Yeni video ortası reklam politikası

• Kullanıcı AOA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

AOA

Kayıtlı Üye
Bu saçmalıktan haberi olan var mı ?
Böyle bir saçmalığı nasıl yapacaklar aklım almıyor.
Nefes boşluğu olmayan full aksiyon heyecanlı içeriklerde neredeyse video ortası reklam olmayacak artık.

https://youtu.be/f6ddcV4Abhg?si=gpZoa_7xfkDpip1U

Bu kısımdan emin miyiz hocam yt kendi gelirini bozarak kendi ayağına sıkar böyle bir durumda

Şöyle eminiz hocam videoda duraklama yerlerinde reklam olacak diyor heyecanı yarıda kesmeyecek reklam diyor. En önemli kısımda reklam girmeyecek diyor. Benim oyun kanalında bile yüzlerce videomun reklamlarını sildi şimdiden. Neymiş uygun video boşluğu yokmuş. Napacam uyuşuk uyuşuk video mu çekelim.

Şöyle eminiz hocam videoda duraklama yerlerinde reklam olacak diyor heyecanı yarıda kesmeyecek reklam diyor. En önemli kısımda reklam girmeyecek diyor. Benim oyun kanalında bile yüzlerce videomun reklamlarını sildi şimdiden. Neymiş uygun video boşluğu yokmuş. Napacam uyuşuk uyuşuk video mu çekelim.

Bir tane hayırlı iş yaptıkları yok, hep daha da berbat hale getirecek, içerik üreticileri yıldıracak şeyler

Bir tane hayırlı iş yaptıkları yok, hep daha da berbat hale getirecek, içerik üreticileri yıldıracak şeyler

bu gördüğüm en büyük saçmalıktı twitter da yt de herkes çok tepkili duruma ama bunlar geri adım atmaz. Benim gelirler şimdiden baya etkilendi

Siz böyle yaparsanız bende acısını çıkarırım , bugün ki videoma 20 tane reklamı gömdüm. Videoyu çekerken çok konuşmadım o boşluklara reklamı ekledim. Aptal aptal iş çıkarmaya devam edin siz.

Muhtemelen her zaman olduğu gibi yine para kaybettikleri için bunu yapıyorlar. Detaylar yok ortada yeterince ama içerik üreticilerin zararına olacağına şimdiden eminim. Yine de şöyle bir düşünüyorum da bazen ben bile dayanamıyor direk sinirlenip kapatıyorum çok reklam yediğimde merakla açtığım bir videoyu sinirden.

Bunlar büyük bir aptal. İş bilmez aptallar. Bunun kime neye faydası var? İçerik üreticisine zararı varsa videolardan çıkıyorlarsa zaten kanal sahibinin zararına. Adam 14 dakikalık videoya dalga geçer gibi başına ve 2.dakikasına video eklemiş gerileri boş babamızın hayrına üretiyoz o kadar dakika

eski videolari etkilemeyecek demişti youtube calısani , hatta isteyenler manuel reklam arasi girmeye devam edebilir diyordu .

biraz da izleyicide düşünmek gerekmiyor mu arada. böyle aksiyonların zaman zaman alınması gayet normal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri