Yeni PIN Talep Zamanı ve Onaylatma

bilenyok

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

2. pini istedim, yine gelmedi.

3. pin talebini ne zaman yapabilirim? Yani tekrar pin isteme hangi tarihte açılıyor?

Kimlik bilgilerimi göndererek onaylatabilmek için, 3. pini istedikten sonra ne kadar süre beklemeliyim?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

3. pin talebini ne zaman yapabilirim? Yani tekrar pin isteme hangi tarihte açılıyor?

Kimlik bilgilerimi göndererek onaylatabilmek için, 3. pini istedikten sonra ne kadar süre beklemeliyim?

Teşekkürler.

Ben 1 sene öncesi için konuşayım :) 20 25 günde falan yeni pin isteme yeri açılıyordu diye hatırlıyorum. 3. pini istediğinde hemen kimlik fatura vs. taratıp gönderince 10 dk sürmüyorDU.Onaylanıyordu.Bende takipteyim konuyu hala aynı mı bakalım : )

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler.

Merhaba,

Pini 12 Nisanda mı istediniz?Benimde 12 Nisanda istediğim pin gelmedi.Bugün 3.pin isteme açıldı ve kimlikle onaylattım.Eğer durumunuz aynıysa en geç 1-2 güne yeni pin isteme açılır ve onaylatırsınız.

Merhaba,

Pini 12 Nisanda mı istediniz?Benimde 12 Nisanda istediğim pin gelmedi.Bugün 3.pin isteme açıldı ve kimlikle onaylattım.Eğer durumunuz aynıysa en geç 1-2 güne yeni pin isteme açılır ve onaylatırsınız.

En son şu tarihte PIN kodu oluşturuldu:

9 May 2014

yazıyor hocam. Daha çok var o zaman sanıyorum 3. pin için.

yazıyor hocam. Daha çok var o zaman sanıyorum 3. pin için.

2.Pin için geç kalmışsınız.Ben hemen 2. kod butonu açılır açılmaz 3 Mayısta istemiştim.Sizinki zannediyorum 30 Mayıs'ı bulur ve eşiği geçtiyseniz ödemeniz Haziranın ilk haftası yatar.

Dostum pın hakları 21 gün ara ile çıkar.Hangi tarihte kaçıncı pın istendiyse 21 gün sonra bir sonraki pın isteme bölümü adsensede pın kdunu girecegin sayfada olur.Kafanı karıştırma net bilgi bu arkadaşım.21 gün sayacaksın.
Bol kazançlar...

30 Mayıs'ta pin isteme yerin açılacaktır. Pini istedikten hemen sonra kimlik bilgilerini yolla 10-15 dk sonra onaylanır.

takip!! banada 1 hafta önce pin yolladılar halen gelmedi gelmeyince size bildiri yapıyormu tekrar iste diye yoksa bizmi tekrar isteyeçeğiz

Arkadaşlar aynı kimliği farklı adsense`lerde deneyen oldumu ?

Kardeş olay şöyle. Diyelimki pini 11 mayısta istedin. Haziran 5 te 2. pini istiyorsun sonra haziran 27 29 arası 3. pin isteği geliyor onu isteyip kimlik yolluyorsun. Kimlikte olması gerekmiyor adsensenin resmini yollasan bile onaylıyorlar

Kardeş olay şöyle. Diyelimki pini 11 mayısta istedin. Haziran 5 te 2. pini istiyorsun sonra haziran 27 29 arası 3. pin isteği geliyor onu isteyip kimlik yolluyorsun. Kimlikte olması gerekmiyor adsensenin resmini yollasan bile onaylıyorlar

Hala geçerli değil mi hocam bu olay?

Kimlik yerine direk panel resmini çekip atayım?

9 May 2014

Benim de böyle yeni pini kaçında isticem ?

Konu güncel

9 May 2014

Benim de böyle yeni pini isteme bugün yarın açılırmı ?

Ona göre kimlik atcam .

Hocam

9 May 2014

Benim de böyle yeni pini isteme bugün yarın açılırmı ?

Ona göre kimlik atcam .

5 i gibi galiba tam emin değilim ama öyle olması lazım haziran 5 te 2. pin isteyeceksin sonra 3. pin 27 sinde isteyeceksin o gün kimlik onay yapacaksın onaylanacak. İçinde 200 tl geçen paran varsa o da tahmini 8 inde yatar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri