Yeniyim. 1 Ayda 264$ Kazandım.

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

emrekes

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Serkan Bey’e böyle bir forumu bizlere kazandırdığı için teşekkür etmek istiyorum. Bugün internetten para kazanıyorsam bu tamamen ytpara.com sayesindedir. Bu konuyu yazmamdaki niyet kesinlikle kibir değil yaklaşık bir aydır faydalandığım bu siteye azda olsa katkıda bulunabilme çabasıdır. Bu yazıda ilk ay edindiğim tecrübeleri ve nasıl 264$ kazandığımı anlatmak istedim. Umarım faydalı olur. Vaktinizi aldığım ve buna müsaade ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Ytpara.com’la şans eseri tanıştıktan sonra 3 Ağustos’ta youtube da ve adsense de hesap açtım. Yaklaşık 1 ay 5 gün gibi bir süre oldu. Bu süre içerisinde toplam 5 kanaldan 264$ gibi bir para kazandım ve kazanmaya da devam ediyorum. Henüz yeni olduğum için pin’im yok. Dolayısıyla herhangi bir ödeme almadım. Para birikiyor şu anda. Son günlerde günlük kazancım 10-15$ arasında gidip geliyor.

Gelelim neler yaptığıma. Tabi bu anlattıklarım sanırım daha çok yeni başlayanların işine yarayacak. İlk olarak şunu belirtmeliyim ki Muslera 06 konuları sizin rehberiniz olsun arkadaşlar. Kesinlikle herhangi bir e-book a para vermeyin. Ben bir tane aldım 10 tl’ye ve inanın Serkan Bey’in konularında zaten ücretsiz olarak belirtmiş olduğu kategori çeşitlerinden başka bir şey yoktu içinde. Neyse 10 TL beni fakir yapmaz.

Sonra 20 tl vererek “sağlık” “teknoloji” ve “komedi” kategorilerinde toplam 1000 video yüklettim kanallarıma. Ve şu anda görüyorum ki 20 liramı da çöpe atmışım. Belki benim tecrübesizliğim belki de “çok video çok kazanç” efsanesi beni yanılttı bilemiyorum. Ama emin olun ki o videolardan en fazla 10$ kazanmışımdır 1 ayda. Neyse 30 tl beni fakir yapmaz.

Fiverr.com’u duymuşsunuzdur mutlaka. 5$ a hizmet satın alıyorsunuz. Bende oradaki bir ilana kanıp “800 adet organik(!) abone çekimi” istedim. Hayatımda hiç abonem olmamıştı. Adam bana 850 abone gönderince o gece nasıl mutlu uyudum bilemezsiniz. Tabi sonra sonra anladım onların inorganik olduğunu. Allah bilir bir kere bile izlemediler videolarımı. Neyse 40 TL beni fakir yapmaz.

Kanal Logosu yapmak için de para vermeyin arkadaşlar. "Buradan" kısıtlı seçenekler olsa da işinizi görecek gayet alımlı ücretsiz logolar yapabilirsiniz.

Bunlar para ile satın aldığım tecrübelerdi ve maalesef para kazandırmadılar. Ama Muslera 06 demişti “Arkadaşlar Haber yükleyin” diye. Bende bir haber kanalı açtım. BBC, Foxnews, Yahoo News ve ABC News gibi kanalları takip edip haber yüklemeye başladım. Resimden de göreceğiniz üzere ilk iki hafta sadece 3 dolar kazanmışken haber işine girip bir haber videomun patlamasıyla birlikte 17 ağustosta yaklaşık 10$ kazanarak kendimi aştım. Ondan sonraki günlerde de yine haber videolarından 3-5$ gibi rakamlar kazanıyordum. Ta ki 27 ağustos gecesi Video Music Awards 2013 yapılana kadar. O gece paylaştığım bir Lady Gaga videosu (sadece 1 dk lık bir ses kaydı) bana tam 80$ kazandırdı. İşte o an çözdüm olayı. Hemen o ödül gecesiyle ilgili başka videolar koymaya başladım. Birkaç gün o gecenin hayrına kasa para gördü. Ve şimdi youtube da para nerde biliyorum. Yaptığım şey çok basit arkadaşlar. Google a “one direction” “lady gaga” “taylor swift” “selena gomez” vs. yazıyorum ve haberleri seçiyorum. Onlarla ilgili son 24 saatte yapılan haberleri varsa video olarak yoksa resim olarak (açıklama kısmına haberin detaylarını yazarak) kanala ekliyorum. 5$ a aldığım 850 abonenin izlemediğini magazin kanalında kazandığım 120 abone izliyor. Ve her videoma “Lütfen Abone Olun” linki ekliyorum. Ve bu linki de videonun en can alıcı yerine koyuyorum. Tek aşamadığım konu TBM. 0,07$ alınyazım gibi. Bir ara 0,15 leri gördüm ama uzun sürmedi. Onu da halledebilsem paranın gözüne vuracağım ama kısmet sonuçta. Yani demem o ki Ünlüleri takip edin arkadaşlar. Çünkü emin olun Milyonlar onları takip ediyor.

1 Dünya geneli Haber Kanalı ve 1 Magazin Haber Kanalı bana günlük 10-15$ arası para getiriyor. Diğer kanallarında az da olsa katkısı oluyor tabi. Para birikiyor. Eğer Adsense banlanmazsa 500 lira güzel para. Banlanırsa da yapacak bir şey yok. 500 Tl beni zengin yapmaz.

Nasıl kazandığımı sizlerle paylaşmak istedim. Amaç: herkes kazansın. Sonuçta yurtdışı bir kaynak. Olabildiğince faydalanmak lazım. Belki de bundan sonra ben kazanamayacağım. Benden önce davrananlar olursa bana haber kalmaz :D Ama olsun. Youtube büyük bir pasta. Herkese yeter.

Sabrınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Umarım faydalı olabilirim. Herkese bol kazançlar.

Sanrım bi kaç adet video patlama yapmış onun yanı sıra tbm oranları da gayet iyi,
İşte haber videolarınında devamlılığı yok günceliğini kaybettiğinde kazancını da kaybediyor.
Bizimle bu yazıyı paylaştığın için teşekkürler.
iyi kazançlar

Olgunca yazılmış bir yazı. Tbr ederim.

Güzel bilgiler yeni başlayanlar için faydalı.Fakat dostum şu da var çok kanal çok video efsane değil gerçek :)

youtube bu ne olacağı belli olmaz. bende geçen hafta günlük 200 dolar kazandım hatta birgün 325 dolar aldım. şimdi 50 dolara düştüm. yarında belki 30 dolar alırım. dedim ya youtube bu belli olmaz. ne olacağı hiç beklemediniz bir video patlar 1 günde 1 ayda alacağınızı alırsınız. şans.
herkese bol şans dilerim

gayet güzel yazı ve paylasım 10 numara olmus. Kardesim öncelıkle tebrik ederim ve umarım daha cok kazanırsın

vaybe
gerçkten seni tebrik ederim arkadaşım bu konun aklımda başka başka fikirler uyandırdı
keşke böyle herkes bu işe başlama ve başarı hikayesini anlatsa
tekrardan tebrikler güle güle harca

Cok akıcı bir yazı.. Sizin gibi dusunenler pek az. Emeginize saglik, bol kazanclar

Tebrikler kardeşim darısı herkesin başına herkesn senin gibi iyi düşünceleri olur inş. :)

Cevap yazan herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Kendimce faydalı olmak istedim. Samimi sözleriniz beni gerçekten çok mutlu etti.

helal olsun hocam tek kelime ile adamsın bu bilgileri çogu kisi paylasmaz belkide sen paylastın diye bazılarının içi içini yiyor Allah razı olsun insallah daha çok kazanırsın =)

Güzel bilgiler yeni başlayanlar için faydalı.Fakat dostum şu da var çok kanal çok video efsane değil gerçek :)

Muhakkak ki haklısınız hocam. Muhtemelen ben beceremedim. Doğru kelime seçimi ve başlık çok önemli. Bide Ban olayı var tabi. Kısmet.

Tebrikler arkadaşım, bu güzel bilgi paylaşımın için teşekkürler.

Elinize sağlık.Yazı güzel olmuş.Paranızı da güle güle harcayın.Allah daha çok kazandırsın inşallah...

Nasıl kazandığımı sizlerle paylaşmak istedim. Amaç: herkes kazansın. Sonuçta yurtdışı bir kaynak. Olabildiğince faydalanmak lazım. Belki de bundan sonra ben kazanamayacağım. Benden önce davrananlar olursa bana haber kalmaz :D Ama olsun. Youtube büyük bir pasta. Herkese yeter.

Merhaba ustad oncelikle.

Konuyu yeni gordum ve gercekden cok sevindim sizin adiniza.Ozellikle Alinti yaptigim cumleniz cok super ve gercekden takdire sayan bir dusunce ve davranis olmus tebrik ediyorum.

insallah dahada cok kazanirsin ki sen mantigi cozmussun calistigin kategoride bu sebeblede dahada kazanclarinin artacagindan eminim.

Bize diyorlar kazanc konularini niye yasakliyorsunuz diye, Bu tur acilan hic bir konuyu yasaklamam,Kazanc konusu acilacaksa boyle bilgi verici anlatimli konu olmali bence,Govde gosterisi yapilan konu olmamali.

saygilarimla tekrar,bol kazanclar ustad.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri