Yeni Kazanç Kapısı UPB Sahibinin Yeni Sitesi 10 İle 12 Gün Arasında Ana Parana %25 [Ödeme Kanıtlı]

reis13

Kayıtlı Üye
Yeni Kazanç Kapısı UPB Sahibinin Yeni Sitesi 10 İle 12 Gün Arasında Ana Parana %25 [Ödeme Kanıtlı]

Merhaba Arkadaşlar

UPB herkes yakından uzaktan tanıyorsunuzdur. Konusunu muhakkak gormussunuzdur . UPB sahıbının yenı bır actıgı sıstem bızlere daha ılımlı geldı ve yatırımda bulunduk cekımdede bı sıkıntı yasamadık test edıldı yanı .

Ad Hit Profits : AdHitProfits

Sistemin İçeriği

45 USD lık paket alıyorsunuz bu sıze gunde yuzde %10 ıle % 16 arasında gerı donus yapıyor kar degıl tabıkıde tamamıyle sıstem 45 usd + 11.25 usd para kazandırıyor 10 - 12 - 15 qun ıcerısınde . gunluk olarak paralar yatırım yaptından 2 -3 saat arasında yavas yavas akmaya baslıyor bızzat kendım sahıt oldum . ayda ortalama en kotu ıhtımalde %50 kazanma sansını bırakıyor ...
Tabiki sitemin muamma guzellıklerı

*Site içerisi mesajlaşma
*Site içi transfer %0 kesinti ile.

En Önemliside Payza ıle yatırım bılıyorsunuz yada bılmıyorsunuz PAYZA ıle yatırım bulunmakda . 1 hyıp sıtesı payza ıle yatırım bulunmakta ıse bu sıtenın otekı sıtelere gore nıyetı daha cıddıdır edındıgım deneyımlere gore. Cunku PAYZA gonderdıgınız parayı 45 gun ıcerısınde gerı talep hakkına sahıpsınız ve paranızıda soke soke alıyorsunuz onaylı hesaplarda muhtemelen daha erken oluyor buda .

ÇEKME TALEBİ

2 SAAT SONRAKİ ÖDEME KANITI

Buda sitedeki Yapılan ödemeler kısmından ekran görüntüsü

Se07i6D.png

ÜYE OLMAK İÇİN

Refimden üye olan arkadaşlara ince detaylarına kadar anlatılacaktır.​

bu konuyu günlük gibi yapalım istersen, Hergün bu sistemde işlem yaptıktan sonra o günki Ekran görüntüsünü paylaşırsan, Takip etme şansımız olur.
teşekkürler paylaşım için.

Tamam hocam hergün kazançları koyarım

para çekimi yaptıktan sonraki şuan itibariyle kazancım
(riske edebildiğiniz parayı yatırın)

Bir siteden alinti yaparak aynen ekliyorum.

Bu HYIP siteleri yeni açıldıklarında güven kazanıp yüksek yatırımlar almaya başlayana kadar gerçekten de faiz verirler. Fakat zamanlamayı çok iyi yapmanız gerekir. Unutmayın, bu siteler elbet bir gün patlayacaktır. Sizin yatırımınız içerideyken site kapanırsa paranız yok olur. Bu yüzden riske atacak paranız varsa, zamanlamayı çok iyi yaparak ve kimseyi davet etmeden kendi başınıza yatırım yapabilirsiniz. Renkli yazdığım kısımlara çok dikkat edin. Özellikle de başkalarını davet etme kısmına!

Çünkü HYIP siteleri network gibi çalışıp başkalarını davet ettiğinizde size daha çok kazandırır. Bu yüzden de siz başkalarını davet ederek kazanmak istediğinizde onların günahına girmiş olabilirsiniz. Sizin yüzünüzden yüzlerce insan parasını kaptırabilir. Kendiniz zenginseniz yatırım yapın ama başkalarının umutları ile oynamayın derim..

Alinti yapilan yer

Bu sebepledir ki site spam,fraud veya artik ne ad veriyor iseniz O olana kadar bol kazanclar.

Bir siteden alinti yaparak aynen ekliyorum.

Alinti yapilan yer

Bu sebepledir ki site spam,fraud veya artik ne ad veriyor iseniz O olana kadar bol kazanclar.

evet hocam bu siteler bazıları kısa ömürlü bazıları uzun ömürlü oluyor zaten bende 2. fotoda belirttim. Riske edebilceğiniz kadar para yatırın diye.

reis cahilliğime ver tam anlayamadım ilk mesajında. :D

Şimdi ilk üye olduğunda 45 dolarlık bir paket almak zorundayız ve sonra %10 unu versin diye para yatırıyoruz dimi?
ve ondan sonra günlük ne kadar kazandırıyor?
parayı isteidğimiz an çekebiliyormuyuz?
teşekkürler site için güzele benziyor ama fga nın dediği gibi düşündürüyor:D

45$ lık paket alıyoruz ve pakedimiz 56.25 $ olunca paketimiz tamamlanıyor. min çekim 10$
o siteler her zaman düşündürür onun için riske ettiğnz parayı kullanmakta fayda var

para çekiminden sonraki şuan itibariyle kazancım

üsttede görüldüğü gbi bugün ödememi aldım

banka gibi galiba paranı yatırıyon senin paranı kullanıyo sonra sana faiz geliyo galiba :) adsenseden ödemeyi alınca deniyeceğim

hocam kaydoldum 45 dolar yatırdım umarım pişman olmayız :(
birde parayı hesabımıza nasıl aktaracağız sanırım ödeme yönteminden payza seçip accunt ID girmeliyiz?? öyleyse eğer accunt ID miz payza daki e-posta adresimiz mi yoksa nereden bulacağız??

hocam kaydoldum 45 dolar yatırdım umarım pişman olmayız :(
birde parayı hesabımıza nasıl aktaracağız sanırım ödeme yönteminden payza seçip accunt ID girmeliyiz?? öyleyse eğer accunt ID miz payza daki e-posta adresimiz mi yoksa nereden bulacağız??

hocam valla payzayla işlem yapmadığm için bişey diyemeyeceğim ama dolar kısmında payzada cod var o olması lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri