Yerli Network Bayileri - Konu Düzenleme - Yeni Kural - 13 Nisan 2016

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba,

Yakın zamanda yaşamış olduğumuz Network'ten kaynaklı dolandırıcılık olayında farkında olmadan forum kullanıcılarımız yapılmış olan dolandırıcılığa istemeden de olsa ön ayak olmuş oldu. Yeni networkler oluşturmak, alt networkler açarak forumdaki kullanıcılara para kazandırmak güzel bir amaç; ancak bu konuda bazı yaptırımlar getirmemiz gerekiyor. Konular için bazı düzenlemelerde bulunduk. Kullanıcılarımızdan istediğimiz zorunlu tuttuğumuz ve doğruluğunu denetlediğimiz verileri göz önünde bulundurarak partner seçimini yapmanız.

13 Nisan 2016 tarihinden itibaren 3 gün içerisinde 16 Nisan 2016 tarihine kadar konularınızın aşağıdaki kurallar çerçevesinde güncellenmesi gerekmektedir. Bu kurala uymayan tüm konular kilitlenecektir. Bilgilerinize sunarız.

Tüm Yerli Network Konuları'nda aşağıdaki bilgilerin yer alması zorunlu tutulmuştur:

1- (Ana network değilse) Bağlı olduğu ana network'ün "İsmi, Web sitesi, İletişim Mail Adresi"

2- Açmış olduğunuz networkün "sizin aracılığınız ile" yapılmış olan toplam ödeme sayısı (ay sayısı, kapanan kanal ödeme durumu, sorun yaşanan ödeme sayısı). Örnek Cümle: Networkümüz kurulduğundan beri 3 aydır yaklaşık 1000 adet ödemeyi sorunsuz gerçekleştirmiştir. Bu ödemlerin 120 adet'i kapanan kanal ödemesidir. Sorun yaşanan ödeme sayısı: 3'tür.

3- Yerli network sahibinin ya da iletişime geçebilecek network yetkilisinin "İsmi, Mail Adresi, Telefon Numarası"

Düzenleme: 3. bölümde bulunan isim, mail adresi ve telefon numarası bilgilerini açık olarak paylaşmak istemeyen yerli network sahipleri bu bilgilere ek olarak TC kimlik numarası ve adres bilgisini de ekleyerek Incubus ya da mNote'a özel mesaj yoluyla iletmesi ve bu bilgilerin iletildiğini konularında belirtmesi de yeterlidir.

Lütfen en kısa zamanda bu bilgiler ile konularınızı güncelleyiniz. Ödeme alınmamış, yeni networklerin de 2. madde dolayısıyla bunu belirtmesi zorunludur.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam eline sağlık duyarlılığınız için

ana network dedginiz hub mu yoksa cms bilgisi mi?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesajımı dikkate alıp , böyle bir düzenlemeye gittiğiniz için teşekkür ediyorum hocam

Edit : Ancak bazı maddelerdeki bazı bilgileri konuda olmasa bile sizlerde bulunması daha doğru olabilir , bu konuda skype'tan görüşebilir miyiz [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam

Son düzenleme:
Gerekli düzenlemeler yapılmıştır.Doğru bir karar olmuş sağolun.

Teşekkürler yorumlar için. Skype'den yazılanlara gece bakabileceğim, ona göre belki bir iki düzenleme yapabiliriz; ancak genel olarak çok büyük bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

ana network dedginiz hub mu yoksa cms bilgisi mi?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En üstteki network, CMS sahibi olan kimse onu ana network kabul ettik.

Teşekkürler yorumlar için. Skype'den yazılanlara gece bakabileceğim, ona göre belki bir iki düzenleme yapabiliriz; ancak genel olarak çok büyük bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

En üstteki network, CMS sahibi olan kimse onu ana network kabul ettik.

Acaba İsim, Soyisim, Telefon hatta adres ve TC Kimlik no gibi bilgileri de içeren kimlik bilgilerimiz sadece adminlerde bulunsa nasıl olur? Malum internet ortamı burası.

Bence düzenleme harika bu arada genel hatlarıyla.

Güzel kurallar, kim ne almış kim ne vermiş, hangi network daha verimli bizim bilmemiz daha iyi.

Artık herkesin daha ciddi bir ortamda çalışması gerekiyor.Bu karar yerinde olmuş.Hiç olmazsa kim kime çalışıyor şartları nedir bileceğiz artık.

Ufak bir düzenleme yaptık:

Açık olarak isim soy isim ve telefon numarasını paylaşmak istemeyen yöneticiler

TC Kimlik numarası ve adresi de içeren bilgileriyle birlikte hepsini Incubus ya da mNote a özel mesaj yoluyla iletip bunu konularında belirtebilirler.

Yani 2 seçeneğiniz var:

Açık olarak isim soyisim telefon paylaşmak ya da daha detaylı bilgileri adminlere gönderip bunu forumda belirtmek.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] , yerinde bir karar olmus.

Ama uygulamasinda eksiklikler var. Burada acikca bagli olunan mcn'nin adi veb sitesi vs. yazilacak denmesine ragmen, bazilari ben yonetimle anlastim diyor !

Ilgilenirseniz sevinirim.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] , yerinde bir karar olmus.

Ama uygulamasinda eksiklikler var. Burada acikca bagli olunan mcn'nin adi veb sitesi vs. yazilacak denmesine ragmen, bazilari ben yonetimle anlastim diyor !

Ilgilenirseniz sevinirim.

Hocam diğer konuya da yazdım görmediniz sanırım , forumda kimin ne yapacağı belli olmuyor. Birisi gider mcn'yi şikayet eder spam kanal alıyorlar diye sonra burada kanal bağlayanlara oluyor ne olursa.. Geçtiğimiz günlerde popüler olan malum konuda da bir çok insan bir çok bilgiye nail oldu bunu da göz önüne alın lütfen.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Hocam bence kural güncellenmeli.

Not olarak ; konu açan arkadaşı da tanımıyorum , 1 yarı özgün kanalım Quizde onun dışında hiç bir network'de kanalım yok sadece adsense çalışıyorum. Yani konu ile alakalı hiç bir çıkarım yoktur sadece gördüklerimden sonra bir sürü insanın yine göz göre göre mağdur olmalarını istemiyorum. İyi forumlar.

Hocam diğer konuya da yazdım görmediniz sanırım , forumda kimin ne yapacağı belli olmuyor. Birisi gider mcn'yi şikayet eder spam kanal alıyorlar diye sonra burada kanal bağlayanlara oluyor ne olursa.. Geçtiğimiz günlerde popüler olan malum konuda da bir çok insan bir çok bilgiye nail oldu bunu da göz önüne alın lütfen.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Hocam bence kural güncellenmeli.

Not olarak ; konu açan arkadaşı da tanımıyorum , 1 yarı özgün kanalım Quizde onun dışında hiç bir network'de kanalım yok sadece adsense çalışıyorum. Yani konu ile alakalı hiç bir çıkarım yoktur sadece gördüklerimden sonra bir sürü insanın yine göz göre göre mağdur olmalarını istemiyorum. İyi forumlar.

örneğin ana mcn dolandırıcı quiz ise ve bunu öğrenemeden sokuyorsak bu ne oluyor sence? herkesin ana mcnyi bilmesi hakkıdır. kimse kimseyi de şikayet etmez durup dururken, bu zamana kadar bana bir tane örnek gösterin sorun çıkarmayan bir partnerin google a şikayet edilip işlem yapıldığına dair?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri