Yeniyim YARDIM LÜTFEN!! Adsense

RayaLLennn

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar. yaklaşık 1 aydır bu forumu takip ediyorum saolsun bi arkadaş sayesinde üye oldum ve sizlere ulaşabildim sorum şu olacak benim 2011 yılında açmış olduğum bi kanal var daha önce hiç video yüklemedim 2 gün önce deneme yaptım 2 video attım bugün sildim kanal kategorisi (kişisel blog) adsense başvurdum kabul oldu herşey reel telefon numaram mail adresim adım herşeyin gerçek olduğu bu kanalda spam çalışabilirmiyim bi sakıncası olur mu ? ve nasıl izlenim sağlayabilirim elimde güzel videolar var kategoride iyi yalnız youtube ve vk dan indirilmiş videolar yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar

bu forumun %95 zaten spam yapıyor sende yapabilirsin, spamdan kanal kapanmaları,adsense banlanmaları gibi bir çok sorun seninde başına gelebilir kendi orijinal içeriğin olmadığı sürece bu problemlerle karşılaşabilirsin.

özgün çalış.
spam la kendini yaşlandırma.
ömür boyu yapmaktan ve videoya almaktan sıkılmayacağın birşeyi bul ve kısa vadede para beklemeyerek zevkine yapmaya başla.
yoksa hiç uğraşma diyebilirim yeni başlayan biri için.
burda 2-3 sene tecrübeli insanlar var onlar bile şuan perişan durumdalar.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu forum gerçekten böyle bi aile gibi olmuş herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor .. şimdi şöyle söyliyeyim ben askerim şuan ve 14 15 saat internet başındayım özgün yapmam biraz zor o nedenle şafak 154 gelinceye kadar spam yaparım diye düşündüm irfan kardeşimin yorumunu görünce bağımlılık yapmasından korkuyorum şuan :) hepinize çok teşekkürler tekrardan

[MENTION=41729]RayaLLennn[/MENTION] adsenseye başvurduğunuz kanala video atmayın hocam yeni kanal bağlayarak adsensenıze istediğinizi çalışın.

bişey olmaz kanuni açıdan ,ve denemelisin ama askerdeisen kendine bir vinn almalısın bu işte ip değiştirme önemli

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu forum gerçekten böyle bi aile gibi olmuş herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor .. şimdi şöyle söyliyeyim ben askerim şuan ve 14 15 saat internet başındayım özgün yapmam biraz zor o nedenle şafak 154 gelinceye kadar spam yaparım diye düşündüm irfan kardeşimin yorumunu görünce bağımlılık yapmasından korkuyorum şuan :) hepinize çok teşekkürler tekrardan

Ooo hocam askerde internetmi var hemde 15 saat :) yazıcı falanmısın ?

yok kardeşim ben askeri kamptayım turizm otelcilik okudum burdada reception bölümüne verdiler sezon kapandı gibi bişey günümün tamamı boş geçiyor diyebilirim ondan böyle bişeye yöneldim

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:34 ----------

bişey olmaz kanuni açıdan ,ve denemelisin ama askerdeisen kendine bir vinn almalısın bu işte ip değiştirme önemli
ip değiştirme derken normal yollardan izlenme almak zor dimi hocam

kanallarının kapanmaması için ip değiştirme önemli izlenme biraz zamanlama içerik sosyal medya kullanımı çokçada talih işi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri