Yeni kanalimda bana yardim edermisiniz.

Para kazanman açılır açılmasına, benim merak ettiğim bir şey var .
11bin TL kameran lensi ile fiyatı belki daha çok olabilir ve sen bunu sadece zoom yada arabaları çekmek için kullanıyorsun. Yanlış anlama ama pk açılsada ne bu tür içeriklerden çok bir şey kazanmazsın. Ekipmanı değerlendir derim.

Bu kamera 1200x değil bildiğin teleskopu kameraya bağlamıssın hocam nasıl yakınlaştırmak bu böyle :)

Para kazanman açılır açılmasına, benim merak ettiğim bir şey var .
11bin TL kameran lensi ile fiyatı belki daha çok olabilir ve sen bunu sadece zoom yada arabaları çekmek için kullanıyorsun. Yanlış anlama ama pk açılsada ne bu tür içeriklerden çok bir şey kazanmazsın. Ekipmanı değerlendir derim.

Degerlendir derken neyi kastediyorsunuz hocam? Profesyonel ceim yapmıyor makine bu sonucta bir dslr degil 😄

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------

Bu kamera 1200x değil bildiğin teleskopu kameraya bağlamıssın hocam nasıl yakınlaştırmak bu böyle :)

Hocam zoomu cok süper ya bayılıyorum teknoloji cok cok gelişti

---------- Spam Engelliyici 00:25 ---------- Önceki Mesaj 00:24 ----------

Alanya'da mı yaşıyorsun hocam ?

Adana hocam

Degerlendir derken neyi kastediyorsunuz hocam? Profesyonel ceim yapmıyor makine bu sonucta bir dslr degil 😄

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------

Hocam zoomu cok süper ya bayılıyorum teknoloji cok cok gelişti

---------- Spam Engelliyici 00:25 ---------- Önceki Mesaj 00:24 ----------

Adana hocam

Güzel içerikler üret, kamera karşına geç konuş, 1. videonda Ayı zumlamışsın 2. videodan Ayı zumlamışsın 3. videodan Ayı zumlamışsın. Değerlendirden kasytımı senin anlaman gerekiyor.

Güzel içerikler üret, kamera karşına geç konuş, 1. videonda Ayı zumlamışsın 2. videodan Ayı zumlamışsın 3. videodan Ayı zumlamışsın. Değerlendirden kasytımı senin anlaman gerekiyor.

Hocam amacim ayni ayi cekmek degil zaten ayın evrelerini cekmeye calistim açıkçası dolunay olana kadar cekmeyi düşünüyorum mesala Allah izin veririse göle gidip martilari ve ördekleri yakınlaştırıp ağır cekim veya hizli cekim yapmayi düşünüyorum bir günde denize gidip güneşin batışını Time- lapse teknigi ile cekmeyi düşünüyorum internete baktigimda cok tiklaniyor böyle videolar sizinde önerecegin birseyler varmi her zaman yeni fikirlere düşüncelere acigim teşekkür ederim

Hocam amacim ayni ayi cekmek degil zaten ayın evrelerini cekmeye calistim açıkçası dolunay olana kadar cekmeyi düşünüyorum mesala Allah izin veririse göle gidip martilari ve ördekleri yakınlaştırıp ağır cekim veya hizli cekim yapmayi düşünüyorum bir günde denize gidip güneşin batışını Time- lapse teknigi ile cekmeyi düşünüyorum internete baktigimda cok tiklaniyor böyle videolar sizinde önerecegin birseyler varmi her zaman yeni fikirlere düşüncelere acigim teşekkür ederim

Benim önerim kameranı iyi değerlendir. Başka da bir önerim yok dediğiniz projeler tutarsa güzel olur.

kameraya geç arkadaşalar ay may zoom yapacaız vs deyip 2 cümle söyle arka plan müziğinde kötü

Üstüne katarak ilerletirsen güzel bir şeyler çıkar ortaya. Özgünlüğünü sevdim.

Hacı abi konuyla alakasız kamera nedir ya?

Nikon coolpix P1000 Fotograf makinesi , seric33 e dolandırılmamis olsaydim pk açık kanal satin alicaktim ama param oraya gidince denklestiremedim 😀

---------- Spam Engelliyici 13:30 ---------- Önceki Mesaj 13:29 ----------

Üstüne katarak ilerletirsen güzel bir şeyler çıkar ortaya. Özgünlüğünü sevdim.

cok şey katmayi düşünüyorum ama tek korkum pk açılmaz ise emeklerim boşa gidecek

Nikon coolpix P1000 Fotograf makinesi , seric33 e dolandırılmamis olsaydim pk açık kanal satin alicaktim ama param oraya gidince denklestiremedim 😀

---------- Spam Engelliyici 13:30 ---------- Önceki Mesaj 13:29 ----------

cok şey katmayi düşünüyorum ama tek korkum pk açılmaz ise emeklerim boşa gidecek

10bin küsür para çok be :D teleskop alayım ben bir tane :D

Hocam kamerayı alıp sadece zoom yapmışsınız. Kamera karşısına geçip iki üç cümle kurun. Örnek. Arkadaşlar bugün ayı zoom edip nasıl göründüğüne bakacağız vs . Arka plana da korku müziği koymayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri