Yeni oyun kanalımız

• Kullanıcı CastieL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Dostum selam,
Oyun görüntü kalitesini ve en önemlisi facecam kalitesini mutlaka arttırman gerekli. Bunun yanı sıra ne yazık ki Greenbox olmamış, olamamış. Bu problemleri çözdükten sonra ilerlemen başlayacaktır bana göre.

Malesef ilk 2 3 video böyle oldu bütçeden dolayı ama greenboxı da dün itibari ile çözdük bundan sonra daha kaliteli videolarla yayın yapacağız.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Hocam oyun sektöründe ciddi rakipler var,öncelikle çok farklı şeyler yapmalısınız güzel ve eğlenceli çekilişlerde yer almalı :) benim hayalim şaka kanalı kurmaktı ülkemizde bariz bir açıkta var , direkt yükseldik ! sakın pes etmeyin :)

Hocam oyun sektöründe ciddi rakipler var,öncelikle çok farklı şeyler yapmalısınız güzel ve eğlenceli çekilişlerde yer almalı :) benim hayalim şaka kanalı kurmaktı ülkemizde bariz bir açıkta var , direkt yükseldik ! sakın pes etmeyin :)

Onur çoktur aslında şaka işi yapanlar vivox ikizler tv felan var sen görmemişsindir :D

Facecam ve greenbox u düzelttiyseniz yavaş yavaş yükselirsiniz hocam

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim eksiklerimizi en yakın sürede kapatmaya çalışacağız.

İlk dikkatimi çeken kapakta adı olmayaln bi oyunla serilere başlaman oldu.Detaylar :D

kanalınız hayırlı olsun bu tarz kanalların sayısı cok fazla ve çokça kanal tutuluyor ilk olarak goruntu ses kalıtesını artırın greenbox ve kamera bıraz daha profesyonel olmalı ve rakıplerınızı bılmıyorum takıp edıyormusunuz onlardan farkınız olmalıki kullanıcılarda bunu gormeli elbette bu fark pozitif yonde oyuncu kıtlelerını hedef almalı zamanla inş kanalınız oturur yeterki guzel bi şekilde kendinizibu işe verin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri