Yeni Telefon Alıcam Tavsiye Lütfen

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Yeni Telefon Almayı Dusunuyorum'da Ne Alsam Diye Karar Veremedım 1000 tl ile 1500 tl'ye Kadar Limit Var Aklımda Galaxy S5 ile LG G3 Var Sizce Hangisi Daha Mantıklı Olur Yada Başka Tavsiyeleriniz Varmı ?

Lg g2 kullanıyorum lg serisini tavsıye ederım hocam

g3 16 gb kullanıyorum çok memnunum hocam.
Nexus ları da bi araştır bu arada hiç kullanmadım ama iyi diyolardı

Tavsiye İçin Teşekkürler Hocam .
ios'a geç bence androidden iosa geçtim 10 numara
yok hocam iphone kullanmayı sevmıyorum ya tıpı kullanımı felan hosuma gıtmıyor

Lg g2 kullanıyorum lg serisini tavsıye ederım hocam
taviye için teşekkürler hocam
Androidten vazgeç iPhone 5s alabilirsin

Eyvallah hocam fakat ben iphone kullanmayı sevmıyorum ya tıpıde kullanımıda hosuma gitmiyor yinede yorum için teşekkürler .

General mobile hem servis hem kalite cok memnunum donma vs asla yok en kral oyunuda oynarsin elite tavsiye ederim

Telefondan gönderildi.

General mobile hem servis hem kalite cok memnunum donma vs asla yok en kral oyunuda oynarsin elite tavsiye ederim

Telefondan gönderildi.

kardeşimin vardı yenı aldık bır kere dustu ekranı dokunmatıgı pert oldu :D tobe almam general mobile :D

Mayıs başı gibi Zenfone 2 çıkıcak onu bekliyorum şuan testlerde en iyi telefon seçilmiş.

Not 3 tavsiye ederim,kullanıyorum memnunum Not 3 Neo da iyidir foto çözünürlüğü ve remi not3'e göre düşüktür ama iş görür(kullandım),eşim kullanıyor Lg G2,tavsiye edilmiş fakat en büyük eksikliği arttırılabilir hafızanın olmaması,fotolarda netlik problemi,kasanın mika tarzı bir şey ile kaplı olması bazen olmadık yerde vurunca çıt diye kırılıyo köşeleri,ama şunu da söylemeliyim yeğenim 4. kattan attı hiç bir şey olmadı sanırım denk geldi :)
son olarak şunu söylemeliyim geniş ekran her zaman iyidir ben çok pişman olmuştum geniş ekran aldığıma sonradan fark ettim ki olay öyle değil memnunum.

Ne samsung ne lg o paraya sony z2-z3 falan almanı tavsiye ederim

iphone 6 plus 128gb den aşağısı kurtarmaz youtuberı

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri