Yeni Para Kazanma 380 TL KANITLI Bakmadan Gecme Süper SİSTEM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ustamturk

Kayıtlı Üye

Netlioo Kazandıran Platform
Alışveriş yaptıkça, sosyalleştikçe, kampanyaları sosyal ağlarda paylaşıp beğendikçe kazanacaksın.

Sosyal Ağını Genişlet!
E-posta, Facebook, Twitter hesaplarını kullanarak veya davetiye kodu içeren linki paylaşarak veya üye olmak isteyen kullanıcıların davetiye talebini kabul ederek sosyal ağını genişletebilirsin.
Alışveriş yaptıkça kazan...
Yüzlerce anlaşmalı siteden Netlioo linklerini kullanarak online alışverişin avantajlarını yaşarken kazanabilirsin.
Bir Tıkla Puanların
NAKİTE ÇEVİR
Kazandığın puanları nakite çevirebilirsin.
Nasıl Kazanırım
"Alışveriş Yap Kazan"'da bulunan sitelerden yapacağın alışverişlerden,
Sosyal ağındaki bütün üyelerin alışverişlerinden,
Davetiyenle sosyal ağına katılan üyelerin yapacağı alışverişlerden ekstra %20,
"Üye ol kazan", "Paylaş Kazan" sayfalarındaki işlemlerinden,
Rozetlerden,
Netlioo üyelerine özel kampanyalarda ekstra Kampanya Puan kazanabilirsin.
Toplam Kazanç Nasıl Dağıtılır
Elde ettiğin toplam kazancı sistem,
%20 davetiyesi ile geldiğin üyeye,
%60 senin payın,
%20 sosyal ağındaki üyelere dağıtılan pay,

Sosyal ağlarda reklam yapma veya paylaşıp kazanma imkanı sunarken casback ve network m. sisteminide sisteme dahil eden netlioo türkiyenin yeni kazanc fenomeni oldu arkadaşlar...Davet ettiginiz kişilerin ve ondalrında davet etigi kişilerden kısacası refinin refindende kazandıran cok güzel bir sistem ....internetten para kazandıran bu yeni sistem 50 bin üyesiyele yola devam ederken sizde katılın sizde kazanın... üye olmak icin tıkla : https://netlioo.com/register/netlioopltform
Sosyal GÜCÜNÜ GÖSTER KAZAN
üye olmak icin tıkla : https://netlioo.com/register/netlioopltform
Not: aktivasyol mailleri bazen gereksiz (spam) klasörüne düşebiliyor
26.08.2014 güncellem

******konuyu baltalamak icin yapılan yorumlar var..bunları dikkate almamamanız iyice araştırmnızı yapıp öle üye olmanız sizin faydanıza olucaktır .bu kişilerin amacını sizlere söylememe gerek yok sanırsam..NOT: SİTEME REFSİZ ÜYELİK ve PAYPAL ÖDEMESİ YOKTUR ARKDAŞLAR..SAYGILAR..

Son düzenleme:
Youtube varken bunu yapmak bana amelilik gibi geliyor

İlk mesajı network kazanç sistemi, potansiyel var :) 100. mesajı düşünemiyorum..

3.8 dakikamı vermem bu işlere bu mesajım bile vakit kaybı:D

Youtube varken bunu yapmak bana amelilik gibi geliyor

Hiyarşiye dönersek, youtube ameleliktir, site veya tasarım kodlama vs. ustalıktır, patron ise reklam verenlerdir. Refdi rüftü ıvır zıvır işler zaten aptallıktır.
Youtube amelelik deyince alınmayın, ustalığa giden yol amelelikten geçer.

Hiyarşiye dönersek, youtube ameleliktir, site veya tasarım kodlama vs. ustalıktır, patron ise reklam verenlerdir. Refdi rüftü ıvır zıvır işler zaten aptallıktır.
Youtube amelelik deyince alınmayın, ustalığa giden yol amelelikten geçer.

sonuç olarak patron olamıyoruz hiçbir şekilde :D sözünü tuttum :)

üyelik alımını kapansın bence, forumun kalitesi giderek çakılıyor

6YBWEW.jpg
[/url][/IMG] arkdaşlar önyarglı olamnız beni şaşırtı ki ebnde youtube işinde ugraşıyorum ..ben tanıtımımı yaptım konuyada başlıgada uygun bir şekilde yok şikayet edicezonu yapıcaz bunu yapıcaz baltalkmaya gerek yok..ben tanıtımımı yaptım üye olan arkdaşlara teşkkürler.ayrıca siteme refsiz üyelik yok kısa zamnda ytden bur para yı kazanan varsa burda cıksın bende bu işi bırakım..gerek yok arkdaşlar böyle şeylere...iyi geceler...

6YBWEW.jpg
[/url][/IMG] arkdaşlar önyarglı olamnız beni şaşırtı ki ebnde youtube işinde ugraşıyorum ..ben tanıtımımı yaptım konuyada başlıgada uygun bir şekilde yok şikayet edicezonu yapıcaz bunu yapıcaz baltalkmaya gerek yok..ben tanıtımımı yaptım üye olan arkdaşlara teşkkürler.ayrıca siteme refsiz üyelik yok kısa zamnda ytden bur para yı kazanan varsa burda cıksın bende bu işi bırakım..gerek yok arkdaşlar böyle şeylere...iyi geceler...

boyundan büyük laflar etme hocam bıraktırırlar işini gücünü var git hadi gece gece....

ilkj mesajım evet iki üyeliğiğm var bir site tanıtım ve reklam ki siz daha piyasada yokken ben burdaydım iki bu tarz şeyler. anlamıyorum sizlerin başkalarını kücümsemekle elinize ne geciyor :) alaycı tavırlar :) cocuk gibi daranmak ve bilgelik taslamak .bırakın bu işleri bu yazdıkalrınızı okuyanlar gülüyor size. biliyorsunuz bazı şeyler ama acemice .

üyelik alımını kapansın bence, forumun kalitesi giderek çakılıyor

ben bencil ve önyargılı yararsız kişilerin forumdan cıkarılması taraftarıyım .yazılan cevapları tekrar okuyun.siz buralarda yokken biz bu işleri yapıyorduk..ben yt forumun ilk üyelerindenim ve bu yeni hesabım acıklamsınıda yaptım.Forum yöneticilerine iletimi gönderdim burdanda sesleniyorum insanalrla alay eden ,konuları baltalamak icin forumu kirleten, önyargılı davranıp yeni üyelere hakarette bulunan, 3 5 kuruş kazanıpta digerlerinden kendini üstün sayan vb kişileirn forumdan cıkarılması rica ediyorum.saygılar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri