunlar ip dışında flash player hafızası browser tab plugin eklenti font türü vs her türlü bilgiden kim oldumuzu anlıyorlar bence. 2 gündür çözüm için kafa patlatıyorum çözüme yaklaştım sayılır inş sonuçlanır.

bende de aynı sorun var, yandex mail kullanmak en iyi çözümlerden birisi sanırım.

Dün 4 tane açtım hepsinde de tel onayı istedi.Bugün 3 tane açtım 2 tanesinde tel onayı istemedi.

Konu açamadığım için buraya yazıyorum talkatone kullananlar bir kanal açmayı denerse çok iyi olur.Bende bu numarayla onaylama yapamazsınız diyor devamlı.

Talkatone da patladı galiba...

VPS den denedim yine tel onayı istedi. Azureden denedim. 2 taneden sonra istedi, pc yi restart yaptım yine istedi. Yeni VPS kurdum yine istedi. Farklı VPS denedim yine istedi ben anlamadım bu işi :confused::D

cevabı aslında basit

arkadaşlar sorunun çözümü mozilla ve chorome 'yi komple bilgisayardan kaldırmaktan geçiyor. bunun için öncelikle safari veya opera kullanmaya çalışın hatta ve hatta İ.E'de olabilir.Program ekle kaldırdan bu dediklerimi kaldırın varsa; Ccleaner ile derinlemesine temizlik yapın. ardından klasör seçeneklerinden gizli klasörü göster diyin ve bilgisayar / c / kullanıcılar / PC- Kullanıcı adı / bu dizin içerisinde bulunan tüm google verilerini silin ve app data içerisinde de varsa silin ardından

-başlat kısmı aramaya regedit yazıp entera basın karşınıza gelen ekranda HKEY_LOCAL_MACHINE ve HKEY_CURRENT_USER klasörleri altında software içerisinde bulunan tüm google ve mozilla'yı delete tuşu ile silin

modem resetleyin ve google ye girin ardından oturum aç diyin ve hesap oluşturun
sorun ile karşılaşmamak için kullanıcı adında ve şifrede büyük küçük ve rakam kombinasyonu kullanmaya özen gösterin sorun düzelecektir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri