Yerli Network Bayileri-Hub'lar Rec'ler.Bu konuda derdinizi cozun.

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
@etc_computer
@gfbilker58
@akmaster_91
@Alex
@
duygusal-adam
@RenkNetwork

Yerli network bayi arkadaslar.Bir sorununuz derdiniz varsa aranizda burda bu isi cozun.Birisi yanlis ismi yapiyor,hatali bilgimi veriyor yazin cizin bu isi bitirin artik.

Sizlerin arasindaki gecmisteki sorunlari olaylari,su an rakip oldugunuz icinmi yada bilmiyorum neyse artik her firsatta birbirinizi report ederek forum'un ustune forumda farkli bir havasi estirmeye kalkmayin.

Az once
etc_computer Report etti 2 konuyu.Ikiside farkli network bayisi arkadaslar.Yani herkes birbirinin acigini hatasini kollar olmus beni ugrastirmayin neyiniz varsa surda konusun forumun adini bizi ortaya katmayin birde sizlerle ugrasamam.

Etc'nin report ettigi konular ve yazdigi bigiler soyle ;

TRK actigi konuda Western union odeme limitinin 150 den 75 dolara indirildigini yazmis. BURDAKI KONUDA

DORA (
gfbilker58) actigi konuda 75 dolar limit yazmis Etc tarafindan report edilmis. BURDAKI KONUDA

Ve Bir arkadasimizda BURDAKI KONUDA ,kazancim 79 dolar ama 75 dolar western odeme limitini sectigimde dusuk limit diye kabul etmiyor bilgi verirmisiniz demis.

ETC'de madem bu networklerde odeme limiti western union ile 75 dolar niye 79 dolar yeterli limit degil diye yaziyormus konu acan arkadasda onun hesabini sorun diyor bize..

Report lar soyle :

Kqn7bq.jpg

Report 2 :

xJBPan.jpg

Bu konuyu yaparken ETC'den 3. Reportda gelmis onuda ekliyorum.

xAPBzr.jpg

Report'un birine donus yaptim..

Ben networklerin odeme limitini sunu bunu bilmem ilgilendigim bir konu degil su an icin.Eger odeme limiti dusurulmusse Creative Neytworkde,alt bayileride buna gore mecburen degisikligi bildirmis ve 75 dolar demislerdir.Yani Creative network'de ana networkde odeme limiti 150 dolar iken,alt bayi kafasina gore 75 dolar yazamaz heralde !!!!!

Simdi konu acan arkadasda 79 dolarim var western icin limit yetersiz diyormus,etc bunun sebebini hesabini sormak istiyor sizlerden arkadaslar.

Bu adam 75 dolar limitini gecmisken niye western ile odeme alamiyor Aciklayin bakim.

Hadi size Allah kolaylik versin.Forum uyeleride gorsun ugrastigimiz isleride bizi iyi anlasinlar ,sonra bunlardan birinin istedigine dogru yada haklisin hakssizsin dedigimizde,eger ona karsi kotu olmayacak bir karar vermissek,sonraki actigi konulara yada her firsatta forumun adeletinden duzeninden bahsediyor.

Bu konuda ne derdiniz varsa cozun Yerli network'cu arkadaslar,ne yonetim olarak bizi nede Ytpara.com forumunu katmayin kisisel sorunlarinizin icine birdaha.

UYARI: Bu konu yerli network firmalari calisanlari arasinda gecmisde,Skypde,Ortak olarak is yaparken simdi ayri dunyalarda is yapipda birbirlerinin aciklarini hatalarini kollayan ve bu hata ve aciklari kendi aralarindaki sorunlari yonetimin sorunuymus gibi lanse eden kisilerin iste birbirleri ile ne durumda olduklari ve sonra actigi konularda bizleri isin icine katmaya calistiklari icin acmis bulunuyorum.

Ne dertleri varsa halletsinler aralarinda burda.Ben artik boyle cocukca seylerle ilgilenip kendime yetiremedigim zamnimi birde burda size harcayamam kusurabakmayin.

Serkan abinin bu konular çok vaktini aldı.Serkan abinin ne kadar yoğun olduğunu biliyorum.Yerli network bu konuları çözmesi gerekir.Artık can sıkmaya başladı.

abi Allah sana sabır versin.iyi sabrediyon valla helal olsun :)

Serkan usta bence bunun çözümü, gereksiz camur atan biri olursa 1 ay süreyle uzaklaştırma, tekrarı halinde süresiz uzaklaştırma verilmeli.

Nasıl ticaret yapılcağını öğrenip iş kursunlar...

edit:Şimdiye kadar kimseyi rapor etmedim.Kimseyle bir sorunum yok.
edit2:Etc'nin ne olduğunu her kez görüyor artık.
Aşağıki linki incelerseniz resmi creative forumda ödeme detayları yazıyor.Yeterlimi... [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

When will Creative Nation pay me for (month)? - Questions & Answers - Creative Nation - Community

What are the payment thresholds?

We are happy to payout at the minimum Paypal / Our bank lets us do so at, so with that being said, here are those thresholds :
Paypal $1
Western Union $75
Bank Transfer $75
Google Wallet TBC

Valla beni ilgilendirmez ne sorunlari varsa.Ama artik benim adimi,Forumun adini yonetimin adini katmasinlar ortaya..iste resimlerle reportlari koydum.Bunu ETC yapti diyede koymadim bir cogu birbirini report ediyor onlarida koyarim sorun olmaz.

Ama artik bunca isin gucun icinde ben ugrasamam bu konularla ne sorunlari varsa cozssunler burda forumun gozu onunde bizde rahatlayalim onlarda rahatlasin.

ETC artık kedi köpek gibi saldırmayı bırak derdin nedir?

Herşey den önce ne "CANSU" imiş be, amma karıştırdı ortalığı :)

Şaka 1 yana gerçekten güzel bir örnek olmuş, Serkan'nın da dediği gibi fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor :)

Cemaat anlaşamadığınız durumlar olduğu ortada bunu zaten tekrar dile getirmek anlamsız ama gerçekten bu sorunlar aslında sizin aranızda... Ne frm ne yönetimi bağlıyor...

Varsa bir sıkıntınız elinizden geldiğince kendi aranızda gidermeye çalışın, yok olmuyorsa da kimse kimsenin ekmeğine mani olmaya, işine çamur atmaya kalkmasın...

Erdal'ın misyonu her ne kadar baltalayıcı gelse de reportları pek mantıksız değil, en azından ilgili kişiler bir cevap verirse daha sağlıklı olacaktır!

Allah kolaylık vere!

konu;network bayileri derdinizi burda çözün

ban yememek adına uzak kalalım...siz de gereksiz post kasmayın bence.

Uyelerimiz bukonuda,ben bu networkden memnunum,sundan memnunum diye yazmasinlar lutfen.

Herkes isinde zaten iyi orda sorun yok.Herkesin isine emegine musterisine saygimiz sonsuz.

Sadece bu network bayi arkadaslar kendileri yazip kendi sorunlarini kendileri cozsunler.

Bu forumda kimse ile bir sorunum yok ama bana takılanlar var konuma o kadar mesaj yazdıki konum sadece 100 cevapta kaldı ama Allah'a şükür herşeye rağmen yinede günde 1-2 başvuru alıyorum report edilen konuma gelince kafama göre iş yapmıyorum

When will Creative Nation pay me for (month)? - Questions & Answers - Creative Nation - Community

Elimden geldiğince tartışma çıkacak mesajlara yanıt vermiyorum (yanıt hakkı doğduğu halde) ama gerçekten bende insanım artık dayanamıyorum. kişi istediğini yazıyor ediyor sonra konusu silinip hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Sonrada yok ben kimseyi rakip görmüyorum herkes işini yapsın Allah'tan rakip görülmüyoruz rakip görülmezken bunlar yazılıp ediliyorsa birde Rakip görülsek neler yapılacak tahmin edemiyorum.

Açık yazarız, yazma derler. Report ederiz ortaya dökerler :) madem ortaya döküldü çözelim sorunlarımızı...

Ben sorularımı Forum üyesi olarak ve forum üyeleri adına soracağım, Çamur atma diye kimse müdail olmasın ve sadece ismi geçenler cevap versin. Herkes neyin ne olduğunu bilsin, hatamız varsa ki idda değil, merak bunlar.! Soruyorum cevap istiyorum. Cevabını verirler bende haklarında ki yanlış düşüncemi düzeltirim.!!

1- [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] şunun cevabını hala alamadım.

Neden zoomin.tv nin bir hububa bağlı iken, ana firmaya bağlıyım dedi ? 7/24 destekleri var bana diye yalan söyled ?
2- Creativeye geçtikten sonra neden, Hub firmasının adını söylemedi ? ve çok önemli bir konuya deyinmiş gibi üst düzey yetki aldık deyip %15 indirdik dedi ? ben ana irmaya bağlıyım, ana firma %20 bende %20 yapıyorum. Creative %10 kesintisi var ve TRK neden üst düzey yetki almış oluyorda %10-%5 kesinti yapamıyor ? Bu kelime bazılarınız için ticaret olabilir ama benim için müşteri çekme oyunudur. Herkesin soracağı souyu biz sorunca neden çamur atılıyor deniyor da cevap verilmiyor ? [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] Neden kendini ana firmaya bağlı olarak gözteriyorsun ? çok büyük yetkilerin varmış edası veriyorsun ? ve başvuru formunuz neden referans linkiniz ile değil ? başvurular size mail olarak düşüyor. Neden başvuruları referans linkiniz ile almıyorsunuz ?

2- [MENTION=781]gfbilker58[/MENTION] aslında sorular aynı, Neden kendinizi ana firmaya bağlıymış edasıyla gözteriyorsunuz ? göztermeniz sorun değilde, sizde biliyorsunuz ki sizin konumunuzda HUB ile bağınız olmadığında bir soruna müdale etme şansı sıfırdır. Hub firmanızı neden açıklamıyorsunuz ? dah agüven verici iş yapmak daha mantıklı değilmide sadece siz ve ana firma varmış gibi vaadler veriyorsunuz ? Bağlı bulunduğumuz network, Creative demek yerine önce hub sonra Creative deseniz daha güzel bir hizmet olmaz mı ?

3- [MENTION=4779]RenkNetwork[/MENTION] sizede sorum aynı, kişiliğinize karşı bir kinim düşmanlığım yok. Bunu çok merak ediyorum, Neden ana bayii bağlıyız diye ortaya çıkıyorsunuz ? Hub firmanızı ve kime ait olduğunu neden açıklamaıyorsunz ?

4- [MENTION=1316]Alex[/MENTION] hizmetine ve kişiliğine lafım yok.
Senin bir yorumun var TRK ninde tastiklediği, Panel gönderme yetkisi bizde, merkezimiz bu izni bize verdiğinde bizde size yolluyoruz dediniz. Bu işin neden bir sistem hatası olduğunu, LINKED durumuna geömesine rağmen otomatik gelmesi gereken maiin gelmediğini ve herkesin rahatlıla ulaşabileceği bir link ile bu işlemin yapıldığını, Müşterierlinizin uğraşmaması için veya yanlış işlem yapmasını engellemek için bizlere ulaşın diyoruz demiyorsunzuda. Yetki bizde, hadi git bakalım ana firmaya başvur geliyormu paneli gibi yorumlarla, ana firmadan uzak tutuyosunuz ? Bağlı olduğun bir hub firması iken neden ana bayii bağlı olduğun havası esdiyorsun ?

Sorularım genel olarak kişiliklerine ve hizmetlerine değildir. Neden bazı şeyleri saklama gereyi duyuyorlar. Biliyorsunuz ki bir sorun olduğunda elinizden brşey gelmeyecek. Müşterilerinize ozaman ne diyeceksini ? Yetkimiz mi yok ? yoksa ana firma olan Creativeyi mi kötülüyeceksiniz ?

Youngscreen in zoomin.tv yi yaptığı gibi ?

Genel olarak, bir güvensizlik var ve bu düşünceler bazen yanlışa sürükler. Kişilerin her dediklerinin yalan olduğunu düşündürür. İnsan oğlu, hata yapar, yanılır. Yanlış düşünen kişiye, yanlış düşündüren kişi, sorduğu sorulara çamur atma diye değilde cevap vererek olayı tatlılığa bağlamaz ise, gerçek bir vaad bile verseniz, YALAN dır denilir.

Benim istediğim şu, kise firmamı öne çıkardğımı düşünmesin.! kimse gerekirse başvuruda yapmasın.

Bir kanalınız çok kazandı, işte farkımz dediniz. Ama az kazananlara istisnade dediniz :)
Ben kendim payaşmadım şukadar kazanıyoruz bak diye, azıda çoğuda konu açın dedim herkes görsün. Network sadece çok kazandıracak bir platform olmadığını dedim. bu iki bilgi aynı olmasına rağmen farklı anlamlar taşıyor. Ben yalancı, sahtekar, çamur atan konumunda iken, sizler işini gücünü yapan ticaret adamları oluyorsunuz. Gerçekten bu çalışma prensibinizi kendinize yakıştırabiliyormusunuz ?

Benim sorunum kimseyle değil, Yorumlarımı, bilgilerimi, cevaplarımı, gereksiz yere taşıp taşlamasınlar, ve gerçek ne ise eksiksiz, benim bildiğimi herkes bilsin düşüncesiyle hizmet versinler.

Bunu yapmalarını istiyorum sadece.! Kimsenin firmasını yok eme derdinde olamam :) ama kişi en azından başvurduğunda sonradan pişman olmaz. Bilerek başvurur.

BGBM oranlarında, Taktikler konusunda, Tutarsa. İşte farkımız deniyor. Tutmadığında bir sorun yalandığında Ana firmalara, kendi tecrübesizliğimize veya hatamıza değilde, ana firmaya suç bulunuyor. Kimsenin böyle bir hizmet vermeye hakkı yok.!

umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bundan sonra iğneleyici laf vurmak yerine, Net düzgün cevaplar verilerek herşey tatlılığa bağlanacaktir.

Ayrıcada [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abiyede teşekkür ediyorum, hadi hodri meydan dediği için. umarım konu amacıın dışına çıkmaz.

Saygılarımla

1- akmaster_91 şunun cevabını hala alamadım.

Neden zoomin.tv nin bir hububa bağlı iken, ana firmaya bağlıyım dedi ? 7/24 destekleri var bana diye yalan söyled ?

Hub Nereye bağlı? doğrudan zoomin'e bağlı değil mi? illaki patronun yanına gidiyor olmamı gerekiyor. Birşey olduğunda gerek direkt mail gerekse hub sahibi ile görüşerek halledebiliyorum. ve evet bağlı olduğum kişi günün neredeyse her saati online ve en kısa sürede cevap alabiliyorum.

2- Creativeye geçtikten sonra neden, Hub firmasının adını söylemedi ?

herşeyi söylemek zorundamıyım ne soruldu da söylemedim?

ve çok önemli bir konuya deyinmiş gibi üst düzey yetki aldık deyip %15 indirdik dedi ? ben ana irmaya bağlıyım, ana firma %20 bende %20 yapıyorum. Creative %10 kesintisi var ve TRK neden üst düzey yetki almış oluyorda %10-%5 kesinti yapamıyor ?

yapamıyor değilde neden yapmıyoruz aklınıza gelmiyor. illaki en az kesinti ilemi çalışmak zorundayız.

Bu kelime bazılarınız için ticaret olabilir ama benim için müşteri çekme oyunudur.

Müşteri çekme oyununun ne olduğunu görmek istiyorsan. Kendi başka kişilerin konularındaki kendi mesajlarına bakabilirsin.

Herkesin soracağı souyu biz sorunca neden çamur atılıyor deniyor da cevap verilmiyor ?

size konumda yeterince cevap verdim her sorduğunuz soruyada cevap vermeye zorunluluğum yok. Partnerlerimin sorduğu bütün soruları yanıtladım yanıtlamaya devam ediyorum.

@akmaster_91 Neden kendini ana firmaya bağlı olarak gözteriyorsun ?

biraz argo tabir oalcak ama biz yırtık dondanmı çıktık kardeşim Creative ile çalışmıyor muyuz? oraya bağlı olmuş olmuyor muyuz?

ve başvuru formunuz neden referans linkiniz ile değil ? başvurular size mail olarak düşüyor. Neden başvuruları referans linkiniz ile almıyorsunuz ?

Nasıl başvuru alacağımızıda açıklayalım bugüne kadar 100 başvuru aldısysam yüzde 30 unda ya kapak resmi yoktu ya özel url alınmamıştı. yada bilgilerde eksiklik vardı. Onları düzelttirip tekrar başvuru yapmalarını istedim. bir başka neden ise gelen kanalların herhangi bir uyarı alıp almadıklarını kontrol etmek için di başka bir neden ise eğer kazanç resmini gönderen kullanıcıalr olursa Creative ile partner olmadan önceki kazançları ile olduktan sonraki kazançlarını karşılaştırmak için. daha bir çok sebep var ben size açıklamak zorunda değilim.

Hub Nereye bağlı? doğrudan zoomin'e bağlı değil mi? illaki patronun yanına gidiyor olmamı gerekiyor. Birşey olduğunda gerek direkt mail gerekse hub sahibi ile görüşerek halledebiliyorum. ve evet bağlı olduğum kişi günün neredeyse her saati online ve en kısa sürede cevap alabiliyorum.

yapamıyor değilde neden yapmıyoruz aklınıza gelmiyor. illaki en az kesinti ilemi çalışmak zorundayız.

Müşteri çekme oyununun ne olduğunu görmek istiyorsan. Kendi başka kişilerin konularındaki kendi mesajlarına bakacaksın.

size konumda yeterince cevap verdim her sorduğunuz soruyada cevap vermeye zorunluluğum yok. Partnerlerimin sorduğu bütün soruları yanıtladım yanıtlamaya devam ediyorum.

biraz argo tabir oalcak ama biz yırtık dondanmı çıktık kardeşim Creative ile çalışmıyor muyuz? oraya bağlı olmuş olmuyor muyuz?

Nasıl başvuru alacağımızıda açıklayalım bugüne kadar 100 başvuru aldısysam yüzde 30 unda ya kapak resmi yoktu ya özel url alınmamıştı. yada bilgilerde eksiklik vardı. Onları düzelttirip tekrar başvuru yapmalarını istedim. bir başka neden ise gelen kanalların herhangi bir uyarı alıp almadıklarını kontrol etmek için di başka bir neden ise eğer kazanç resmini gönderen kullanıcıalr olursa Creative ile partner olmadan önceki kazançları ile olduktan sonraki kazançlarını karşılaştırmak için. daha bir çok sebep var ben size açıklamak zorunda değilim.

Şuan burda sorulan cevaplara vermediğiniz gibi.

ilk cümlenizi anlamadım ama illaki en düşükmü olmak lazım dedğiniz yere cevap veriyim. Hayır size en düşük hizmetle çıkın demiyorum yada niye çıkmıyorsunuz demiyorum. Neden herkesin yapabileceği şeyi tek siz yapmışsınız gibi anlatıyorsunuz diyorum. Recruitter olarak hiç bir şart koşul getirilmeksizin ve sorumluluk verilmeksizin alınabilen birşey, %5 komisyon ilede Firmalara göre düşük kesinti uygulayabilirsiniz anacak bunu tek siz yapmış gibi çok zor bir işi başarmış gibi anlatmak yerine, yani birinin sizi Parmağıyla göztermesini istemek yerine adınızın söylemesi daha hoş olmaz mı ?

Müşteri çekme oyununun ne olduğunu görmek istiyorsan. Kendi başka kişilerin konularındaki kendi mesajlarına bakacaksın.
Verdiğim cevaplar ya bilgidir. Ya açıklama " Hesap Vermedir " Yada yanlışın düzeltilmesi adına bir hizmettir. Siz siyaset meydanıyla karıştırdınzı burayı, Soruma cevap alamadım ben ve forum üyeleri.

Bana hiç bir cevap vermediniz. Daha çok bir kaç kişi çıktı ve alakasız mesajlar yazıp konunun amacını saptırdı ve doğal olarak konu amacından çıkıyor kapaten çenenisi edalarıyla kapatıldı. Sorularıma cevap alsaydım neden aynı soruyu burda sorma gerey duyuyum ? ve hala alamadım :)

Yırtık dondan çıkmadınız tabi ki ama beni anlamıyorsunuz. Ben diyorum ki, recruitter köt hizmet veren bir kurumdur.! Demiyorum http://www.ytpara.com/etc-network/2...rk-firmasi-secerken-neye-dikkat-edilmeli.html Bu konumda bunu anlattığımı düşünüyorum. Ben diyorum ki sizlerin bir yetkisi yok, Hub firmanızı açıklar iseniz, size başvuracak kişi yarın bir sorun olduğunda başınızı ağrıtmaz, elinizden geleni yapacaksındır belki ama Hubunda yetkisi bir yerde bitiyor. Benim Gibi Ben zoomin.tv olması gereken en yakın uzaklıkta ve olması gereken bütün iletşim yolları var iken kimseye 24 saat yada bir kaç gün de sorunları çözüyoruz gibi bir vaad vermiyorum, veremiyorum. Ama siz bunu çok rahat bir şekilde söylüyorsunuz. Üst düzey yetki ne demek biliyormusunuz ? Ben bilmesem anlamını direk sırf bu sözünüz için size başvururum. Peki bir sorunum olduğunda siz ne derece müdale edebilirsiniz ? Hub Türk biridir, yada ingilizceniz çok iyidir. iletişiminiz ne derecedir. siz genel açıklama yapmıyorsunuz ki. Sizde bilemezsiniz bunu, yarın ana firma ile bağı kopar. ne cevap vereceksiniz ?
Örnek: Youngscreen bana dedi ki aa firmaya bağlıyım, ki çok uut verici vaadler. Ben Partnerli bilmez iken, bu duruma düştüm. Kendi networkümü kurdum ve dedim ki kardeş benim kanalımı çıkar. Yok hastane yok işler yok ameliyat sorunları nedeniyle ( Gerçektir yalandır idda etmiyorum ) işlemleri uzattı. Sonra sende onlaar bağlısın kendin yap edalarına büründü. Ben zaten 3. bir kişi olduğunu recruitter olduğunu öğrenmiştim. Bunu kendisinin söylemesi için bir kaç laf vurdum ama Hub firma benim kardeşimin diyecek kadar düştü. Şimdi ben bunları gördüm ve sizler bir recruitter olarak benim en doğal hakkım değilmidir. Bunları size sormak ve açıklamanızı istemek ?

Recruitter olarak, gelen başvurunun direk Hub lara düşmesi nedeniyle, müdale edememe durumlarından dolayı böyle bir uygulama yapmak HAKKINZIDIR.! Kanalların uyarı alıp almadıklarını kontrol edemeziniz. Biz hub iken Zoomin.tv MNC iken bunu bize söyleyen YT dir. Biz onay veririz, YT red eder, ihtarlı yada Content ID uyarısı var veya Para kazanma kapalı diye. Bu durumda ki en mantıklı cevabınız, başvuru öncesi incelemedir. Haklısınız ama bunu neden açık açık söylemiyorsunuz ? O başvuruyu yapanlar sanıyor ki panelinize düştü. Bu düşünceyi neden silmek yerine rutin başvuru formu gibi ortaya çıkıyorsunuz ? biliyorsunuz ki 3 ayrı kutu var işaretlenmesi gereken. Sözleşme, Kesinti Oranı ve Teyid maksatlı izlenim, telif haklar vs. yüklenmeyeceğini onaylıyorsunuz. kanalınızın network şartlarına uygunluğunu kabul ediyorsunuz. Siz bu kişiler adına sözlşmeyi onaylıyorsunuz. Neden bu sözleşmeyi açık etmiyorsunuz ? Önemli değil zaten açık etsenizde okunmayacak ama söylemek istediğim şu, yaptığınız durum yanlış ve bu yanlışı açık etmiyorsunuz.

NOT: Partner çok kazandırabilir. Kazandırmayada bilir. Sizin anlatımlarınız ile %100 kazanç yükselecektir düşüncelerine giriliyor. Günlük görüntüleme diye verdiğiniz rakamları net açıklamıyorsunuz. Görüntüleme değil kazandırandır.

Ticaret- Bir kaç arkadaşınızı toplayıp, karşı firmanın yorumlarını, sorularını gereksiz cevaplarla taşlatmak yerine. Hakkınızda ki iddaları yanıtlamak.! Karşı firmadan daha iyi olmaktır. Siz şimdi bu duruma Rekabet diyorsunuz ama bud urum rekabet değildir.

Siz bana açıklamak zorunda değilsiniz. Teşekkür ederim ederim cevaplar için. Kimse demesin ki, ETC firma yıkmaya çalışıyor. Siz partnerlerinize değil, ilk partner olacak kişiye cevap vermelisiniz. Ben bir forum üyesi olarak soru soruyorum ve cevap vermek zorundasınız.! Ben nasıl her idda ya, yalana, ve sorulara cevap veriyorsam.

Sygılarımla

Şuan burda sorulan cevaplara vermediğiniz gibi.

ilk cümlenizi anlamadım ama illaki en düşükmü olmak lazım dedğiniz yere cevap veriyim. Hayır size en düşük hizmetle çıkın demiyorum yada niye çıkmıyorsunuz demiyorum. Neden herkesin yapabileceği şeyi tek siz yapmışsınız gibi anlatıyorsunuz diyorum. Recruitter olarak hiç bir şart koşul getirilmeksizin ve sorumluluk verilmeksizin alınabilen birşey, %5 komisyon ilede Firmalara göre düşük kesinti uygulayabilirsiniz anacak bunu tek siz yapmış gibi çok zor bir işi başarmış gibi anlatmak yerine, yani birinin sizi Parmağıyla göztermesini istemek yerine adınızın söylemesi daha hoş olmaz mı ?

Verdiğim cevaplar ya bilgidir. Ya açıklama " Hesap Vermedir " Yada yanlışın düzeltilmesi adına bir hizmettir. Siz siyaset meydanıyla karıştırdınzı burayı, Soruma cevap alamadım ben ve forum üyeleri.

Bana hiç bir cevap vermediniz. Daha çok bir kaç kişi çıktı ve alakasız mesajlar yazıp konunun amacını saptırdı ve doğal olarak konu amacından çıkıyor kapaten çenenisi edalarıyla kapatıldı. Sorularıma cevap alsaydım neden aynı soruyu burda sorma gerey duyuyum ? ve hala alamadım :)

Yırtık dondan çıkmadınız tabi ki ama beni anlamıyorsunuz. Ben diyorum ki, recruitter köt hizmet veren bir kurumdur.! Demiyorum http://www.ytpara.com/etc-network/2...rk-firmasi-secerken-neye-dikkat-edilmeli.html Bu konumda bunu anlattığımı düşünüyorum. Ben diyorum ki sizlerin bir yetkisi yok, Hub firmanızı açıklar iseniz, size başvuracak kişi yarın bir sorun olduğunda başınızı ağrıtmaz, elinizden geleni yapacaksındır belki ama Hubunda yetkisi bir yerde bitiyor. Benim Gibi Ben zoomin.tv olması gereken en yakın uzaklıkta ve olması gereken bütün iletşim yolları var iken kimseye 24 saat yada bir kaç gün de sorunları çözüyoruz gibi bir vaad vermiyorum, veremiyorum. Ama siz bunu çok rahat bir şekilde söylüyorsunuz. Üst düzey yetki ne demek biliyormusunuz ? Ben bilmesem anlamını direk sırf bu sözünüz için size başvururum. Peki bir sorunum olduğunda siz ne derece müdale edebilirsiniz ? Hub Türk biridir, yada ingilizceniz çok iyidir. iletişiminiz ne derecedir. siz genel açıklama yapmıyorsunuz ki. Sizde bilemezsiniz bunu, yarın ana firma ile bağı kopar. ne cevap vereceksiniz ?
Örnek: Youngscreen bana dedi ki aa firmaya bağlıyım, ki çok uut verici vaadler. Ben Partnerli bilmez iken, bu duruma düştüm. Kendi networkümü kurdum ve dedim ki kardeş benim kanalımı çıkar. Yok hastane yok işler yok ameliyat sorunları nedeniyle ( Gerçektir yalandır idda etmiyorum ) işlemleri uzattı. Sonra sende onlaar bağlısın kendin yap edalarına büründü. Ben zaten 3. bir kişi olduğunu recruitter olduğunu öğrenmiştim. Bunu kendisinin söylemesi için bir kaç laf vurdum ama Hub firma benim kardeşimin diyecek kadar düştü. Şimdi ben bunları gördüm ve sizler bir recruitter olarak benim en doğal hakkım değilmidir. Bunları size sormak ve açıklamanızı istemek ?

Recruitter olarak, gelen başvurunun direk Hub lara düşmesi nedeniyle, müdale edememe durumlarından dolayı böyle bir uygulama yapmak HAKKINZIDIR.! Kanalların uyarı alıp almadıklarını kontrol edemeziniz. Biz hub iken Zoomin.tv MNC iken bunu bize söyleyen YT dir. Biz onay veririz, YT red eder, ihtarlı yada Content ID uyarısı var veya Para kazanma kapalı diye. Bu durumda ki en mantıklı cevabınız, başvuru öncesi incelemedir. Haklısınız ama bunu neden açık açık söylemiyorsunuz ? O başvuruyu yapanlar sanıyor ki panelinize düştü. Bu düşünceyi neden silmek yerine rutin başvuru formu gibi ortaya çıkıyorsunuz ? biliyorsunuz ki 3 ayrı kutu var işaretlenmesi gereken. Sözleşme, Kesinti Oranı ve Teyid maksatlı izlenim, telif haklar vs. yüklenmeyeceğini onaylıyorsunuz. kanalınızın network şartlarına uygunluğunu kabul ediyorsunuz. Siz bu kişiler adına sözlşmeyi onaylıyorsunuz. Neden bu sözleşmeyi açık etmiyorsunuz ? Önemli değil zaten açık etsenizde okunmayacak ama söylemek istediğim şu, yaptığınız durum yanlış ve bu yanlışı açık etmiyorsunuz.

NOT: Partner çok kazandırabilir. Kazandırmaya da bilir. Sizin anlatımlarınız ile %100 kazanç yükselecektir düşüncelerine giriliyor. Günlük görüntüleme diye verdiğiniz rakamları net açıklamıyorsunuz. Görüntüleme değil kazandırandır.

Ticaret- Bir kaç arkadaşınızı toplayıp, karşı firmanın yorumlarını, sorularını gereksiz cevaplarla taşlatmak yerine. Hakkınızda ki iddaları yanıtlamak.! Karşı firmadan daha iyi olmaktır. Siz şimdi bu duruma Rekabet diyorsunuz ama bud urum rekabet değildir.

Siz bana açıklamak zorunda değilsiniz. Teşekkür ederim ederim cevaplar için. Kimse demesin ki, ETC firma yıkmaya çalışıyor. Siz partnerlerinize değil, ilk partner olacak kişiye cevap vermelisiniz. Ben bir forum üyesi olarak soru soruyorum ve cevap vermek zorundasınız.! Ben nasıl her idda ya, yalana, ve sorulara cevap veriyorsam.

Sygılarımla

Sorulan sorulara yeterince cevap veriliyor. Verilmeye de devam edecek ama siz en ufak konuda bile muhalefet olunca. İnsanda bir yere kadar dayanıyor. Bunu normal bir üye yapsa normal karşılanır ama bunu yapan başka bir network sahibi olunca bu durum hem soruya muhattap kalan kişi hemde konuyu okuyanlar tarafından iyi niyetle sorulmuş bir soru olarak algılanmaz ki. Siz bana bunları amacınız konu baltalamak hizmet azaltmak olmasa özel mesajdan da sorabilirsiniz. Bende konumu ona göre düzenlerdim. Yani en küçük bir panel gönderme olayında bile çok sert çıkmışsınız /ben o konunun adresini bulamadım tam olarak ne yazdığımı hatırlamıyorum). Biz bütün adreslerin ifşa olmasını istemiyoruz çünkü yanlış işlem yapılıyor. sonra tekrar biz düzeltmek için uğraşıyoruz. ama neden uğraşmamak varken uğraşalım ki? İnş... yakında olacak gelişmeleri öğrenince artık bu tür sorularla hiç karşılaşmayacağız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor.

Ben elimden geldiğince iyi hizmet vermeye çalışıyorum ve destek olmaya çalışıyorum neredeyse günün 18 Saati skype açık, açık olmadığı zamanlarda da mail veya özel mesaj ile ulaşılabiliriz.

Yani demek istediğim eğer bir ortamda rekabet içindeyseniz. /Her ne kadar değilim deseniz de) rakiplerinizin konusuna /Dükkanına) yapacağınız yorumları iyi düşünmelisiniz veya yazmamalısınız (bende başka arkadaşların konularında yanlışlıklar veya eksiklikler gördüm ama bunu konusuna yazmadım skypedan yazdım.) onlarda düzelttiler.

75 Dolar olayında ise bana gelen bir şikayet olmadı. olsaydı gerekli yerle iletişim kurup çözüm yolu bulmaya çalışırdım (benim partnerim ise) Ayrıca bu tür konuda nasıl olur da yanlış bilgi vereceğimizi düşünürsünüz.

Kazanç konusuna da gelecek olursak ben kimseye partner olursanız kazançlarınız tavan yapacak kazançlarınız 10 katı 100 katı artacak vs. demedim dememde. kazançların neye göre bağlı olduğu bellidir. /Ama elbette vitrine birşeyler de koymalısınız) girin bütün network sitelerine hepsinde en yüksek cpm gibi ibareler vardır.

Ben ilk önce partner olacak kişilerin yararını düşünüyorum ama partner yapmak içinde elimden geleni yaparım bunu yalan söyleyerek dğeil ama mesela adsenseden partnere geçecek kişiye kesinlikle çok kazanırsınız demem ama şunları söylerim. Partner olduğunuzda videoalrınız yüklenirken para kazanmaya açabilirsiniz. Ayrıca videolarınız izlenirken sağdaki videoalr sizin kanalınızdan çıkacağı için izlenimleriniz artar buda kazançlarınıza doğrudan etki eder. açıkçası beni skype'dan ekleyip oyun kanalım var sizin networktte çok kazanırmışım. Diye soranlara isterseniz ilk önce genelde oyun kanalları kabul eden networklere başvuru yapın. olmassa bize başvurursunuz demişliğim var. Çünkü ben o kişiyi kandırıp bizimle partner yaptığımda 5-10 gün sonra az kazandığında bana gelip soru sorduğunda cevabını veremeyeceğimi ha. İllaki bir cevap bulup işi kulpuna uydurabilirim de. Ama bunun bana yakışmayacağını bilirim.

Herhangi bir network'te ödeme sorunu olacağını sanmıyorum ama yapılan bir hata yüzünden ödeme sonraki aya sarkabilir (benim yaptığım gibi) önemli olan koşullar sitemizde yazıyor eksiklikler bulunmakta elbetteki onları da en kısa sürede düzenleyeceğiz. Ama %15 kesiyoruz deyipte kişiler %30 vs sürpriziyle karşılaşmadılar karşılaşmayacaklar da.

Yani ortada kandırmak gibi bir şey yok ama her hizmet veren yerde olduğu gibi en çok kazanan kanalları sergilemek. ikna edici cümleler kullanmak yanlış değil bence yanlış olan. Siz adsensede günlük 5tl kazanıyorsunuz bize geçince. aynı çalışmayla 10 tl kazanırsınız demek ben bunu demiyorum bu tür durumlarda kesin fideler kullanmam deseydim skypedan veya başka bir ortamdan şikayet alırdım.

Şundan emin olun ki eğer sizinle bu kadar ters düşmeseydik ben karşılaştığım herhangi bir sorun da bile çözüm için size mesaj atabilirdim sizin bilgilerinizden de faydalanmak isterdim. yani. Benim amacım bu işten ev geçindirecek kadar para kazanmak değil zaten partnerlerim ile sürekli konuşuyorum arkadaş gibi yazışıyoruz birbirimize taktik veriyoruz. Ben onlara soruyorum onlar bana soruyor. a networkunda şu kadar partner var b networkunda şu kadar partner var beni ilgilendirmez. Ben işime bakarım gelen kişilerin sorularını yanıtlarım isterlerse başvuru yaparlar istemezlerse yapmazlar

Bu konuda çok uzar gider ve sonuç elde edilemez o yüzden konuya yazacağım son mesajdır.

Saygılarımla

Sorulan sorulara yeterince cevap veriliyor. Verilmeye de devam edecek ama siz en ufak konuda bile muhalefet olunca. İnsanda bir yere kadar dayanıyor. Bunu normal bir üye yapsa normal karşılanır ama bunu yapan başka bir network sahibi olunca bu durum hem soruya muhattap kalan kişi hemde konuyu okuyanlar tarafından iyi niyetle sorulmuş bir soru olarak algılanmaz ki. Siz bana bunları amacınız konu baltalamak hizmet azaltmak olmasa özel mesajdan da sorabilirsiniz. Bende konumu ona göre düzenlerdim. Yani en küçük bir panel gönderme olayında bile çok sert çıkmışsınız /ben o konunun adresini bulamadım tam olarak ne yazdığımı hatırlamıyorum). Biz bütün adreslerin ifşa olmasını istemiyoruz çünkü yanlış işlem yapılıyor. sonra tekrar biz düzeltmek için uğraşıyoruz. ama neden uğraşmamak varken uğraşalım ki? İnş... yakında olacak gelişmeleri öğrenince artık bu tür sorularla hiç karşılaşmayacağız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor.

Ben elimden geldiğince iyi hizmet vermeye çalışıyorum ve destek olmaya çalışıyorum neredeyse günün 18 Saati skype açık, açık olmadığı zamanlarda da mail veya özel mesaj ile ulaşılabiliriz.

Yani demek istediğim eğer bir ortamda rekabet içindeyseniz. /Her ne kadar değilim deseniz de) rakiplerinizin konusuna /Dükkanına) yapacağınız yorumları iyi düşünmelisiniz veya yazmamalısınız (bende başka arkadaşların konularında yanlışlıklar veya eksiklikler gördüm ama bunu konusuna yazmadım skypedan yazdım.) onlarda düzelttiler.

75 Dolar olayında ise bana gelen bir şikayet olmadı. olsaydı gerekli yerle iletişim kurup çözüm yolu bulmaya çalışırdım (benim partnerim ise) Ayrıca bu tür konuda nasıl olur da yanlış bilgi vereceğimizi düşünürsünüz.

Kazanç konusuna da gelecek olursak ben kimseye partner olursanız kazançlarınız tavan yapacak kazançlarınız 10 katı 100 katı artacak vs. demedim dememde. kazançların neye göre bağlı olduğu bellidir. /Ama elbette vitrine birşeyler de koymalısınız) girin bütün network sitelerine hepsinde en yüksek cpm gibi ibareler vardır.

Ben ilk önce partner olacak kişilerin yararını düşünüyorum ama partner yapmak içinde elimden geleni yaparım bunu yalan söyleyerek dğeil ama mesela adsenseden partnere geçecek kişiye kesinlikle çok kazanırsınız demem ama şunları söylerim. Partner olduğunuzda videoalrınız yüklenirken para kazanmaya açabilirsiniz. Ayrıca videolarınız izlenirken sağdaki videoalr sizin kanalınızdan çıkacağı için izlenimleriniz artar buda kazançlarınıza doğrudan etki eder. açıkçası beni skype'dan ekleyip oyun kanalım var sizin networktte çok kazanırmışım. Diye soranlara isterseniz ilk önce genelde oyun kanalları kabul eden networklere başvuru yapın. olmassa bize başvurursunuz demişliğim var. Çünkü ben o kişiyi kandırıp bizimle partner yaptığımda 5-10 gün sonra az kazandığında bana gelip soru sorduğunda cevabını veremeyeceğimi ha. İllaki bir cevap bulup işi kulpuna uydurabilirim de. Ama bunun bana yakışmayacağını bilirim.

Herhangi bir network'te ödeme sorunu olacağını sanmıyorum ama yapılan bir hata yüzünden ödeme sonraki aya sarkabilir (benim yaptığım gibi) önemli olan koşullar sitemizde yazıyor eksiklikler bulunmakta elbetteki onları da en kısa sürede düzenleyeceğiz. Ama %15 kesiyoruz deyipte kişiler %30 vs sürpriziyle karşılaşmadılar karşılaşmayacaklar da.

Yani ortada kandırmak gibi bir şey yok ama her hizmet veren yerde olduğu gibi en çok kazanan kanalları sergilemek. ikna edici cümleler kullanmak yanlış değil bence yanlış olan. Siz adsensede günlük 5tl kazanıyorsunuz bize geçince. aynı çalışmayla 10 tl kazanırsınız demek ben bunu demiyorum bu tür durumlarda kesin fideler kullanmam deseydim skypedan veya başka bir ortamdan şikayet alırdım.

Şundan emin olun ki eğer sizinle bu kadar ters düşmeseydik ben karşılaştığım herhangi bir sorun da bile çözüm için size mesaj atabilirdim sizin bilgilerinizden de faydalanmak isterdim. yani. Benim amacım bu işten ev geçindirecek kadar para kazanmak değil zaten partnerlerim ile sürekli konuşuyorum arkadaş gibi yazışıyoruz birbirimize taktik veriyoruz. Ben onlara soruyorum onlar bana soruyor. a networkunda şu kadar partner var b networkunda şu kadar partner var beni ilgilendirmez. Ben işime bakarım gelen kişilerin sorularını yanıtlarım isterlerse başvuru yaparlar istemezlerse yapmazlar

Bu konuda çok uzar gider ve sonuç elde edilemez o yüzden konuya yazacağım son mesajdır.

Saygılarımla
Söylenecek başka söz yok son nokta...

Saygılarımla

çok güzel anlatmışsın eğer bu anlattıkların bundan sonra uygulanır ise, Sorularına kapım herzaman açık, diğer arkadaşlar bilir. Sorup da bilgi almadıkları veya terslendikleri bir durum olmamıştır.

Ama, sen zoomin.tv iken, sana özel mesaj ile soruldu. şuan elbette kanıt yok. çün ki ozamanlar benle uğraşmalar, yorumlarımın taşlanması yoktu. Bukadar dolu değildim. Dediğim gibi özel mesaj yazışmaları yok ama sen de bende bunu biliyoruz.

Sana denildi ki;
Ana firmaya bağlımısın ? Evet dedin. Değildin.
Peki bir sorun olduğuna bana ne gibi bir destek sunacaksın ? hızlı geri dönüş olacakmı ? denildi. Sen, evet zoomin.tv bize 7/24 destek veriyor. Böyle bir imkanımız var dedin.

Bu durum bizim skypede değerlendirildi ve ben, aman ya boş verin yalancının mumu yassıya kadar yanar dedik işimize baktık. Ama sen yeniden üst düzey yetki, uzun uğraşlar sonucu %15 ana firmamız creative gibi söylentilerle çıkınca. Bu sürecinde dolgunluğu ile, " Belki Network sahibiyim diye yadırganıyor " ama şimdi diyorum ki network sahibi olarak bakmayın olaya. Ben dedim ki... taşlamadın konunu. üst düzey yetkinizi açarmısınız dedim, ne derece yetkileriniz var ? onay verme gibi mi ? ana firmay abağlımısınız ? dedim..

Sen bana dedin ki sorunuzu sormadan önce yorumları okusaydın. Benim hemen altımda soran admine ise, yorumlarda ve konularda cevabı olan soruyu tekrar yanıtlama gereyi duydunuz.

Ben yeniden yazdım, bunu demek yerine soruma cevap verseydiniz diye.

Bunun üzerine ismini açıklamak istemiyorum ama sonuç olarak herkes kendini biliyor. Biri çıktı, ETC aynısını R10 da da yaptı amacı iftira atıp karalamak gibi bir cümle kurdu. R10 da konum yoktu ozaman. Ordaki üyeler yt dekiler hariç kimse ETC yi network olarak bilmiyor. Aynı soruyu sormuştum. Orda neden cevap vermediniz ? bu burda bu cevabı yazan kişi aynı işlemi ordada yaptı.

Burda bırakında biraz patlayım. Forum üyesi olarak soru soruyorum en doğal hakkım ile ama biri geliyor iftira atıyor konu baltalıyor diyor. Hatırlarsanız bu olayın sonunda bir üye yazdı, Erdal abimi bırakın bir kenara aynı soruyu ben soruyorum cevap verin dedi.

Sen değil, arkadaşların veya beni çekemeyenler, konuya girdi sen şusun sen busun vs. laf atışmaları başladı. bende dedim ki ya sen değilmisin, yalan söyleyen şunu şunu yapan. Ben mi iftiracı oldum şimdi ? doğal olarak sana güvenmiyorum ve soru soruyorum cevap vermek zorundasın dediğimde. Konu tamamen basit bir soru sormaktan çıktı.! ETC firma karalıyora döndü. Doğal olarak konu amacının dışına gelince, ilk değilde son yorumlar okununca HAKSIZ olan ben olacağım için... Allaha Havale ettim.

Yine basit bir soru soruyorum ama net cevap gelmiyor. Müşteri çekmek için vitrine illaki birşey koyarsınız. Örnek: Ben Vitrine, 4. Nesil i7 işlemcili son derece özellikli bir laptop koyup, 3000 TL yazıp, müşteri içeri girdiğinde i5 vermek sizde Ticaret ise... Ben bu forumdan.... 7 sinden 70 yaş arasına kadar huzursuzluk verdiğim için ÖZÜR DİLİYORUM

Müşteri çekmek için... Ben ne yapıyorum, Tablet veriyorum diyorum. Ne yapıyorum ? %10 vereceğim diyorum. Deyip de yapmadığım birşey yok. Ama şunu demiyorum...

Hiç bir yetkim yok. üst düzey yetki almayı uzun uğraşlar sonucu başardık.
Benim üstümde bir aracı var. Ama ana firmaya bağlı gibi konuşuyorum
Tek panel değil, ama kabul edin ki yanıltıcı bilgi idi.

Serkan abi o anda sinirlimiydi, yoksa yanlışmı anladı, hiç fikrim yok hangi duygu ve amaçla o yorumları yaptı ama ben Renknetworkün açtığı konuya teşekkür ettim :)

Dedim ki Sayenizde kendilerini gaf dağında gören recruitterlerin yetkisi olmadığını anladık dedim. Serkan abi ve bir üye :) Renk networke laf attığımı düşünmüş. Serkan abi direk patladı, biri ergen mergen demiş yani :) Kendini benim yerime koy, senin benle derdin var yada yok. En ufak bir durumda kendinizle uğraşıldığınızı düşünürsünüz.

Genel olarak ben sizden sorularıma karşı şu cevabı aldım.

Vitrine birşeyler koyacaksınız.!

TRK Anlayışlı ve erinmeden uzun yorumların ve cevapların için Teşekkür Ederim.

3- [mention=4779]renknetwork[/mention] sizede sorum aynı, kişiliğinize karşı bir kinim düşmanlığım yok. Bunu çok merak ediyorum, neden ana bayii bağlıyız diye ortaya çıkıyorsunuz ? Hub firmanızı ve kime ait olduğunu neden açıklamaıyorsunz ?

Hub firması sizi ilgilendirmez açıklamak zorunda değilim cansuyıldıza'da bağlı değilim merak edenler varsa gelip sorsunlar onlara açıklarım ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri