Merhaba arkadaşlar bir hatam varsa affola. Bir teknik buldum ve sizinle paylaşmak istiyorum. İleride video çekmeyi düşünüyorum 300 yakın gmail açtım 3-5 kez yakalandım ve mac değiştirerek kaçtım
Gerekli Programlar ;
CCleaner
Wise Disk Cleaner
Portable Chrome
Alet edavat için gerekli konu.
Anlatım ; Modeminizi resetleyin, portable chrome kurun ve google'da gmail yazin ve reklam'daki gmail url girin.(resim asagida.) ardından tab tuşuna basmadan isim soyisim vs. içeriği doldurun. Telefon onayına takılmadan gmail açacaksınız ardından bu işlemi tekrar tekrar yapın. Telefon onayına takıldığı zaman flash belleğinizinin serial numarasını değiştirin. Her gmail açarken portable tarayıcıyı silip tekrardan kurun. ve modemi resetleyin.
Not: Telefon istediği zaman flashınızın serial numarasını değiştirin.
Not2: Her 20 gmailde bi 10 dk ara verin.
Not3: Çok seri yazmayın yavaş yavaş isimleri ve soyisimleri yazın.
Benim anlattıklarım bu okuduğunuz için teşekkür ederim, yakında video çekerim.
Gerekli Programlar ;
CCleaner
Wise Disk Cleaner
Portable Chrome
Alet edavat için gerekli konu.
Anlatım ; Modeminizi resetleyin, portable chrome kurun ve google'da gmail yazin ve reklam'daki gmail url girin.(resim asagida.) ardından tab tuşuna basmadan isim soyisim vs. içeriği doldurun. Telefon onayına takılmadan gmail açacaksınız ardından bu işlemi tekrar tekrar yapın. Telefon onayına takıldığı zaman flash belleğinizinin serial numarasını değiştirin. Her gmail açarken portable tarayıcıyı silip tekrardan kurun. ve modemi resetleyin.
Not: Telefon istediği zaman flashınızın serial numarasını değiştirin.
Not2: Her 20 gmailde bi 10 dk ara verin.
Not3: Çok seri yazmayın yavaş yavaş isimleri ve soyisimleri yazın.
Benim anlattıklarım bu okuduğunuz için teşekkür ederim, yakında video çekerim.