Yeni Kanalların Spama Düşmemesi Çözümü

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Spamdan kanalların askıya alınması vurgunu şu sıralar yine karşımıza çıktı.

Üzerinde bir süre düşünüp, tüm tecrübeleri değerlendirdikten sonra, şu sonuçlara vardım :

Spama düşmemek ve özgürce 1 kanala yüzlerce video yükleyebilmek için;

$ Gmaillerin yaşı fazla olmalı.
$ YT kanal yaşı fazla olmalı.

Bu spamın önüne geçmek için %95 çözümdür. Bu tarz kanallarınıza 5k video yükleseniz de sorun olmuyor.

Bugünden tezi yok gmail stoğunuzu yaşlandırmak için arttırın, ayrıca yt kanallarını da açıp yaş aldırın.

Bu şekilde hunharca spam yapmanızda sakınca olmayacaktır.

Google'ın belirlediği kesin olarak bilmediğimiz gmail spama düşmeme yaşı var. O yaşın 2-3 ay olduğunu tahmin ediyorum, bu zamanı geçince kolay kolay spama düşülmüyor. Tecrübe ile sabittir.

Şimdi işimiz gmail yaşlandırmaktır. Herkese kolay gelsin.

daha önceden bi kanalım dünya geneli yediği için silip adsenseden ayırmıştım.o kanalı daha sonra kullansam sıkıntı olurmu.bide gmail hesabı için bir tel numarasını kaç kez kullanabiliyoruz?

daha önceden bi kanalım dünya geneli yediği için silip adsenseden ayırmıştım.o kanalı daha sonra kullansam sıkıntı olurmu.bide gmail hesabı için bir tel numarasını kaç kez kullanabiliyoruz?

kanalı gelişmiş>kanalı sil bölümünden silip o gmail ile yeni kanal oluşturabilirsin.

Tel doğrulama yapmadığım için tam hatırlamıyorum ama 4-5 kez sanırım.

Bir telefonu yıl içerisinde en fazla 4 kez kullanabiliyorsun.
2 kez arama,2 kez mesaj toplam 4 kez.

8 aylik kanallar spamdan kapandi 1 ay once..Daha da eskisini bulmak cok zor..

Spamdan kanalların askıya alınması vurgunu şu sıralar yine karşımıza çıktı.

Üzerinde bir süre düşünüp, tüm tecrübeleri değerlendirdikten sonra, şu sonuçlara vardım :

Spama düşmemek ve özgürce 1 kanala yüzlerce video yükleyebilmek için;

$ Gmaillerin yaşı fazla olmalı.
$ YT kanal yaşı fazla olmalı.

Bu spamın önüne geçmek için %95 çözümdür. Bu tarz kanallarınıza 5k video yükleseniz de sorun olmuyor.

Bugünden tezi yok gmail stoğunuzu yaşlandırmak için arttırın, ayrıca yt kanallarını da açıp yaş aldırın.

Bu şekilde hunharca spam yapmanızda sakınca olmayacaktır.

Google'ın belirlediği kesin olarak bilmediğimiz gmail spama düşmeme yaşı var. O yaşın 2-3 ay olduğunu tahmin ediyorum, bu zamanı geçince kolay kolay spama düşülmüyor. Tecrübe ile sabittir.

Şimdi işimiz gmail yaşlandırmaktır. Herkese kolay gelsin.

cok haklısın 3 yıllk gmaıl hesabımda 9k vıdeo var otekı actıklarım 2 k yı bulmadan spandan gıdıyor guzel tecrube edınmıssın

8 aylik kanallar spamdan kapandi 1 ay once..Daha da eskisini bulmak cok zor..

Spama düşme konusunda başka etkenlerde var tabi, misal aynı ip de 1 kanalın spama düştüğü için 8 aylıklar da aynı ip olduğu için gitmiş olabilir, 8 aylıklar spama ip den düşmüştür

Caner bunlar doğru lakin. Devir değiştir artık spam yapanların kontrollü olması gerekiyor.
Günlük attığı video adedini iyi takip etmeli. Ben her videoyu atmamalı tamam spam yapsın fakat günde 100 yerine 50 atsın sağlam video atsın. Gerekiyorsa 1 saat o videolar ile ilgilensin. Ben bu spamı daha uygun görüyorum şuanda.

Bence videoyu at ve unut mantığı bitmiştir.

Caner bunlar doğru lakin. Devir değiştir artık spam yapanların kontrollü olması gerekiyor.
Günlük attığı video adedini iyi takip etmeli. Ben her videoyu atmamalı tamam spam yapsın fakat günde 100 yerine 50 atsın sağlam video atsın. Gerekiyorsa 1 saat o videolar ile ilgilensin. Ben bu spamı daha uygun görüyorum şuanda.

para kazanma gitmemesi için kontrollü gidiyoruz doğru

Hunharca spama yöntem geliştirmeye çalışıyorum, eğer başaramazsam sen haklı çıkıcaksın ben de vazgeçeceğim, şimdi test aşaması.

deneme kanalla çalışmak bence artık daha mantıklı istediğiniz videoları kanala atıp dünya engeli eşleşen vs ayırıp temiz olanları açacağınız kanala atmak en mantıklısı biraz uğraştırır ama hayat kurtarır

Geçende en çok kazandıran kanalım kapandı, 1 Aralıkta tekrar açtım 200 video attım sorun yok.
:cool:

deneme kanalla çalışmak bence artık daha mantıklı istediğiniz videoları kanala atıp dünya engeli eşleşen vs ayırıp temiz olanları açacağınız kanala atmak en mantıklısı biraz uğraştırır ama hayat kurtarır

Ben deneme kanalı ile çalışıyorum ancak bu para kazanma kapanmaya önlem.

Spamdan kanallar kapatılmaya başlandı yine.

Spama düşme konusunda başka etkenlerde var tabi, misal aynı ip de 1 kanalın spama düştüğü için 8 aylıklar da aynı ip olduğu için gitmiş olabilir, 8 aylıklar spama ip den düşmüştür

tabii ki oyle,ozellikle maillerin acildigi telefon numarasi...

sirf bu yuzden botun yeni guncellemesine bir kac ozellik ekledik ki spamcilarin isi kolaylassin :)

para kazanma gitmemesi için kontrollü gidiyoruz doğru

Hunharca spama yöntem geliştirmeye çalışıyorum, eğer başaramazsam sen haklı çıkıcaksın ben de vazgeçeceğim, şimdi test aşaması.

Bir zaman önce hatırlarsan spam için bir konu açmıştım kimse o konuya destek çıkmadı bu sebepten dolayı bildiğim spam ile alakalı gerçek bilgileri buraya yansıtmam. Sadece bunu söyledim. Hadi kolay gelsin. :)

Bir zaman önce hatırlarsan spam için bir konu açmıştım kimse o konuya destek çıkmadı bu sebepten dolayı bildiğim spam ile alakalı gerçek bilgileri buraya yansıtmam. Sadece bunu söyledim. Hadi kolay gelsin. :)

Konu önemliyse hakettiği ilgiyi kendisi görür zaten, şuanda spam derdi tekrar başladığı için üzerinde konuşuyoruz, o dönemde deniz durgundu sanırım spam konusunda.

Seni biraz tanıdığım için sakladığın bilgilerin bilmediğimiz şeyler olmadığından eminim ;)

---------- Mesaj saat 14:12:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:11:36 civarında gönderildi. ----------

En son Deneme kanalım spamdan kapanmıştı sanırım.Günde yüzlerce video yüklüyordum :)

deneme kanalının gmail açılış tarihi ne zamandı? eski miydi

Elimde 200 adet 11-12 aylık gmail hesabı var 15 tane hesap açtım 1 haftadır içlerine 400-500 video attım hala açık kanallar

Konu önemliyse hakettiği ilgiyi kendisi görür zaten, şuanda spam derdi tekrar başladığı için üzerinde konuşuyoruz, o dönemde deniz durgundu sanırım spam konusunda.

Seni biraz tanıdığım için sakladığın bilgilerin bilmediğimiz şeyler olmadığından eminim ;)

---------- Mesaj saat 14:12:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:11:36 civarında gönderildi. ----------

deneme kanalının gmail açılış tarihi ne zamandı? eski miydi

Bir hafta kadar önce açmıştım.Açılış tarihi eski olan kanalım kapanmadı spam olan duruyor hocam.Günde 2000 video atıyordum.Bıraktım artık.

bende 2007 den kalma bi hesap var abansam mı napsam :D yeni buldum içindeki video 3k izlenmiş :D

Yardır ona 5k video hiçbir şey olmaz göreceksin.

---------- Mesaj saat 14:18:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:16:48 civarında gönderildi. ----------

Elimde 200 adet 11-12 aylık gmail hesabı var 15 tane hesap açtım 1 haftadır içlerine 400-500 video attım hala açık kanallar

dediğim gibi spama çok dayanıklı oluyor yaş almış gmail ve kanallar

çünkü google 'ın spama yakalanmama eşiği var 2-3 ay gibi bir süre.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri