Yeni ve Tatlı Özgün Bebek Videom

forumiyinet123

Kayıtlı Üye
Bu aralar özgün video için çalışıyorum.content id'ye falan başvurdum.Belki kabul ederler.Videolar zaten benim.Bu arada ben bu kanalda paylaşıyorum bebek videolarını sizlere göstermek için.Normalde başka bir kanalım var.O kanalımda videoların başına intro falan da koyuyorum.Ama şimdi başka bir kanala attım.Video hakkında görüşlerinizi,önerilerinizi yazarsanız sevinirim.Videonun sesindeki kadın sesini de diğer kanalımda kestim.Bir de arkadaki takır tukur sesleri hangi program ile düzeltebilirim.Farkedersiniz belki videonun arkasındaki sesi.Değişik bir ses.Yardımcı olursanız sevinirim.

Benim fikrim çocuk çook tatlı ama sende iş yok :)

Boyle degilde daha cok izleyiciyi guldurecek videolar cek. Limonun tadina baktirip o anki verecegi tepkileri cekebilirsin mesela.

Benim fikrim çocuk çook tatlı ama sende iş yok :)

herkese karsimi böyle konusma tarzin? senin yerinde olsaydim dikkat ederdim yeni üyesin geldigin gibi gidersin. Ayrica 2 Haftada 100+ Mesaj ....

Video'ya gelince Video konusu güzel fakat Video HD olmali buna dikkat et birde Kamerayi sabit bi yere koy öyle cekmeyi dene...

herkese karsimi böyle konusma tarzin? senin yerinde olsaydim dikkat ederdim yeni üyesin geldigin gibi gidersin. Ayrica 2 Haftada 100+ Mesaj ....

Video'ya gelince Video konusu güzel fakat Video HD olmali buna dikkat et birde Kamerayi sabit bi yere koy öyle cekmeyi dene...
video diğer kanalımda hd :)

Boyle degilde daha cok izleyiciyi guldurecek videolar cek. Limonun tadina baktirip o anki verecegi tepkileri cekebilirsin mesela.
kamerayı sabit tutamıyorum.sesler sorun çıkarır mı sondaki baştaki.bir de erene kızınca yani videodaki tatlı bebeğe kızınca takla pozisyonuna geçiyor yere yatıyor ve ağlamaya başlıyor.Bir de eve gelir gelmez gölge bir yer bulup.Orda eline bakıyor gölgesini falan takip ediyor.Böyle videolar da var.En yakın zamanda yeni videolar çekicem.Bu arada limonu unutmadım.Ama ekşiyi seviyor o.

Bence yemek yerken değilde, çocuğun güldüğü eğlendiği zamanları takip etmelisin.

Bence yemek yerken değilde, çocuğun güldüğü eğlendiği zamanları takip etmelisin.
Öyle videoları da en yakın zamanda atıcam.Bir de sosyal medya olarak hangilerini açayım?Facebook sayfası açıcam.Redditde komik videoları paylaşıcam.Fakat başka imleme sitesi bilmiyorum güzel?Sizce hangisi?Ve diğer hocalarım.

kamerayı sabit tutamıyorsan kendini sabit tut.salıncakta sallanırken çekmiş gibisin:D
ufaklığa da nazar değmesin :D

ufacık çocukları kazanç kapısı olarak görmek bana hoş gelmiyor. daha doğrusu dibine kadar kamera sokup da bi şeyler yaptırmaya çalışılması hoş değil. illa çoluk çocuğu çekip kazancam diyorsanız onlar kendi eğlencelerine bakarken gizliden çekin derim. aksi halde dibinde kamerayla dolaşıp bi şeyler yapmasını beklemek/yaptırmaya çalışmak vs pek sevimli bi olay değil. yine de başarılar diyorum.

kamerayı sabit tutamıyorsan kendini sabit tut.salıncakta sallanırken çekmiş gibisin:D
ufaklığa da nazar değmesin :D
inşallah nazar değmez hocam.Çocuk benim de değil zaten.Teyzemin çocuğu.Öğrense de bir şey demez :)Ve kendimi sabit tutarım hocam.Başka önerileriniz varsa söyler misiniz?İmleme sitesi olarak ne önerirsiniz?Reddit facebook hariç?

ufacık çocukları kazanç kapısı olarak görmek bana hoş gelmiyor. daha doğrusu dibine kadar kamera sokup da bi şeyler yaptırmaya çalışılması hoş değil. illa çoluk çocuğu çekip kazancam diyorsanız onlar kendi eğlencelerine bakarken gizliden çekin derim. aksi halde dibinde kamerayla dolaşıp bi şeyler yapmasını beklemek/yaptırmaya çalışmak vs pek sevimli bi olay değil. yine de başarılar diyorum.
hocam bu zorla bişey değil.Çocuğun yemek saati geldiğinde çekmiştim ben bu videoyu.Nerden çekeyim ki?

lütfen üslubunuza dikkat edin.
Üslubumda ne varmış hakaret mi ettim sana?
Git açtığın konulara bak sana bu fikrinde en çok cevap veren ve yardımcı olmaya çalışan benimdir!
Kötüyse kötü derim bunda gücencek alıncak birşey yok kendini geliştirmeye çalış yazdığım önceki mesajları oku. Kolay gelsin.

Sana gelince bugün çoğu arkadaşın doğruları söylemesi canını sıkmış belli. Kimsenin avukatlığını yapmak zorunda değilsin aramızda birşey yok dolayısıyla benimlede muhattap olmazsan sevinirim. O yazdığın tehditvari cümlede çok gereksiz forumda geçirdiğim süre ve yazdığım mesajlar kayıt altında herşey ortada forum yetkililerine bu tavrını ileteceğim.

Hocam bence başlıklara dikkat etmelisin :) Çocuk gerçekten çok tatlı maşAllahı var. İlgi çekici başlıklar girebilirsin bence ve sosyal medyada yaymaya bak.

Hocam bence başlıklara dikkat etmelisin :) Çocuk gerçekten çok tatlı maşAllahı var. İlgi çekici başlıklar girebilirsin bence ve sosyal medyada yaymaya bak.
hocam zaten kanal ingilizce.redditde falan yaıyorum videoyu.Kanal bu değil.Başka kanalda 720 p introlu falan çekiyorum.Güzel oluyor.Bu kanal burda videoları paylaşmak fikir almak için.Bir de imleme sitesi olarak yani sosyal medyaya yaymak açısında twitter reddit ve facebook hariç hangi siteleri önerirsiniz?Bir de video nasıl?

Üslubumda ne varmış hakaret mi ettim sana?
Git açtığın konulara bak sana bu fikrinde en çok cevap veren ve yardımcı olmaya çalışan benimdir!
Kötüyse kötü derim bunda gücencek alıncak birşey yok kendini geliştirmeye çalış yazdığım önceki mesajları oku. Kolay gelsin.

Sana gelince bugün çoğu arkadaşın doğruları söylemesi canını sıkmış belli. Kimsenin avukatlığını yapmak zorunda değilsin aramızda birşey yok dolayısıyla benimlede muhattap olmazsan sevinirim. O yazdığın tehditvari cümlede çok gereksiz forumda geçirdiğim süre ve yazdığım mesajlar kayıt altında herşey ortada forum yetkililerine bu tavrını ileteceğim.

Arkadas konusma üslubuna dikkat et diyor bende seni tanimadigim icin konusma tarzin hep böylemi bilmek istedim bunda ne var? Kimsenin avukatligini yapmiyorum bulundugum ortamda saygisiz insan istemiyorum o kadar öyle insanlarin yeri degil burasi

Ben bu videolarını çok saçma buldum hocam kusura bakma yani evet allah bağışlasın çocuk tatlı ki her çocuk tatlıdır bence anlamsız buluyorum yani videolarını çocuk yemek yerken çekiyorsun bunda garip veya izlenecek birşey göremiyorum ben her çocuk bu şekilde yiyor.Yanlış anlama sakın ama bir videonun izlenmesi için belirli özellikleri olması gerek bu özelliklerin hiç biri bu videoda yok gibi ben ultra başarısız buldum. Bebeğin yanakları sıkılası ama bu şekildede izletebileceğini sanmıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri