Yeni Hırsızlık Yöntemi

lejyon58

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm. Bugün başımdan geçen bir olayı anlatıcam. Avcılar e-5 te beylükdüzü istikametine doğru giderken üniversiteyi geçtikten sonra pelican malla gelmeden sağda shell var. Mazot almaya girdim. Anahtarı pompacıya verdim kartla ödeme için içeri girdim geri geldim fişi verdim anahtarı aldım anahtarı kontağa soktum tam çevirdim anahtar kutusu 2 ye ayrıldı . içindeki çip yok. Dedim heralde kutu açılınca arabanın içine düştü. Arabanın içini aradım taradım pompanın sağını solunu heryere baktım çip yok. Çip uçtu. Pompacıya soruyorum ben bilmiyorum diyor. Hiçde belli etmiyor ********. Sonra düşünmeyebaşladım nasıl oldu çip nere gitti. Güvenlik kamerasına baktırmak aklıma geldi. İstasyonda bir görevli buldum açda şu saatte 5 numaralı pompaya bakalım dedim oda kamera odasının anahtarı bizde yok anahtar olan görevli 1 saate gelir. Dedim iyi bekliyicem bu arada pompacıyıda yanına ççağırdı adam dedi abi böyle böyle senlik bir durummu oda yok benlik bir durum değil dedi.Ama ses tonu ele verdi. Geri döndü gitti. Kameraları açıcak görevliyi beklerken bu ******** pompacı çipi 5 ile 6. pompanın arasına atıp sıvışmış 50 kere baktığım yerde olmayan çip bir anda oraya ışınlanmış. Ramazan günü işinden etmemek için Allaha havale ettim ayrıldım. Dikkatli olun pompacılara dikkat. Bahsettiğim çip.
maxresdefault.jpg

hocam her zaman bir laf vardır önlemini sen al gerisini Allah'a bırak diye, şimdi o başkasının da canını yakacak, yaptığın yanlış..

en bilindik örnek vereyim örümcek adam filminin ilk sahnesini hatırla soyguncuyu yakalamıyor ve o soyguncu gidiyor örümcek adamın amcasını öldürüyor, böyle bir şey olursa üzülen sen ben oluruz bence gereğini yapmalısın..

Bu tür vakaları Allah'a havale etmeye devam edersek, söz konusu hırsızlar bu işi yapmaya devam edecektir. Önce şikayet edin, sonra Allah'a havale edin, Allah rızası için!

Ya çekiciyle anlaşmıştır ya da immobilizer kopyalayan anahtarcı ile anlaşmış ondan komisyon koparacaktır. Çünkü çipi kaybederseniz elinizde yedek anahtarınız yoksa ortalama 500 TL masraf + çekici parası.

Nerden buluyor millet bu hırsızlıkları, kafayı başka şeye yorsalar ********ler keşke. Çip olayını da daha yeni duydum

ALLAH ( cellecelaluhu ) ıslah etsin bu tip insanları acaba o çipi ne yapacaktı.

çip 250 tl hocam en aşağı

---------- Spam Engelliyici 03:06 ---------- Önceki Mesaj 03:05 ----------

hocam her zaman bir laf vardır önlemini sen al gerisini Allah'a bırak diye, şimdi o başkasının da canını yakacak, yaptığın yanlış..

en bilindik örnek vereyim örümcek adam filminin ilk sahnesini hatırla soyguncuyu yakalamıyor ve o soyguncu gidiyor örümcek adamın amcasını öldürüyor, böyle bir şey olursa üzülen sen ben oluruz bence gereğini yapmalısın..

Hocam zaafım ya merhamet. çoluğu çocuğu vardır ramazan günü acıyorum maalesef

çip 250 tl hocam en aşağı

---------- Spam Engelliyici 03:06 ---------- Önceki Mesaj 03:05 ----------

Hocam zaafım ya merhamet. çoluğu çocuğu vardır ramazan günü acıyorum maalesef

adiyi verseydin polise yerinde olsam hiç acımazdım. Yarın başkasının canını yakacak. Böyleleri iflah olmaz.

Selamun aleyküm. Bugün başımdan geçen bir olayı anlatıcam. Avcılar e-5 te beylükdüzü istikametine doğru giderken üniversiteyi geçtikten sonra pelican malla gelmeden sağda shell var. Mazot almaya girdim. Anahtarı pompacıya verdim kartla ödeme için içeri girdim geri geldim fişi verdim anahtarı aldım anahtarı kontağa soktum tam çevirdim anahtar kutusu 2 ye ayrıldı . içindeki çip yok. Dedim heralde kutu açılınca arabanın içine düştü. Arabanın içini aradım taradım pompanın sağını solunu heryere baktım çip yok. Çip uçtu. Pompacıya soruyorum ben bilmiyorum diyor. Hiçde belli etmiyor ********. Sonra düşünmeyebaşladım nasıl oldu çip nere gitti. Güvenlik kamerasına baktırmak aklıma geldi. İstasyonda bir görevli buldum açda şu saatte 5 numaralı pompaya bakalım dedim oda kamera odasının anahtarı bizde yok anahtar olan görevli 1 saate gelir. Dedim iyi bekliyicem bu arada pompacıyıda yanına ççağırdı adam dedi abi böyle böyle senlik bir durummu oda yok benlik bir durum değil dedi.Ama ses tonu ele verdi. Geri döndü gitti. Kameraları açıcak görevliyi beklerken bu ******** pompacı çipi 5 ile 6. pompanın arasına atıp sıvışmış 50 kere baktığım yerde olmayan çip bir anda oraya ışınlanmış. Ramazan günü işinden etmemek için Allaha havale ettim ayrıldım. Dikkatli olun pompacılara dikkat. Bahsettiğim çip.
maxresdefault.jpg

hocam yanlış anlama ama merhamet etmişsin evet ama hata etmişsin.ogörevli sen farkına varmasaydın hem sana hem senin gibi olan başka insanlara acımıyacaktı.ben olsam hem istasyonu hem görevliyi şikayet ederdim.hem hramla colugu cocugunu beslememiş olurdu.takdir sizin tabi ama yanlış yapmışsınız

Shelle sikayet yazmalısın, subesini belirtip. Basima bi is gelmiyo diyebaskalarinin canini yakar bu ......ler

Artik basindami durcaz anahtarin her pompacidada post yok ki illa iceri giriyorsun yeterki kani bozuk olsun .... Cip olmadan arac calismas ki mal onu bilmiyormuymus.

!!! Mobildeyim !!!

Allah yargı kurumu mu acaba? neden böyle bi şeyde adalet mercilerine başvur muyorsunuz? size müstahaktır.

1 kere bile anahtar vermişliğim yok pompacılara. Kapağı açar giderim içeri öder gelirim kapılarıda kitlerim nolur nolmaz büyükşehir hertürlüsü var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri