Yeni kanal açarken direk tel onayı istemesi

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kajaga

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bazen yeni kanal açarken açar açmaz direk tel onayı istiyor bazen istemiyor bunun sebebi nedir
direk tel onayı istenen google hesapları kara listemeye mi alınıyor ?

Benim bilgisayarda deep freze yüklü reset attığım zaman çerez merez hiç bişe kalmıyor

Bi kanal açtıktan sonra hem pc ye reset atarım hemde modeme kanala 100 video atar para kzanmasını açarım sonra ünlemleri silerim direk adsenseye bağlarım sizce bu yol sağlıklı mı ?

---------- Mesaj saat 18:47:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:28:48 civarında gönderildi. ----------

Seri kanallar açarken siz neler yapıyorsunuz spama takılmamak için arkadaşlar

Gmailden uye olursan istemiyor ama youtube üzerinde n uye olursan 2 kere tel onayi veriyorsun diye biliyorum ;)

Gmailden uye olursan istemiyor ama youtube üzerinde n uye olursan 2 kere tel onayi veriyorsun diye biliyorum ;)

Gmailden üye oluncada istiyor hocam bende modeme ve pcye res attığım halde niye böyle oluyor anlamıyorum. günde 25 kanal açanlar nasıl spama takılmadan açıyorlar

lokasyona ve saate göre değiştiğine eminim. genelde sabah saatlerinde istemiyor onu tespit ettim.

Gmailden üye oluncada istiyor hocam bende modeme ve pcye res attığım halde niye böyle oluyor anlamıyorum. günde 25 kanal açanlar nasıl spama takılmadan açıyorlar

1 ip den 5 kanal acma hikaye gunde 1k ustu spama dusme felan hep hikaye spama kolay kolay dusmezsin isini temiz yaparsan bugün 14 kanal buldum ayni kisinin kanalin 1 inde en kotu 9k video vardi para kazanmalari acik bu arada tel onayi icin arama motoru üzerinde n uye ol bi dene bende 1 kanal açarken 2 kez tel onayı giriyorum

1 ip den 5 kanal acma hikaye gunde 1k ustu spama dusme felan hep hikaye spama kolay kolay dusmezsin isini temiz yaparsan bugün 14 kanal buldum ayni kisinin kanalin 1 inde en kotu 9k video vardi para kazanmalari acik bu arada tel onayi icin arama motoru üzerinde n uye ol bi dene bende 1 kanal açarken 2 kez tel onayı giriyorum

Hocam zaten arama motoru üzerinden üye oluyorum yinede açılışta direk tel onayı istiyor, Anlamıyorum ya hem modeme hemde deep freeze kurulu bilgisayara res attığım halde sistem nasıl tanıyor beni mac adresimden mi tanıyor acaba, Bazen internet kafeye gidiyorum sürekli aynı pc ye oturuyorum ilk 2 hesapta onay istemiyor 3.heseba gelice onay istiyor, her gittiğimde böyle oluyor. Fakat benim pcde böyle bir durum olmuyor sabah açtığım ilk hesaptan bile direk tel onayı istiyor bendede deep freeze kurulu internet kafedeki pc'dede kurulu anlamadım gitti. bendeki deep freeze mi dandiktir.

Taracıyı değiştir problem ortadan kalkar .

Google üye olurken klayve hareketlerinizi algılıyor eger copy paste yaparsanız yada üye olurken bilgilerde herhangi bir yanlıslık yapıp onu düzeltmeye çalısırsanız yada sık sık aynı bilgilerle kayıt olunursa bu sorunla karsılasırsınız.
Çözüm:
Her defasında çerez temizlemek ip değiştirmek tüm bilgileri şifre dahil elle girmek (copy paste kullanmadan) ve farklı şifreler farklı isim soyisimler değişik kullanıcı adları seçmek değişik kurtarma mailleri kullanmak.

Taracıyı değiştir problem ortadan kalkar .

Yine olmadı hocam şimdi denedim tarayıcıyı yeni indirip kurduğum halde olmadı

---------- Mesaj saat 19:30:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:26:15 civarında gönderildi. ----------

Google üye olurken klayve hareketlerinizi algılıyor eger copy paste yaparsanız yada üye olurken bilgilerde herhangi bir yanlıslık yapıp onu düzeltmeye çalısırsanız yada sık sık aynı bilgilerle kayıt olunursa bu sorunla karsılasırsınız.
Çözüm:
Her defasında çerez temizlemek ip değiştirmek tüm bilgileri şifre dahil elle girmek (copy paste kullanmadan) ve farklı şifreler farklı isim soyisimler değişik kullanıcı adları seçmek değişik kurtarma mailleri kullanmak.

Deneyeceğım hocam şifreleri copy/paste yapıyordum vay be google'a bak sen klavye ve maouse hareketlerini bile takip ediyor.

Peki hocam tel onayı istenen hesaplar uzun süre dayanıyor mu

---------- Mesaj saat 19:30:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:26:15 civarında gönderildi. ----------

Deneyeceğım hocam şifreleri copy/paste yapıyordum vay be google'a bak sen klavye ve maouse hareketlerini bile takip ediyor.

Hesapların dayanıklıgının tel onayı istemesi veya istemesiyle hiçbir alakası yok hatta forumda çokca bahsedilen kullanılan telefon numaraları veya sistemleriylede alakası oldugunu sanmıyorum bir hesabın saglamlıgı temiz ip ye temiz geçmişe baglıdır :) bunlar saglam olduktan sonra telif veya topluluk yemiyen hiç bir hesap kolay kolay banlanmaz :)

Hesapların dayanıklıgının tel onayı istemesi veya istemesiyle hiçbir alakası yok hatta forumda çokca bahsedilen kullanılan telefon numaraları veya sistemleriylede alakası oldugunu sanmıyorum bir hesabın saglamlıgı temiz ip ye temiz geçmişe baglıdır :) bunlar saglam olduktan sonra telif veya topluluk yemiyen hiç bir hesap kolay kolay banlanmaz :)

Hocam ben bir kanalı açacağım zaman modeme ve pcye res atıyorum, kanalı açtıktan sonra 100 video atıyorum sonra para kazanmasını açıyorum ünlemleri silip adsenseye bağlıyorum bir daha hiç girmiyorum. Sonra yine modeme pc ye res atıp kanal açmaya devam ediyorum, böyle devam edeyim mi.

Para kazanması kapatılan veya tek bir telif veya topluluk alan kanalları direk siliyorum kökten. Adsenseye zarar gelmez dimi,

Eskiden çok kötü çalışıyordum bu yüzden eski adsensem çöp oldu hangi kanalı bağlarsam bağlayayım para kazanması 2 gün sonra kapanıyor

Hocam ben bir kanalı açacağım zaman modeme ve pcye res atıyorum, kanalı açtıktan sonra 100 video atıyorum sonra para kazanmasını açıyorum ünlemleri silip adsenseye bağlıyorum bir daha hiç girmiyorum. Sonra yine modeme pc ye res atıp kanal açmaya devam böyle devam edeyim mi.
Para kazanması kapatılan veya tek bir telif veya topluluk alan kanalları direk siliyorum. Adsenseye zarar gelmez dimi,

Eskiden çok kötü çalışıyordum bu yüzden eski adsensem çöp oldu hangi kanalı bağlarsam bağlayayım para kazanması 2 gün sonra kapanıyor
pc ye res atmanızın hiç bir yararı yok size ccleaner la geçmişi silmeniz yeterli.
Sisteminizde güzel bi sıkıntı olacagını sanmıyorum böyle çalısırsanız ama yinede googlenin ne yapacagı belli olmaz tabiki :)

pc ye res atmanızın hiç bir yararı yok size ccleaner la geçmişi silmeniz yeterli.
Sisteminizde güzel bi sıkıntı olacagını sanmıyorum böyle çalısırsanız ama yinede googlenin ne yapacagı belli olmaz tabiki :)

Hocam pc'de deep freeze var res attığım zaman pc fabrika ayarına geliyor yeni format atılmış gibi oluyor. ccleanera güvenmiyorum pek :D, işi çok temiz yapmak istiyorum.Eski adsense çöp olduğu için kaç haftadır para kazanamıyorum. Yeni adsenseninde çöp olmaması için çok sağlam çalışacam

Maxthon indir kesinlikle oluyor kardeşim bende öyle çözdüm.

Mac adresini değiştir modemi kapa aç çerezleri temizle istemiyor ama her alışta bunu yapıcaksın 2 kere almaya çalısırsan ister.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri