Daha once bircok niche calismasi yaptim ve guzel sonuclar aldim ama cok fazla izlenme tiklanma oldukca TBMler iniyor, gunde 10.000 izlensem de 250.000 izlensem de ortalama kazanc ayni, tik artarsa tbm dusuyor, tik azalirsa TBM cikiyor, oyun oynuyor youtube sanki, ortalama 100 gunluk verilerimde hep aynisi oldu, cok izlenmeye odaklandim gunluk 200.000 izlenmeleri gectim ama kazanc yukselmedi, bu arada icerigim Turkce degil, yabanci ( ingilizce degil )
Sonra niche calismalari basladi, kazanc cok guzel, bircok kisi niche kanal fazla omurlu olmaz, odeme alamazsin falan diyordu ama hepsi bos, cok guzel sorunsuz isliyor, izlenmesi cok az oluyor gerci, gunde 1000 olursa basari ama kazanc cok fazla, son niche calismam, bugune ait goruntu
Sonra niche calismalari basladi, kazanc cok guzel, bircok kisi niche kanal fazla omurlu olmaz, odeme alamazsin falan diyordu ama hepsi bos, cok guzel sorunsuz isliyor, izlenmesi cok az oluyor gerci, gunde 1000 olursa basari ama kazanc cok fazla, son niche calismam, bugune ait goruntu