Yeni ve Tecrübesiz Arklar Ekipde Olmak İstermisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deccal35

Kayıtlı Üye
@mixnewss isimli arkadasın konusundan esinlenerek bir ekip kurmak istiyorum
tecrübeli bir iki isimde aktif olmasada destek sözü verdiler tek basımıza ugrasmak yerine ekip olarak bu işi yapmayı düşünüyorum benim gibi düşünen aylık 3-4 bin lira para bana yeter diyen günde en az 6 saat onlıne olan ve bu süre içersinde ciddi bir ekip elemanı edasıyla aramızda olacak arkadaşları bekliyorum alımlar sınırlı sayıda olucakdır Kendim aktif olarak youtubeden para kazanmakdayım ilgilenen arkadaslar konu altına ismini yazıp pm atarlarsa sevinirim.

http://www.ytpara.com/awesomeness/25931-awesomeness-adsense-gibi-kullanmak.html

[MENTION=5390]mixnewss[/MENTION]
nickli arkadas çok gzel bir konu açmıs hoşuma gitti bir ekip kurup birlikde çalışıp birlikde kazanmak istiyorum konunun özeti bu ve hatta [MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] e özel mesaj attım ama şimdi bakalım dönecekmi bimiyorum o daha tecrübeli katılırmı aramıza bilmem....

Awesomeness degilde farkli partnerde deneyin derim. Awesomeness o ise bi sekilde dur der. Farkli partnerde yapariz derseniz bende katilabilirim.

Nerde çokluk orda .... aynı evi paylaşmadıgınız sürece olmayacak bir olay

online sürem 6 saati geçer ekibe güvenirsem bende bir ekibe dahil olmak isterim.

Detaylı pm alabilir miyim ben bugün forumu fazla takip edemedim :)

Awesomeness degilde farkli partnerde deneyin derim. Awesomeness o ise bi sekilde dur der. Farkli partnerde yapariz derseniz bende katilabilirim.

Tabiki Ekipte görmek isterim fikirleriniz ben ve benım gibi düşünen arkadaşlar için degerlidir...Pm den skype yazarsanız görüşelim..

Konu nedir? Tam anlayamadım!..
<konudışı>
hocam çok merak ediyorum da affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum.

neden her cümlenizin sonunda "!" ünlem işareti kullanıyorsunuz?

kızgınca yazdığınız için mi? yoksa ! in nerede kullandığını tam olarak bilmediğiniz için mi? yoksa "istediğim yerde kullanırım sanane kardeşim" diye düşündüğünüz için mi?

<konudışı>

<konuilealakalı>
partnerlerde adsense gibi iki kanalı bir yere bağlayabiliyor muyuz :O
<konuilealakalı>

Tabiki Ekipte görmek isterim fikirleriniz ben ve benım gibi düşünen arkadaşlar için degerlidir...Pm den skype yazarsanız görüşelim..

Hocam yanlış anlamayın ama Forum Kurallarının MADDE 12'ye göz atarsanız sevinirim.

İleti yazma şekli
MADDE 12- (1) Üye, forumdaki yazılarının tamamını kalın (bold), eğik (italik) veya büyük harflerle yazamaz.

(2) Üye, forumda bir konu içerisinde art arda ileti yazamaz.

(3) Yukarıdaki yükümlülüğe aykırı hareket eden kişinin iletisi düzenlenir.Bu tutumun devam ettiği saptanırsa üye; 3 ila 5 gün süresince forumdan uzaklaştırılır.

ilginç 2-3 saat önce skype üzerinden öyle bir grup kurmuştum yardımcı olmak adına..ekiple çalışmak iyidir cizgiadam2 skype ekleyin sizi de gruba alayım

kaan48 yaklaşık 14 saat onlineyim katılmak istiyorum

Hocam bende katilmak isterim skype adresim facebook:darqreen siz ekleyin yarin cevap yazarim suanda pcde abim var , bekliyorum

<konudışı>
hocam çok merak ediyorum da affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum.

neden her cümlenizin sonunda "!" ünlem işareti kullanıyorsunuz?

kızgınca yazdığınız için mi? yoksa ! in nerede kullandığını tam olarak bilmediğiniz için mi? yoksa "istediğim yerde kullanırım sanane kardeşim" diye düşündüğünüz için mi?

Merhaba kaptan. Bu konu hakkında özellikle samimi çevrem de sürekli soru soruyor facebook ve twitterda mesaj ile. Hamdolsun imla kurallarını biliyorum. 2 adet para sıkıntısı yüzünden bastıramadığım kitabım da var. Bir çok haber ve spor sitesinde yazarlık da yapıyorum. Normal köşe yazıları ya da eserlerde gereksiz yerlerde kullanmıyorum. Sadece sosyal medya da el alışkanlığı olmuş diyelim :) Ne kızgınlık ne de imla bilmeme problemi değil yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri