Yeni niche calismam

• Kullanıcı cansuyildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

cansuyildiz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
prosmmshop.com
Daha once bircok niche calismasi yaptim ve guzel sonuclar aldim ama cok fazla izlenme tiklanma oldukca TBMler iniyor, gunde 10.000 izlensem de 250.000 izlensem de ortalama kazanc ayni, tik artarsa tbm dusuyor, tik azalirsa TBM cikiyor, oyun oynuyor youtube sanki, ortalama 100 gunluk verilerimde hep aynisi oldu, cok izlenmeye odaklandim gunluk 200.000 izlenmeleri gectim ama kazanc yukselmedi, bu arada icerigim Turkce degil, yabanci ( ingilizce degil )
Sonra niche calismalari basladi, kazanc cok guzel, bircok kisi niche kanal fazla omurlu olmaz, odeme alamazsin falan diyordu ama hepsi bos, cok guzel sorunsuz isliyor, izlenmesi cok az oluyor gerci, gunde 1000 olursa basari ama kazanc cok fazla, son niche calismam, bugune ait goruntu
nblpp.jpg

hocam o sayfa bgbg ne ya :D

niche kelimeleri bulduktan sonra, o kelimelerde videolar mı araştırıyorsunuz, yoksa herhangi bir teknoloji videosuna örneğin teknoloji ile alakalı niche kelimeleri mi giriyorsunuz?

kazancınız çok iyi olmuş, allah bereket versin : )

nicheleri nasil buldugumu soylesem gulersiniz :) tamam o zaman sizi guldureyim ki pozitif olsun ortam, ilk olarak mail kutunuzu acin ve spam mailleri silmeyin artik, onlar bizim dostumuz, genelde spam mailler birer niche kaynagidir, sacmalari da var elbette ama nicheli olanlar kendini belli eder, resimli ornek vereyim :
61560710_2fb718802a_o.png

mesela burada meet real christian singles :)
are you drowning in debt
bedbath&beyond giftcard gibi bunlar bizim nichelerimiz :) herkesin kullandigi nicheler artik degersiz, maille gelen spamlar ise genelde guncel ve bol bol gelir, cope degil cebe atin, neyse nicheleri bulduk, sira geldi videolari bulmayi, videolari ayni baslikla aratip buluyoruz ve onemli bir husus ise ayni baslik ile konu bulmak, bunu da wiki de buluyoruz, videonun aciklamasina ekliyoruz, sonuc kaliteli reklam kacinilmaz :) TBM rekorum tek tik 22 dolar :) resimdeki 2 tik 22 dolar bugune ait, rekora degil :) bol kazanclar

nicheleri nasil buldugumu soylesem gulersiniz :) tamam o zaman sizi guldureyim ki pozitif olsun ortam, ilk olarak mail kutunuzu acin ve spam mailleri silmeyin artik, onlar bizim dostumuz, genelde spam mailler birer niche kaynagidir, sacmalari da var elbette ama nicheli olanlar kendini belli eder, resimli ornek vereyim :

are you drowning in debt
bedbath&beyond giftcard gibi bunlar bizim nichelerimiz :) herkesin kullandigi nicheler artik degersiz, maille gelen spamlar ise genelde guncel ve bol bol gelir, cope degil cebe atin, neyse nicheleri bulduk, sira geldi videolari bulmayi, videolari ayni baslikla aratip buluyoruz ve onemli bir husus ise ayni baslik ile konu bulmak, bunu da wiki de buluyoruz, videonun aciklamasina ekliyoruz, sonuc kaliteli reklam kacinilmaz :) TBM rekorum tek tik 22 dolar :) resimdeki 2 tik 22 dolar bugune ait, rekora degil :) bol kazanclar

vay anasını yaradan allah ne beyinler yaratmış :rolleyes: Çok saolasın bu yöntemi paylaştığın için.

Müthiş bir yöntem tebrik ederim.İnsan bunu geliştirse üzerine farklı şeyler koysa sonuç çok çok güzel olabilir.

are you drowning in debt

faydasini gorurseniz ne mutlu, tavsiyem bir kanali sadece bir niche uzerine yapin ve kanal ismi sekli herseyi o niche icin olsun, cunku izlenme almak cok cok zor oluyor, bu yuzden gelen izleyici kacirmamak cok onemli, benim su anki hedefim bu sekilde 20 civari kanal yapmak, gunde 1000er civari izlenme ve 8-10 tik alsa yeter, etiket konusunu cok fazla abartmayin ( bizzat ben tum etiket hakkimi kullaniyordum ama degeri olmuyor fazla, sacma sapan reklam cikiyor bol bol ) 3-5 etiket yeterli, adsense kontrolunde icerige yonelik reklam cikma olasiligi %50nin uzerinde, ilgiye yonelik reklam ve yerlesime yonelik ise istemedigim reklam oluyor :) icerigi de bol etiket ile batirmamak gerek, sade her zaman daha iyi, cok izlenen bircok video isminden etiketine sadedir ( mutlaka inceleyin )

are you drowning in debt

tüylerim diken diken oldu cansu bu ne zeka helal olsun valla sana süper fikir..ayrıca saklamayıp bizimle de paylaştığın için çok teşekkürler...:)

Sorun şu ki :D bana Türkçe spam mail geliyor :D ayrıca çok iyi fikir paylaştıgın için teşekkürler

Çok başarılı ve mantıklının yanı sıra böyle bir bilgiyi paylaşan çok az insan olur diye düşünüyorum.

Bilgini paylaştığın için teşekkürler büyük bir ışık oldu bana :)

Çok başarılı bir taktik , Allah beyini bizlere saçma sapan espriler düşünüp milleti güldürme ugruna vermediğine güzel bir kanıt :)

Daha çok kazanırsın inşallah...

hoca naptın sen ya :) süpermiş , 2 tık 22 dolar, 2000 tık alsan 22000 dolar :)

bu yöntemi bizimle paylaştığın için saol :)

tebrik ederim dilerim ki başarılarının devamı hızla gelsin..
Konuyu paylaştığın için teşekkürler.

hocam bişe sorcam , TBM nin öle olması için reklama tıklayanların googleden mi gelmesi lazım yada youtube aramalardan mı , yoksa youtubede rastgele gezerken videoya girip reklama tıklasada o TBM yi alır mı ?

hocam okuduktan sonra bana çok mantıklı geldi

böyle bir bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim

umarım daha çok kazanırsın

Zekice bir yöntem. Paylaştığın için teşekkürler kardeş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri