Yeni kanal yeniden ünlem...

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

simbus

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ünlemden artık gerçekten kaçamaz oldum/olduk.. Yeni kanal açtım önden bi kaç özgün video attım sonra 30 tane felan video attım. Videoların 20 tanesi ünleme düştü kanalda 1 video kaldı.. Videoyap kullanıyorum ve ünlem geçme sistemide aktif.Bir çözüm önerisi olan var mı? Bu gidişle bu kanalda bi kaç güne kara listeye girecek. Bu işin içinden nasıl çıkacağız lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

web scirptin önderdiği yöntemler var.. 3 tane özgün video oluşturup bekleyin diyor. ben yaptım 3 tane özgün video (fotolarla slayt) para kazanmayı açmadan bekledim bir iki gün.. izlenim alınca para kazanmayı açtım şimdi ünlem neredeyse yok gibi.. ama kanala fazla abanmıyorum daha kanalın 1 haftası oldu 20 video var... göze çarpmayın..

web scirptin önderdiği yöntemler var.. 3 tane özgün video oluşturup bekleyin diyor. ben yaptım 3 tane özgün video (fotolarla slayt) para kazanmayı açmadan bekledim bir iki gün.. izlenim alınca para kazanmayı açtım şimdi ünlem neredeyse yok gibi.. ama kanala fazla abanmıyorum daha kanalın 1 haftası oldu 20 video var... göze çarpmayın..
web scripti bu konuyu nerde paylaştı linki varsa ulaştırabilir misin bulamadım da

youtube daki videoları youtube a attıkça ünlem gelir.dışardan yüklemeye çalış 1-2 gün.manuel yüklediklerinde yanmaz..

beyler birkaç özgün atın gerisini basın spam ünlem gelmiyor ya da az geliyor

youtube daki videoları youtube a attıkça ünlem gelir.dışardan yüklemeye çalış 1-2 gün.manuel yüklediklerinde yanmaz..

Hocam videoları manuel yükleyip tek tek açıklama etiket girmek sizce de çok zor olmuyor mu? Yine aynı izlenimi alacaklar aşağı yukarı.. bunun tek faydası ünlem sorunsalini çözmek mi olur? Kanalı açtıktan hemen sonraki yukleyecegim özgün videolari manuel yükleyip sonra bot ile devam etsem problem olur mu? Kanalı adsenseye bağlama zamanımız da bir etken midir? Bu konularda aydınlatabilir misiniz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kara liste derken her videonun ünleme düsmesinimi anliyoruz?

Tam olarak ne anlamamiz gerekiyor ?

Bunun cevabini bilebilsek, belki bunca emek, bunca caba ve bunca umut heba olmayacak;

Bu konuda bizlerden coook daha yetkin oldugunuz hissine kapiliyorum yazdiginiz bu ve bundan onceki mesajlarinizla; Rica etsem, biraz daha aciklayici olmaniz mumkunmudur ?

Tesekkurler :)

Hocam şimdi yeni kanalı açtın, içine 3 tane özgün video attın. Bu arada para kazanması kapalı ve adsenseye bağlı değil dimi kanal? Burasını doğru mu anladım? Bi kaç gün sonra izlenim almaya başlayıncada para kazanmaları açtın ve spama startı verdin olay bu mudur doğru mu anladım ?

Hocam şimdi yeni kanalı açtın, içine 3 tane özgün video attın. Bu arada para kazanması kapalı ve adsenseye bağlı değil dimi kanal? Burasını doğru mu anladım? Bi kaç gün sonra izlenim almaya başlayıncada para kazanmaları açtın ve spama startı verdin olay bu mudur doğru mu anladım ?

evet attığın tüm özgün videolar izlenim alsın... sonra para kazanmaları aç.. spama hızlı start verme ilk gün 2 video ikinci gün 2 video şeklinde yükle.. 1 hafta kadar böyle git baktın ünlem falan yok devam et.. ama baktın ünlem geliyor yine ağırdan almaya devam et..

evet attığın tüm özgün videolar izlenim alsın... sonra para kazanmaları aç.. spama hızlı start verme ilk gün 2 video ikinci gün 2 video şeklinde yükle.. 1 hafta kadar böyle git baktın ünlem falan yok devam et.. ama baktın ünlem geliyor yine ağırdan almaya devam et..

Hocam günlük 2 videodan problem çıkmadı diyelim. Devam eden günlerde kaçar kaçar artırmı tavsiye edersin. Bu yöntem işine her seferinde yarıyor mu?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayın hocam yanlış anlama da günde 2 video atmakla spam olur mu?2-2 kaç günde bir kanalı adam akıllı doldurabilirsiniz?kısa videolarda zaten sorun yok ta uzunlarda nasıl geçilir bu ünlem belası bakalım bi yolu bulunacak elbet!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri