Yeni TAKTİK T.Onayına Takılmadan Gmail Açmak!

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir hatam varsa affola. Bir teknik buldum ve sizinle paylaşmak istiyorum. İleride video çekmeyi düşünüyorum 300 yakın gmail açtım 3-5 kez yakalandım ve mac değiştirerek kaçtım :D

Gerekli Programlar ;
CCleaner
Wise Disk Cleaner
Portable Chrome

Alet edavat için gerekli konu.

Anlatım ; Modeminizi resetleyin, portable chrome kurun ve google'da gmail yazin ve reklam'daki gmail url girin.(resim asagida.) ardından tab tuşuna basmadan isim soyisim vs. içeriği doldurun. Telefon onayına takılmadan gmail açacaksınız ardından bu işlemi tekrar tekrar yapın. Telefon onayına takıldığı zaman flash belleğinizinin serial numarasını değiştirin. Her gmail açarken portable tarayıcıyı silip tekrardan kurun. ve modemi resetleyin.

Not: Telefon istediği zaman flashınızın serial numarasını değiştirin.
Not2: Her 20 gmailde bi 10 dk ara verin.
Not3: Çok seri yazmayın yavaş yavaş isimleri ve soyisimleri yazın.

Benim anlattıklarım bu okuduğunuz için teşekkür ederim, yakında video çekerim.

B0og4p.png

bunu zaten kayzersoze paylaşmıştı hocam.Yinede sağolun.Titiz yaptıkdan sonra onaya takılmıyor.

Mobil olarak gönderildi.

Kendi açmak isteyenler için bir nebzede olsa faydalı olacaktır. İnce bilgiler var açamayanlar olursa bile bir kaç kez harmanlayarak bir şeyler elde edebilir. Tebrikler hocam.

[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] `nin açtığı konu ile neredeyse aynı http://www.ytpara.com/youtube-kazan...637-temiz-gmail-hesabi-olusturma-anlatim.html Ama yine de yöntem herkesin işine yarayacaktır. Yöntem satanlara inat hortlatmak güzel olmuş. Lakin; şöyle de bir durum var. Kanalları açarken onaya yakalanmasanız bile Google bu her şeyi kaydettiği için kapanma olayı yaşandığında zincirleme kapanma olabilir. Sizde kapanma olmadıysa doğru yoldasınız demektir..

Ne demiş amerikalılar Natural is Natural :)

Konu için de ayrıca teşekkürler. Faydalanın arkadaşlar yöntem almayın!!

Emeğine sağlık diyelim şimdi biride gelir bu yöntemi kullandım 50 kanalım kapandı der mi ? der :)

İyi forumlar.

Emeğine sağlık diyelim şimdi biride gelir bu yöntemi kullandım 50 kanalım kapandı der mi ? der :)

İyi forumlar.

Yok yok öyle yapmazlar. Gelir kopyalarlar, gider r10`da konu açıp satarlar ve sonra buraya gelip r10`da da konum var yöntem satıyorum derler :)

Rabbim ıslah estsin bu aç gözlü canavarları!

geçen ben de takılmamış hatta bayağ da şaşırmıştım. :)

vallaha yanlış anladıysam özürr dilerim peşinen ama modemi resetleyin okudum sanki...modemi restledikten sonra ömrümde görmedim tel onayı istediğini yani bu işlemi yapmadan her gmailde modem resetliceksek zaten istemez bilginiz olsun...en azından açmış olduğum en az 3-5 bin mailde hiç istemedi....

vallaha yanlış anladıysam özürr dilerim peşinen ama modemi resetleyin okudum sanki...modemi restledikten sonra ömrümde görmedim tel onayı istediğini yani bu işlemi yapmadan her gmailde modem resetliceksek zaten istemez bilginiz olsun...en azından açmış olduğum en az 3-5 bin mailde hiç istemedi....

beyto hocam ttnette sıkıntı yokta
süperonline da sıkıntı var modem de resetlesen ne yaparsan yap ip den heralde istiyor superonlinede . ttnette takır takır açıyorum ama diğeri sıkıntı bir türlü çözemedim superonline işini :mad:

lanet olası dsmart kampanyasına dahil olmuştum taahhütlü ve bu nedenle dsmart internet kullanıyorum,mail açarken hiç tutarlı bir durum olmuyor.Sırf denemek için günde 2 veya 3 tane açıyorum bilerek,ilk 2 taneyi gündüz açıyorsam 3.cüyü bilerek gece açıyorum onda onaya düşüyor...Hele milletin anlattığı yada yaptığı gibi takır takır açmayı denesem hiç açamam heralde...

bende deneyip yorum yapacağım gerekli aletleri kurayım da :) eline sağlık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri