Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar şöyle birşey aklıma geldi. diyelim ki usa,uk,almanyadan ödemeleri çek ile aldık. gelen çek o ülkedeki kiraladığımız posta kutusuna gidecek. sonra o çekleri türkiyedeki adresimize yollamalarını sağlayacaz. türkiyede de çekleri bozduracaz. böyle birşey yapılabilir mi?
O çeki burda nasıl bozduracaksınız
1 hesap üzerinde deneme yapacam. hiç denememekten iyidir.
o ülkeden kesin alırsın ama bize gelince ne olcak hiç bilmiyorum
zaten tr'ye gelince de bankalar amerikadaki şubelere gönderip orada bozuyorlar diye biliyorum. 20 gün alıyor ama benim için sorun olmaz. denemekte fayda var.
Almanya çek ile nasıl alıyoruz hocam ? Sadece iban kısımı ve bic kodu var gördüğüm kadarı ile. Usa adsense için çek seçeneğini gördüm ama onda da Routing number ve Account number kısımlarına ne yazılıyor onu anlayamadım, bilginiz var mı bunlarla ilgili ?
şimdilik bende bilmiyorum hocam.Almanya çek ile nasıl alıyoruz hocam ? Sadece iban kısımı ve bic kodu var gördüğüm kadarı ile. Usa adsense için çek seçeneğini gördüm ama onda da Routing number ve Account number kısımlarına ne yazılıyor onu anlayamadım, bilginiz var mı bunlarla ilgili ?
benim merak ettiğim payoneerdaki hesap numaralarını kullandıktan sonra ne yapacağız başka birisi üzerinden hesap açsak bile onun banka hesabına ödeme talep etmemiz gerekiyor
kullanabildigin kadar kullan payoneri,sonra hesap çöp olursada kapatıp yenisini aç bence![]()
aynı banka hesabını birden fazla adsensede kullanabiliyor muyuz aynı ay içerisinde değil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.