Yeni resim yükleme servisi - Ress.im

Arbuzik

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, imgurun mahkeme kararıyla engelleme kararından sonra elimde bulunan resim yükleme sitesini tekrar gözden geçirip yazılımını yükselttim. Herhangi bir gelir beklentim yok. Zaten bu tarz işlerde gelen para hosting masrafını bile karşılamıyor. Sitemin yazılımını satın aldım sürekli güncellenecek. Zaten bir seneyi aşkındır site açık. Yükleme hızlı ve güvenlidir. Resimleriniz siz istemediğiniz sürece silinmeyecektir. Sitemin daha çok gelişmesi için destkelerinizi bekliyorum.

Ress.im - Hd wallpaper, duvarkağıdı, komik resimler sitesi

site sade ve şık görünüyor arada kullanabilirm.Bide resimleri gizli yada herkese açık yükleme gibi seçenekler var mı? Ayrıca rasgele resimlere basmayınız kızın biri müstehcen resimlerini yüklemiş :D

Son düzenleme:
Selçuk hocam neden hostinger? Çok sorun yaşatıyor free hostu az bi hit gelsin hesabını kapatıyorlar ftp deki site dosyalarını bile alamıyorsunuz...

rastgele fotoğraflara bakıyorumda iyi içerik isimleri var :D

rastgele fotoğraflara basmaz olaydım :eek:

ilkinde kro geldi ilerledim +18 çıktı organ gözüküyor subliminal mesaj var bu sitede :D

[MENTION=29909]aemin[/MENTION] hocam hostinger kullanmamın nedeni yeni sürümü denemek içindir. Yüklenen kötü niyetli resimlerin tamamını sildim. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

[MENTION=29909]aemin[/MENTION] hocam hostinger kullanmamın nedeni yeni sürümü denemek içindir. Yüklenen kötü niyetli resimlerin tamamını sildim. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hocam ben hostingere hiç güvenmiyorum geçenlerde elimde güzel kullanılmamış bir domain vardı bunu bazı sitelerde sorgulama yaparak domain+host şeklinde almak için sorguluyordum.Sonra bu sitede sorguladım 1 saat sonra domainin alındığını farkettim kim almış nerden alınmış diye whois cekdim baktım bu siteden alınmış resmen domain sorgularını kaydediyorlar ve kontrol ediyorlar ve güzel domainleri hemen cekiyorlar.Buna ister tesadüf diyin yada başka bişey bana kalırsa kendileri domaini cekti.

Hocam ben hostingere hiç güvenmiyorum geçenlerde elimde güzel kullanılmamış bir domain vardı bunu bazı sitelerde sorgulama yaparak domain+host şeklinde almak için sorguluyordum.Sonra bu sitede sorguladım 1 saat sonra domainin alındığını farkettim kim almış nerden alınmış diye whois cekdim baktım bu siteden alınmış resmen domain sorgularını kaydediyorlar ve kontrol ediyorlar ve güzel domainleri hemen cekiyorlar.Buna ister tesadüf diyin yada başka bişey bana kalırsa kendileri domaini cekti.

Ben de hiç güvenmiyorum :) Değmez bedava olduğuna bakmayın ucuza satan yerlerde var oralardan alın....

[MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION] hocam onu bütün Türk host firmaları yapıyor. Ben uzun zamandır name.com kullanıyorum. Hem uzantı çeşitliliği çok fazla hemde fiyat olarak çok ucuz. Bazen ciddi kampanyalar yapıyorlar.

[MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION] hocam onu bütün Türk host firmaları yapıyor. Ben uzun zamandır name.com kullanıyorum. Hem uzantı çeşitliliği çok fazla hemde fiyat olarak çok ucuz. Bazen ciddi kampanyalar yapıyorlar.

Ben ilk defa karşılaşdım bu durumla acayip sinirim bozuldu.Ondan önce bir çok türk sitede sorgulama yapmışdım ama işte son bunda yapınca 1 saatte (ç)aldılar domaini.

linki kaldır hocam kategorim ifşa oldu,arkadaşın 3 yıl banlanmasını talep ediyorum :D

O kategoriler çöp oldu artık merak etmeyin :D Ama zamanında güzel kazandırdılar. İsteyen o kategorileri kullanıp kanal resmi ve küçük resimleri kullanabilir. Ayrıca üye olursanız daha fazlasını da görebilirsiniz. :D

O kategoriler çöp oldu artık merak etmeyin :D Ama zamanında güzel kazandırdılar. İsteyen o kategorileri kullanıp kanal resmi ve küçük resimleri kullanabilir. Ayrıca üye olursanız daha fazlasını da görebilirsiniz. :D

Ben hala kazanıyorum o kategorilerden 2 daire aldım.

(Şimdi sitenin hitine dikkat et hocam:D )

Hem uplayayım hemde bazı arkadaşlardan rica edeyim lütfen banka dekontlarınızı yüklemeyin herkes görüyor:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri