Yeni Kategoriler Lazım

PiriReis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ytparanın bir ticaret formuna azda olsa dönüşmesi iyi olmazmı sizce mesela yeni kategoriler açılsa blogger makale satışı vs. Yeni kazanç yolları gözükse insanlara ben öyle düşünüyorum bilmiyorum adminlerimiz ne düşünür :)

Olabilir youtube batırmadan başka yerler olabilir. Youtube'den kazanamayan blogtan kazansın gibi.youtube da yazık :)))

Çok iyi olur r10 sektörü tekelleştirmiş rakip lazım

satış konuları arttıkça gerekli kategoriler, gereksinim doğdukça açılır.o işin kolay kısmı.şu anda kimseye satış konusu açamazsın denmiyor zaten.satışları yapın gerekli eksiklik ortaya çıkar ve açılır.

satış konuları arttıkça gerekli kategoriler, gereksinim doğdukça açılır.o işin kolay kısmı.şu anda kimseye satış konusu açamazsın denmiyor zaten.satışları yapın gerekli eksiklik ortaya çıkar ve açılır.

Haklısın fakat kategori açılması daha düzene sokar düşüncesindeyim

bu forumun r10 a rakip olabilmesinin önünde herhangi bir ENGEL göremiyorum !!!
hatta bence biz daha samimi bir forumuz ))

değişiklik iyidir aynen katılıyorum bazen ''EMEKLİ'' olmayıda bilmek lazım

Hocam hiçbir forumda bu kadar net konuşmadım moderatörlerin yarısı boş geziyor onlar biliyor kendilerini çalışan zaten kendisini belli ediyor defalarca admine belirtmeme rağmen cevap alamadım bu konuda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam hiçbir forumda bu kadar net konuşmadım moderatörlerin yarısı boş geziyor onlar biliyor kendilerini çalışan zaten kendisini belli ediyor defalarca admine belirtmeme rağmen cevap alamadım bu konuda.

forum modlarının yetkileri bize göre sınırlı .o yüzden size öyle gelebilir

Hocam bilgim var ama yinede ben görüşümü belirttim forumda görende vardır yani görevini iyi yapabilecek moderatörler alınabilir.

haklısın.isimler gelip geçicidir zaten.zamanla katkıda bulunmak isteyenler adminler tarafından değerlendirilir .biz gideriz başkası gelir,önemli olan forumun iyi yerlere gelmesi.

haklısın.isimler gelip geçicidir zaten.zamanla katkıda bulunmak isteyenler adminler tarafından değerlendirilir .biz gideriz başkası gelir,önemli olan forumun iyi yerlere gelmesi.

Sizi takip ediyorum baya aktifsiniz zaten layıkı ile yapıyorsunuz foruma katkınız bulunuyor, ilgileniyorsunuz dediğim gibi sizin gibi istekli kişiler lazım diyerek konu dışına çıkmak istemiyorum, teşekkürler.

Arkadaş bu işin tek sırrı çok çalışmak ve para dökmek. Kazanmak için çalışacan, çalıştıkca işleri büyütmek için harcayacan. Her kategoriden para kazanılır, gireceğin riske ve yaptığın yatırıma göre para kazanman da o oranda artar. Mesela çizgi film sayfa to su en yüksek kategoridir bundan daha çok kazandıracak kategoride bulamazsın buyur çalış. Ben şimdiye kadar girdiğim her kategoriden para kazandım ama bir defa çizgi film denemesi yaptım başarılı olamadım. Çünkü yanlış planlama yaptım. Bir kategoride başarılı olman için doğru planlama yapacaksın, yapacağın operasyonu ve parasal yatırımı belirleyeceksin sebat edip çok çalışacaksın. Yoksa ayda bir milyon kazanan ortakların sırlarını da bilsen kazanamazsın.

Bu arada arkadaşların botları var alt yapılarını değiştirdiler sanırım şuan spama düşmüyordur. Buyur bir tanesini al önüne gelen kanalı kopyala. Bana göre botla çalışırken de plan projen olacak ama öyle elzem değil ama manuel çalışmak başka.

Son düzenleme:
bu forumda paylaşım artsın birde site sahipleri gelmeye başlasın r10 geçecek duruma geliriz çünki adamlar üyelik kapalı yaptılar girebilen yok onların forum giremeyen mecbur burayı tercih edecek

kategoriler açıldıkça konular daha çok açılır.Mesela konu dışı kısmına girince herşeyi görüyorsun çok fazla karışık.Forumda birçok kategori olmadığı için herkes oraya yükleniyor.Bazı kategoriler şart.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri