Yeni Sitem ve Yorumlarınız

• Kullanıcı zazax33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

zazax33

Yasaklanmış
Herkese Merhabalar,
Uzerinde baya duracağım ve kaynagı sınırsız diyebileceğim bir site açtım.Umudumda var Turkiyede ilk ve tek şuanda bu site (Kategoriler olarak belkide dunyada) ve ilerletirsek birşeyler olabilir.Kesinlikle amacım para kazanmak değil şuanda zaten.Makalelerin adwordsten aranma hacimlerine bakarak yazıyorum.Hiçte azımsanmayacak kadar aranıyor bunlar.

Sizden ricam nasıl daha iyiye goturebilirim ne eklenmeli nelere dikkat etmeliyim.

Gerekli teknik bilgim daha once ajansta çalıştıgımdan var.

Hem site için yorum hemde içerik yardımı yapabilirsiniz mesela

Combat arms adlı oyuna cok benzeyen Crosfire var diyebilirsiniz bende gerekli makaleyi bunun uzerinden yazabilirim

Siteyi Merak etmiş olabilirsiniz;

benzerigibi*com

(içerik az oldugu için tam oturmamış olabilir site.
Teşekkurler.

siteye baktım biraz daha bilgi verebilirsin oyunların veya dizilerin fotoğraflarını filan karşılaştırabilirsin

güzel ve gayet iyi tutabilecek bir durum,
filmler mesela
şu film benzeri gibi de devam edebilirsin,
kitaplara girebilirsin,
müziklere girebilirsin
bilgisayar
telefon
....
bu şekilde gider. bence güzel bir düşünce ve alanadı

Paylaşımınıza ait 2 resim katın
Detaylı bilgi verin
Eğer varsa video katın

Günlük sabit 20 paylaşım yapın 3 ay içinde site'den çok iyi gelirler sağlarsınız .

Paylaşımınıza ait 2 resim katın
Detaylı bilgi verin
Eğer varsa video katın

Günlük sabit 20 paylaşım yapın 3 ay içinde site'den çok iyi gelirler sağlarsınız .

iyi niyetin için teşekkurler ama gunde 20 makale imkansız :) bunun yerine

Gunde 2 makale bu makalelere 3 etiket ve sosyal medya paylaşımı yeterli olacaktır.

Şimdi google da aradığım sözcük " idm benzeri program " . Tutabilir site , sade ve hoş tasarımı var.

Tavsiyem, dosya konuları yapmanız. Site genelde o amaca hitap ediyora benziyor.

iyi niyetin için teşekkurler ama gunde 20 makale imkansız :) bunun yerine

Gunde 2 makale bu makalelere 3 etiket ve sosyal medya paylaşımı yeterli olacaktır.

güvenip iş yapabileceğin kendini güncel tutan birini bul hocam birçok arkadaşımız iş arıyor forumda bile. Fikir çok güzel alan adı daha güzel, benim aklımda kitaplar hakkında bilgi, karşılaştırma, tanıtma hatta belki ebook gibi bir proje vardı :) imdb'nin kitaplı versiyonu. + olarak twit.com/benzeriprogram , twit.com/benzeridizi vs gibi adresleri alıp kendi sitene yönlendirme yaparsan yararını görürsün gibi. bedava reklam :D

Son düzenleme:
öncelikle fikir güzel
tema konusundada themeforest temalarında gereksiz kod kalabalığı oluyor yani tüm özelliklerini kullanmıyorsun hızını yavaşlatan kodlar. Tema görünüşte fazla birşey yok kendin tasarlayıp kodlarsan daha hızlı olacaktır tema.

güvenip iş yapabileceğin kendini güncel tutan birini bul hocam birçok arkadaşımız iş arıyor forumda bile. Fikir çok güzel alan adı daha güzel, benim aklımda kitaplar hakkında bilgi, karşılaştırma, tanıtma hatta belki ebook gibi bir proje vardı :) imdb'nin kitaplı versiyonu. + olarak twit.com/benzeriprogram , twit.com/benzeridizi vs gibi adresleri alıp kendi sitene yönlendirme yaparsan yararını görürsün gibi. bedava reklam :D

çaktırma benzerisite*com benim bir konuya girersen url yapısına bakabilirsin :)

Bu siteyi açma neden benzerigibi yi yani buna bile gudne 20 - 30 hit geliyor 5 makaleyle

ayrıca benzeriprogram com , benzeridizi com, benzerifilm com vb. domainleri alarak ornekteki benzerisite deki gibi konuyu subdomaine cevirerek iyi hit sağlanabilir mesela

idman.benzeriprogram.com olarak ana siteye link verebilirim yani bunları paravan olarak kullanabilirim

Son düzenleme:
makalelerin bombos yeni girecegin konulara daha fazla resim ekle bulursan kesinlikle video ekle google bunlara onem veriyor zengin icerik üret google desinki konuya bak hem resim var hem video var hem muzik var farkını hissedeceksin

birde illegal içerik paylasmıyacaksan senin yerinde olsam blogger acarım

makalelerin bombos yeni girecegin konulara daha fazla resim ekle bulursan kesinlikle video ekle google bunlara onem veriyor zengin icerik üret google desinki konuya bak hem resim var hem video var hem muzik var

google botları resimleri ve videoları boş olarak görür.
Thump resmi ekliyorum zaten o yeterli.

Wordpress tamamen açık kaynak o yuzden istediğim gibi editleme yapabiliyorum url yapısında dahi.

Blogger kullanacagıma html sayfalar yaparım tek tek onları ftpye atarım daha mantıklı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri