Yeni Sosyal Ağ Sitesi ( Maksat Muhabbet )

JiTeM

Kayıtlı Üye
İlk Önce Merhaba Arkadaşlar bayadır dusunuyorum bu tür şeylere'de ilgim var eskiden 1 tane sosyal ağ sitem vardı facebook + twitter bırlesımı bır sıteydı 500'e yakında uyesı vardı sonrada ugrasmayınca kapandı gıttı sımdı asıl mesela merak ediyorum'da yeni bir sosyal ağ sitesi olsa ne olabılır sonucta . Muhabbet Arkadaşlık İçin Facebook , Haber ve Gunluk Durum vs Gıbı Paylasımlar Icın Twitter , Sadece Resim Paylasa bıldıgıız bir İnstagram var ve Soru - Cevap Seklinde'de ask.fm var . .. Bu Siteler'den Ayrı Baska Nasıl Bir Sosyal Paylasım Sitesi Olabilir Acaba :) .. Benim Aklıma Birşey Gelmedi Valla .d

Not : Bakalım Şimdi Forum'da İleri Görüşlü Hayal Gücü Yüksek Olan Arkadaşlar Kimmiş . :D

İlk Önce Merhaba Arkadaşlar bayadır dusunuyorum bu tür şeylere'de ilgim var eskiden 1 tane sosyal ağ sitem vardı facebook + twitter bırlesımı bır sıteydı 500'e yakında uyesı vardı sonrada ugrasmayınca kapandı gıttı sımdı asıl mesela merak ediyorum'da yeni bir sosyal ağ sitesi olsa ne olabılır sonucta . Muhabbet Arkadaşlık İçin Facebook , Haber ve Gunluk Durum vs Gıbı Paylasımlar Icın Twitter , Sadece Resim Paylasa bıldıgıız bir İnstagram var ve Soru - Cevap Seklinde'de ask.fm var . .. Bu Siteler'den Ayrı Baska Nasıl Bir Sosyal Paylasım Sitesi Olabilir Acaba :) .. Benim Aklıma Birşey Gelmedi Valla .d

Not : Bakalım Şimdi Forum'da İleri Görüşlü Hayal Gücü Yüksek Olan Arkadaşlar Kimmiş . :D

valla hocam facebook herkesın ışini bozdu her kes her seyı ordan haleldıyor vıdeosunu ızlıyor chat sohbet surf ne arasan var ona benzer bısey kurmanın mantıgı yok bence socıal network temaları var aynı face gıbı ama ugrastıgınla kalırsın arkdasın dedıgı gıbı benımde aklıdma var guzel bı tema hazırlayıp vıdeo sıtesı kurmak

Geçen haberlerde bahsediyordu yerli bir sosyal ağ varmış. Adını duymadım ama ona bir bakın isterseniz nasıl bir şey :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri